Kad parasyta, tai matau, bet daznai tie aprasymai neatitinka realybes
Aciu
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 12 06, 12:31)
Aisku, pagalvojau, gal nesuprantat
QUOTE(julija.s @ 2009 12 06, 12:00)
tai kad turiu..nieko jis neblizga gal taip minimaliai, kad net nepastebejau
man jis taip pat nepasirode blizgus
Merginos mastau pirkti biria semmi mat medium beige neutral... bet bijodama kad nebutu per tamsi mastau dar uzgriebti kokia sviesia jei ka pamaisymui.... tik vat neisirenku kokia, kad nebutu nei per geltona nei riuzava... mastau apie sia Cool Multi-Tasking Neutral sakykite gal kuri tokia turite ar nera daugiau i ruzavuma? o gal ka kt galetumete patarti, aciu
Sveikos
Siandien gavau savo siuntinuka 3-aji
Deja...kai kas nuvyle..
O kai kas pradziugino
Nuvyle:
- gavau sulauzyta sepeteli eyeliner (kurio taip troskau ir kurio taip ilgai nebuvo pardavime) neaisku kas ten buvo ar paste kas sutripe ar brokuota idejo..
- Taip pat uzsisakiau everyday bronzer - deja jis manes nesuzavejo kazkaip nelabai ziurisi man ta spalva, vat soft bronzer 100 kart grazesnis ir naturalesnis.
Nustebino:
- eyeliner seseliai "smokey eye" labai grazus labai graziai akyte paryskina ir kaip su sulauzytu sepeteliu labai graziai pasidenge
- is try me free paemiau seselius "Winter wonderland" tik kad nelabai dazausi jais bet paemiau bus mamai ar sesei, juk nemokama. Spalvytes tikrai grazios, tiesiog as nemegstu seseliu
Ko tikejausi:
- tai antroji biri pudra uzsisakiau atsargai light neutral - tai mano spalvyte
Jei kam idomu bus galiu ideti nuotraukytes kas kaip atrodo
Deja...kai kas nuvyle..
O kai kas pradziugino
Nuvyle:
- gavau sulauzyta sepeteli eyeliner (kurio taip troskau ir kurio taip ilgai nebuvo pardavime) neaisku kas ten buvo ar paste kas sutripe ar brokuota idejo..
- Taip pat uzsisakiau everyday bronzer - deja jis manes nesuzavejo kazkaip nelabai ziurisi man ta spalva, vat soft bronzer 100 kart grazesnis ir naturalesnis.
Nustebino:
- eyeliner seseliai "smokey eye" labai grazus labai graziai akyte paryskina ir kaip su sulauzytu sepeteliu labai graziai pasidenge
- is try me free paemiau seselius "Winter wonderland" tik kad nelabai dazausi jais bet paemiau bus mamai ar sesei, juk nemokama. Spalvytes tikrai grazios, tiesiog as nemegstu seseliu
Ko tikejausi:
QUOTE(MaZeIRMazius @ 2009 12 09, 17:41)
Sveikos
Deja...kai kas nuvyle..
O kai kas pradziugino
Nuvyle:
Nustebino:
Ko tikejausi:
Deja...kai kas nuvyle..
O kai kas pradziugino
Nuvyle:
Nustebino:
Ko tikejausi:
Zinoma idekite Labai idomu
QUOTE(MaZeIRMazius @ 2009 12 09, 18:41)
Sveikos
idekit db kaip tik renkuosi spalvyte, gal net nereiks imt keliu maisymui o si patiks.... sakykite kokia jusu odele? ar nera si spalvyte geltona ar i riuzavuma? ieskau tokios neutralios smelio spalvytes
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 12 09, 18:25)
Merginos mastau pirkti biria semmi mat medium beige neutral... bet bijodama kad nebutu per tamsi mastau dar uzgriebti kokia sviesia jei ka pamaisymui.... tik vat neisirenku kokia, kad nebutu nei per geltona nei riuzava... mastau apie sia Cool Multi-Tasking Neutral sakykite gal kuri tokia turite ar nera daugiau i ruzavuma? o gal ka kt galetumete patarti, aciu
As turiu semmi mat medium beige neutral... nors esu tokia baltaode, bet man si pudryte nera per tamsi o kai noriu idegus atrodyt dar ir everyday bronzer pateplioju (aisku labai labai nedaug, nes jis gan tamsus). Na bet nepasakyciau, kad si spalva smeline, nors cia turbut ant kiekvienos odos ta pati pudra gali skirtingai atrodyt
O klausykite ar niekas negaleu man padeti? Gal galetu forumiete kuri sakytusi prekyciu man priglausti viena meginuka skaistaliuku, nieko jis ten nesvers jei pridesite prie savo prekyciu Labai reikia
QUOTE(jolanciux @ 2009 12 09, 20:56)
As turiu semmi mat medium beige neutral... nors esu tokia baltaode, bet man si pudryte nera per tamsi o kai noriu idegus atrodyt dar ir everyday bronzer pateplioju (aisku labai labai nedaug, nes jis gan tamsus). Na bet nepasakyciau, kad si spalva smeline, nors cia turbut ant kiekvienos odos ta pati pudra gali skirtingai atrodyt
o kaip sia spalvyte apibudintumete tikiuos ji nera geltona
vakar trecia uzsakyma padariau ,jau cia liga pasmane. bet kaip man patinka ta kosmetika! kai gausiu uzsakyma nufotografuosiu su jau priestai gautom prekem ir papasakosiu jums ka manau
PATARKIT PRASAU esu labai sviesios odos, tamsiu plauku, bet noreciau lengvo odos idengio, na kaip su egipto zeme, kuri try me free rinktis? FAIR, LIGHT, MDIUM, OLIVE, aciu nepatingejusioms atsakyti