Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(Tulpelyte @ 2009 10 19, 20:31)
Siaip light neutral bus gan geltona... Galiu nuosirdziai patarti kad Light Medium yra tokia i ruduma spalvyte, ne kokia ruzava ar geltona.. Labai naturali. Is nuotraukos man ji atrode kazkokia pilka ir labai sviesi bet istiesu tokia grazi ruda spalvyte  bigsmile.gif  Manau ji tiktu daugeliui lietuvaiciu  mirksiukas.gif

jei tikroveje taip tada si spalvyte labai neatitinka jos aprasymo
"For light to medium complexions with yellow and pink undertones" g.gif
merginos patarkite prasau vidutinio tamsumo pudryte kuri nebutu i geltonuma ar ruzavuma.... nesenai sulaukiau presuotos buttered tan bet man ji per geltona, nors tamsumo atzvilgiu pats tas smile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 10 20, 21:29)
jei tikroveje taip tada si spalvyte labai neatitinka jos aprasymo
"For light to medium complexions with yellow and pink undertones" g.gif
merginos patarkite prasau vidutinio tamsumo pudryte kuri nebutu i geltonuma ar ruzavuma.... nesenai sulaukiau presuotos buttered tan bet man ji per geltona, nors tamsumo atzvilgiu pats tas smile.gif aciu 4u.gif

Nezinau net ka ten jie raso, anksciau rase for olive undertones biggrin.gif ... Ant rankos uztepus tai as pagalvojau kad rozine man ji bus, bet tikrai yra i rusvuma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 10 20, 21:46)
Nezinau net ka ten jie raso, anksciau rase for olive undertones  biggrin.gif  ... Ant rankos uztepus tai as pagalvojau kad rozine man ji bus, bet tikrai yra i rusvuma  mirksiukas.gif

bukit gerute jei galite imeskite foto truputi ant rankos spalvytes uztepus jei negaila, nes isties labai patiko pati mineraline pudryte tik db labai noriu tinkama spalvyte issirinkti, aciu 4u.gif
Atsakyti
Na o as vistik nutariau atsisakyti presuotos pudros schmoll.gif ,matoma ant veido,blizga veidas po valandos, miltukai tikrai geriau dengiasi,kaip bebutu gaila.
Atsakyti
o tos kurios presuotas turite gal galite foto imesti, labai idomu kokios ten spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 10 21, 12:11)
o tos kurios presuotas turite gal galite foto imesti, labai idomu kokios ten spalvos smile.gif

va trumpam idedu su vaizdine medziaga presuota buttered tan smile.gif
user posted image user posted image geriau isiziurejus net matosi kur nosis nuplaukusi ir nuplaukia gan greit, si pudryte daugiau sausaodems 4u.gif
Atsakyti
aciu uz foto
pagal spalva tai si man jau skaitytusi "stipriai idegusi" smile.gif
tai nebent i golden fair taikyti, bet, kad golden tai jau man visai ne i tema..
ir dar rasot, kad riebesnes vietos nuplaukia, tai turbut man irgi nuplaukia sansas turet presuota pudra sad.gif
Papildyta:
nors ziuriu ant jusu sita spalvyte man labai gerai ziurisi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 21 spalio 2009 - 13:01
QUOTE(anira12 @ 2009 10 20, 20:21)
Gal kas turis atsiliepimu apie lupu balzamus?
user posted image
Jiems irgi duoda 45 % nuolaida, paemus 12 vnt  biggrin.gif Uzsisakysiu del kiekio, jei neatsiras dar kompanjoniu  ax.gif

Aš buvau užsisakiusi, tai visai neblogas. Šiaip kietokas pasirodė, bet pradėjus tepti - malonus ant lūpų. Tuo metu mano lūpos buvo labai suskirdusios, kadangi jis nieko nepadėjo, tai atidaviau labai jo norėjusiai draugei smile.gif

Merginos, jei kuri norėtumėt atsikratyti presuotos buttered tan, tai parašykit man į až ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2009 10 21, 14:02)

golden linija, bent jau man, tai atrodo baisiai geltona, nenatūraliai visai ant veido atrodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 10 21, 14:02)
aciu uz foto
pagal spalva tai si man jau skaitytusi "stipriai idegusi" smile.gif
ir dar rasot, kad riebesnes vietos nuplaukia, tai turbut man irgi nuplaukia sansas turet presuota pudra sad.gif
Papildyta:
nors ziuriu ant jusu sita spalvyte man labai gerai ziurisi smile.gif

nea zinok ji nera tamsi, bet kad riebesnei odelei netinkama tai faktas, bet buvo merginu kurios gi skundesi kad joms sausina, man tai nieko panasaus, ziauriai atrodo nosis kai nuplaukia, nors kakta man nepasakyciau kad greit ima blizgeti, bet db kremuka labai lengva naudoju, o nusipirkau riebesni tai jauciu isvis tada kosmaras bus...
aciu na drauge irgi sake kad tinka man , bet man paciai ji vistiek atrodo per geltona, tai vat db mastau imti biria bet nebezinau kokia kad nebutu nei per geltona nei per ruzava, vargas doh.gif
Atsakyti
nei geltonos nei ruzavos tai turbut tik buff serija, siaip as salto tipo, bet man cool pernelyg rausvos tai buff ivory man tinka tik cia jau daugeliui sita spalva per sviesi bus
atsimenu seniau cia dalyves masiskai buff linen pirkdavo, daug kam tinka
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 10 21, 14:07)
Aš buvau užsisakiusi, tai visai neblogas. Šiaip kietokas pasirodė, bet pradėjus tepti - malonus ant lūpų.

O jis tinkantis ziema naudot? Toks riebesnis? Ar drekinantis labiau?
Atsakyti
merginos,o jus nemaisot pudru su maskuokliais?pvz man light medium tapo per tamsi,tai supyliau ten dali intensive fair maskuoklio ir super thumbup.gif spalva perfecto thumbup.gif ta pati padariau ir su light neutral,ten ipyliau tik siek tiek jo smile.gif aisku,jei pudra i geltonuma,tai pilk ka nori,vistiek gelsvas atspalvis bus,bet jei per tamsi,tai galima ir pamaisyti.
Atsakyti