Gal kas gali nurodyti kokią tarpininkę, per kurią galėčiau užsisakyti/nusipirkti EM? Nes man reikia tik vienos kokios pudrytės, o pati per internetą nieko niekuomet nesisiunčiau
O niekas nebandėte siųstis iš ES šalių e-parduotuvių?
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 04, 15:29)
O niekas nebandėte siųstis iš ES šalių e-parduotuvių?
o kokioje EU internetineje pardeje uzmaciusi esi? tada butu be jokiu baimiu ir tikriausia, pigiau.
mongolija, o tai tikri kryziaus keliai as ir pasimokiau su muitines mokesciai, kai virsijau 75lt., bet man tik reikejo paste susimokete berods 31lt. tai jau tada buvau baisiai pikta , bet dar kad sitiek daug permoketi tikrai uzjauciu jus ir pritariu, kad geriau siustis po maziau, nes labiau apsimoka
gal kuri sviesios odos savininke turi atsiliepimu apie soft bronzer
mastau ar man jo reikia, kokio jis atspalvio ar nelabai geltonas?
mastau ar man jo reikia, kokio jis atspalvio ar nelabai geltonas?
As turiu jis man abai saunus. Jis nera geltonas, jo splava lapiau i rudai rozine labai graziai atrodo, ji naudoju kaip ir kontura ir kaip blush'a. Man patiko, nes labai naturaliai atrodo ant tamsesnes odos kazi ar matytusi jis
QUOTE(MaZeIRMazius @ 2010 03 09, 11:26)
As turiu jis man abai saunus. Jis nera geltonas, jo splava lapiau i rudai rozine labai graziai atrodo, ji naudoju kaip ir kontura ir kaip blush'a. Man patiko, nes labai naturaliai atrodo ant tamsesnes odos kazi ar matytusi jis
nu sakes jei tikrai tokia spalva kaip sakote tai turetu buti idealus
o kaip naudojate ant veido jau padengto pudra? O jei viena ji naudojant koks efektas, ar jis maskuoja kazkiek ar duoda "idegio", blizgus ar matinis? as visai balta bet turiu ka ir pamaskuoti, sori uz tiek klausimu, bet niekada bronzerio neturejau
QUOTE(MaZeIRMazius @ 2010 03 09, 10:26)
O gal galite kartais ir su Everyday Bronzer palyginti?
Aš pastarąjį ir užsisakiau ir džiaugiuosi,kad neėmiau to Soft Bronzer,paskaičiusi,kad jis rudai rožinis.
Nes būtent ir norėjau bronzato be jokių rožinių atspalvių,nes ant manęs negražiai tokie atrodo (turėjau iš YSL).
O Everyday Bronzer be jokių "rūžavumų"?
QUOTE(Extraordinary @ 2010 03 10, 12:35)
Merginos, visai man galva susisuko, noriu uzsisakyt pudrytes ta nemokama paketeli, bet nesuprantu ar turiu rinktis is cia ar is cia ir koks skirtumas tarp ju?
Ten kur yra BASE tai ten yra pudra, ta kuri maskuoja ir pan. O ten kur yra FACE tai baigiamoji pudra, pvz. kad neislystu blizgesys odos, ilgiau laikytusi makiazas . Ji yra permatoma, nieko nemaskuoja