gal siuncates per tarpininke? prisijungciau
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 11 16, 23:01)
Manau, kad reikia bandyti parašyti, gaila nemoku aš angliškai laiškų rašyti, bet manau jie tikrai turi galimybes pasidomėti kur yra siuntinukas. Jau tikrai labai ilgai laukiam
Ir aš nemoku anglų Nu bet yra online vertejai
Atsake, kad dar palaukčiau iki kitos savaites...
Dar pašte ir pas muitininkus paieškot liepe ir paskuj vel pa juos kreiptis
Papildyta:
QUOTE(gudre755 @ 2009 11 16, 23:01)
vau ilgai bet kazkas rase kad ilgai neatejo berods ir tiek pat, bet po to gavo, gal ir jums ant dienu atnes
Šokinečiau iš laimės, jei atneštų
Gavau siandien siuntinuka savo
Sepeteliai labai patiko
Balzamas lupoms siaip visai geras butu, bet tas kvapas Emiau metini, o apie lavandas visai nepagalvojau...
Sepeteliai labai patiko
Balzamas lupoms siaip visai geras butu, bet tas kvapas Emiau metini, o apie lavandas visai nepagalvojau...
QUOTE(anira12 @ 2009 11 18, 17:37)
Gavau siandien siuntinuka savo
Sepeteliai labai patiko
Sepeteliai labai patiko
valiooooooooooo man ir ju sepeteliai labai patiko, net neisivaizduoju kaip be ju gyvenau
Gal kas turit tuscia indeli nuo pilnos pakuotes? Reik labai pamaisymui
Grazus nauji rzoiniai matiniai skaistalai atsirade
Grazus nauji rzoiniai matiniai skaistalai atsirade
Sveikos Mane domina akių šešėliai. Kas įeina į mėginukų rinkinį? Kiek kainuoja akių šešėlių mėginys? nerandu niekaip jų kainyčių...
as irgi uzsisakiau sau presuota pudra, labai laukiu:) o idom, kokios jin sudeties? nes is biriu man patinka original glow.. o presuota pudra nemanau, kad tokia bus..
QUOTE(bryyla @ 2009 11 21, 21:50)
Sveikos Mane domina akių šešėliai. Kas įeina į mėginukų rinkinį? Kiek kainuoja akių šešėlių mėginys? nerandu niekaip jų kainyčių...
Virsuj paspaudziat "try me free" . Yra ten seseliu rinkinukai (po 3vnt) kuriuos siulo isbandyt nemokamai. Tik reikes moket uz siuntima apie 5$. Spalvos rinkinuku ne daznai, bet keiciasi.
Dar galima pasirinkti bet kokios spalvos "SAMPLE" Tai meginelis ir kainuos jis 2.5$
Papildyta:
QUOTE(charisma2121 @ 2009 11 21, 16:38)
Nera uz ka Ir padet malonu, ir paciai naudinga
Noooriu dar ko nors...
QUOTE(bbg23 @ 2009 11 21, 21:36)
as irgi uzsisakiau sau presuota pudra, labai laukiu:) o idom, kokios jin sudeties? nes is biriu man patinka original glow.. o presuota pudra nemanau, kad tokia bus..
Kiek skaiciau, uz oglow tikrai labiau maskuos
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 11 22, 00:38)
Kiek skaiciau, uz oglow tikrai labiau maskuos
tikrai maskuoja geriau. Man tarpinis variantas tarp O-glo ir intensive. Tikrai veidas švyti ir gerai maskuoja.
Sakykit,kaip dazotes su EM ,,slapiuoju" budu? as bandziau taip: papurskiau veida term.vandenuku taip lengvai ir bandziau tepti,tai kas nutiko,kad vos priglaudziau kabuki,tai jis taip visai neslysta,tiesiog stringa ir pudra tada jau kur priglaudi toj vietoj,ji ten sustingsta,sunku issklaidyti. Ar todelkad nesuslapinau kabuki sepetelio?ar kas?