Kas saketes tuos lupu balzamus su spalva? Patiko?
QUOTE(Dovish @ 2009 09 16, 13:48)
Puikiausioji, kaip tau buttered tan spalva? Ji tinka vidutinio tamsumo odai?
As irgi turiu sita spalva tik presuota, tai galiu pasakyti kad labai patiko ir tiko man. Nesu as sviesi bet ir ne tamsi...viduriukas sakyciau, o dabar dar veidukas ideges, bet spalva tikrai ne per sviesi Ko nepasakyciau apie medium beige neutral As nzn mergaites, gal as cia viena tokia, bet ant mano odos medium beige neutral (bet sita turiu tik biria, intevsive base) yra sviesesne negu buttered tan presuota:hm kol neturejau presuotos, naudodavau biria, bet ant virsaus dar uztempadau EZ, kad nebutu tokia sviesi, o va su buttered tan, man jokios EZ nebereikia, labai graziai spalvyte atrodo
Ir dar, presuota man daug maloniau naudoti nei biria... ir tikrai nesausina veido
kaip gerai, kad tiko, o šepetėlis kaip? O aš šiandien jau pastebėjau, kad beige neutral jau man per tamsi. Trauksiu neutral ir buttered tan. O tą atsidėsiu kol kas į šoną. Tiesa, medium beige presuotą iškeičiau į olive light, žiūrėsim kaip tiks
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 09 16, 17:44)
kaip gerai, kad tiko, o šepetėlis kaip? O aš šiandien jau pastebėjau, kad beige neutral jau man per tamsi. Trauksiu neutral ir buttered tan. O tą atsidėsiu kol kas į šoną. Tiesa, medium beige presuotą iškeičiau į olive light, žiūrėsim kaip tiks
Tirai labai patenkinta ta spalva Aciukas
o sepetelius tai emiau abu ir Flat Top Brush ir Long Handled Kabuki tai visus kitus turimus jau nurasiau...dar turiu maziuka Baby Flat Top tai naudoju ji skaistalams
Radau nete visus skaistalus patepliotus ant rankos, nezinau kiek foto atitinka realybe, matos, kad riebiai pritepta as turiu "snuggle", tai spalva labai panasi
QUOTE(Spicas @ 2009 09 16, 11:08)
sveikos
gal kurios buvot uzsisakiusios FREE SAMPLE ar siaip kazko mazdaug 1-1/2 menesio laikotarpy? ar jau gavot siuntinukus? nes as dar ne
gal kurios buvot uzsisakiusios FREE SAMPLE ar siaip kazko mazdaug 1-1/2 menesio laikotarpy? ar jau gavot siuntinukus? nes as dar ne
Aš užsakinėjau rugpūčio 31 dieną ir šiandien gavau
Užsisakinėjau šešėlių free sample...tai jau spalvų gražumas
QUOTE(smaggiuke @ 2009 09 16, 20:03)
Aš užsakinėjau rugpūčio 31 dieną ir šiandien gavau
o kuriuos buvai issirinkus Try Me - Peach Neutrals for Eyes gal siuos
QUOTE(gudre755 @ 2009 09 16, 18:38)
o kuriuos buvai issirinkus Try Me - Peach Neutrals for Eyes gal siuos
Nea...jų jau nebėra, čia kur prieš šiuos persikinius ir mėlynus buvo. Maniškiai vienas komplektas žalsvų, į samaninę pusę ir juodas, skirtas pervedimams, o kitas komplektukas šviesių: baltas, geltonas ir neutralus (po ranka neturiu, tai nelb galiu tikslius pav. surašyt). Dabar laukiu, kad ką naujo "išmestų" EM
QUOTE(stacy @ 2009 09 16, 13:40)
Keisciau presuota LIGHT i tonu ar pustoniu sviesesne presuota (bet reikia, kad irgi i geltonuma butu. Fairly light netinka, nes ji man turi per daug rausvumo)
p.s. gal kas turi presuota Golden Medium? ar ji sviesesne uz Light? Nes pagal aprasyma rodos kad sviesesne
p.s. gal kas turi presuota Golden Medium? ar ji sviesesne uz Light? Nes pagal aprasyma rodos kad sviesesne
O tai Light visgi tamsoka? laukiu atkeliaujant butent sios spalvos presuotos pudros, bet jau bijau, kad per tamsi bus o jusu oda labai sviesi?
siaip nesu visiska baltaode, savaiminio idegio kremuka karta i savaite panaudoju...bet kazkodel Light pasirode nera esanti sviesi spalva. vasara, kai idegu, butu pats tas, bet dabar tai nelabai, na nebent ypatingai plonu sluoksniu tepciau.
bet siaip labai grazi spalva, tokia siek tiek auksine
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 09 16, 21:50)
O tai Light visgi tamsoka? laukiu atkeliaujant butent sios spalvos presuotos pudros, bet jau bijau, kad per tamsi bus o jusu oda labai sviesi?
QUOTE(stacy @ 2009 09 16, 22:01)
siaip nesu visiska baltaode, savaiminio idegio kremuka karta i savaite panaudoju...bet kazkodel Light pasirode nera esanti sviesi spalva. vasara, kai idegu, butu pats tas, bet dabar tai nelabai, na nebent ypatingai plonu sluoksniu tepciau.
nu va, meciausi tarp Light ir Medium Beige Neutral, jauciu pastaroji butu buvusi geriau
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 09 16, 23:07)
nu va, meciausi tarp Light ir Medium Beige Neutral, jauciu pastaroji butu buvusi geriau
Beige neutral pakankamai tamsi. Man vasarai kaip tik. Dabar jau per tamsi. Esu vidutinio odos atspalvio. o plius pas mane original low formulė, o kuo sunkesnė formulė, tuo atspalvis tamsesnis. Presuota būtų manau tamsesnė nei mano turimoji biri.