panos, kaip jusm cool serija? nzn kokia imti, nenoriu ruzavos, ir geltonos pudros, ir reikia sviesesnes beige neutral - jau per tamsi
gal kas bandet buff fairly summer arba buff perfect?
Mergaites, kurios naudojat Finishing dust, ar vertas demesio produktas?
QUOTE(hurricane @ 2009 10 23, 14:05)
Mergaites, kurios naudojat Finishing dust, ar vertas demesio produktas?
Aš turiu, bet nelabai naudoju. Kažkaip nesuprantu prasmės, nes grožio nepriduoda, o kad visa kita geriau laikytųsi, irgi nepastebėjau, taip kad nelabai žinau, ar nemoku naudotis, ar šiaip beprasmis dalykas.
QUOTE(As_nematoma @ 2009 10 23, 15:19)
Aš turiu, bet nelabai naudoju. Kažkaip nesuprantu prasmės, nes grožio nepriduoda, o kad visa kita geriau laikytųsi, irgi nepastebėjau, taip kad nelabai žinau, ar nemoku naudotis, ar šiaip beprasmis dalykas.
aš irgi nenaudoju, nebent kai darau mišinuką iš pudrų, tai įpilu
Gal kas turite Apple skaistalus?
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 10 24, 19:13)
Sveika, gal galetum imesti kaip atrodo realiai tavo rekomenduota light medium spalvyte?
As noreciau parsisiusti pabandymui nemokama rinkinuka, tik niekaip tam psl nesuprantu, kaip ten pasirinkti. Ieini i TRAY ME FREE ir tada renkiesi, ar cia kaip? Kazkaip man cia sudetinga su situo puslapiu...Nepyki, jei kvailai klausiu, bet nelabai zinau nuo ko prade ti
QUOTE(raiboji peleda @ 2009 10 27, 20:35)
As noreciau parsisiusti pabandymui nemokama rinkinuka, tik niekaip tam psl nesuprantu, kaip ten pasirinkti. Ieini i TRAY ME FREE ir tada renkiesi, ar cia kaip? Kazkaip man cia sudetinga su situo puslapiu...Nepyki, jei kvailai klausiu, bet nelabai zinau nuo ko prade ti
Nugi viskas teisingai Pasirenkat bet kuri rinkinuka ir dedat i krepseli Uz meginelius moket nereikes, bet reikes uz siuntima. Daugiausia 4.99. (skaistalai lyg 3.87 )
Sveikos merginos,
gal kuri naudojot BARE ESCENTUAL Medium arba Medium Beige mineralines pudras? Gal patartumete kuris is EM atspalviu butu panasiausias?
Labai jau sudetinga is EM psl. rinktis
gal kuri naudojot BARE ESCENTUAL Medium arba Medium Beige mineralines pudras? Gal patartumete kuris is EM atspalviu butu panasiausias?
Labai jau sudetinga is EM psl. rinktis
Aš BE naudoju medium beige (tobula spalva), o EM šiuo metu turiu neutral ir buttered tan, tai neutral šiek tiek gelsvoka, bet mažai tas gelsvumas į akis krenta, o buttered tan šiek tiek tamsoka, bet irgi nežymiai, manau, kad original glow formulė būtų kaip tik, nes kaip žinia kuo sunkesnė formulė, tuo spalva intensyvesnė. Pas mane semi matt
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 10 25, 21:23)
Sveika, gal galetum imesti kaip atrodo realiai tavo rekomenduota light medium spalvyte?
Atsiprasau kad taip velai, dabar tepamaciau
http://s45.radikal.r...a912de8a0b8.jpg
http://s50.radikal.r...9a5df0455f0.jpg