Katik paziurejau, nelabai patinka man jis Tik gal spalva lengviau susirasti. Bet neberandu tu foto kur manekenes isdazytos buvo. As ten daznai paziuredavau kokios spalvos man mazdaug tiktu ir pan.
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 08 16, 21:13)
Katik paziurejau, nelabai patinka man jis Tik gal spalva lengviau susirasti. Bet neberandu tu foto kur manekenes isdazytos buvo. As ten daznai paziuredavau kokios spalvos man mazdaug tiktu ir pan.
o prisijungti gali?
man pats puslapis atvirksciai labai patinka
QUOTE(begike @ 2009 08 16, 22:16)
Galiu, katik prisijungiau Bet man nepatinka kad pvz dabar yra FALL 2009 kolekcija, bet prie foto neraso pudru pavadinimu ir pan. Man tai labai aktualu Kazkaip galiu paziuret kaip realiai atrodo ant veiduko
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 08 16, 21:19)
Galiu, katik prisijungiau Bet man nepatinka kad pvz dabar yra FALL 2009 kolekcija, bet prie foto neraso pudru pavadinimu ir pan. Man tai labai aktualu Kazkaip galiu paziuret kaip realiai atrodo ant veiduko
ir man isejo kazkas buvo sustreikave
Gal dar ides nes tikrai aktualu, buna tokiu graziu makiazu. Man patiko rudeninis dieninis, toks naturalus
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 08 16, 21:25)
Aha, labai grazu, tai man ir idomu ka ten tepe, ka ten dejo
as manau kad ides, nes dar nebaigtas psl. kai kur raso coming soon
QUOTE(begike @ 2009 08 16, 22:29)
as manau kad ides, nes dar nebaigtas psl. kai kur raso coming soon
Tikiuos, bet siaip labai patinka kad spalvos sudetos labiau atitinkancios tikrasias spalvas, o ne taip kaip anajame puslapyyje kazkokie neaiskus piesinukai spalvu
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 08 16, 21:30)
Tikiuos, bet siaip labai patinka kad spalvos sudetos labiau atitinkancios tikrasias spalvas, o ne taip kaip anajame puslapyyje kazkokie neaiskus piesinukai spalvu
aiskiau viskas matosi ir tikroviskiau kai spalva dezutej parodyta
QUOTE(begike @ 2009 08 16, 22:39)
aiskiau viskas matosi ir tikroviskiau kai spalva dezutej parodyta
Jo, del to tai gerai. O kaip suprasti ta TRY ME - FREE, ten spalvos kazkaip iskart paruostos ar kaip?
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 08 16, 22:40)
Jo, del to tai gerai. O kaip suprasti ta TRY ME - FREE, ten spalvos kazkaip iskart paruostos ar kaip?
As kaip supratau, tai dabar bus galima tik jau sukomplektuotus rinkinukus siustis, nebeleis pacioms rinktis spalvu Jei klystu pataisykit
QUOTE(j-urgit-a @ 2009 08 16, 22:50)
As kaip supratau, tai dabar bus galima tik jau sukomplektuotus rinkinukus siustis, nebeleis pacioms rinktis spalvu Jei klystu pataisykit
Aš irgi taip supratau viskas jau sukomplektuota, tik gaila, kad negalima formulių bus pasirinkt, ir šešėlių pasirinkimas mažokas, tai bent gerai, kad nemokamai
Is dalies gerai. Bet tarp tu sikomplektuotu nemaciau tokios spalvos koia as naudoju Nu gal nepastebejau O man kai reikia formules tik tos pacios spalvos pamaisyt, tai nelabai gerai Geria,u kad pats pasirinktum, nes pvz spalva issirinkai, o del formules nezinai tai galima paimti tos spalvos meginukus ir tik formule ziureti kokia labiausiai priimtina
O as labai noriu maisymui dezutes vistik, neissitenku su savo dezutem, gal kas turi atliekama ? Kaip suprantu dabar jos uzsakyt neimanoma