Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(braskel @ 2009 09 11, 13:47)
nesamone, kaip gali dingti, gi kievienas siuntinys turi savo nr, su kuriuo galima pasiziureti kuriame pasaulio kraste jis yra  g.gif as turiu ir užsisakius meginuka ir presuota pudra, i laukiu jau antra sav.  g.gif

jeigu tau nedingo, tai nereiskia, kad tai nesamone smile.gif mergaitems dingo. as pati daug uzsakineju is jav, ir ne viena deze yra dingusi, todel nesamone - yra tavo komentaras, kai komentuoji pati nezinodama, kaip buna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma2121: 11 rugsėjo 2009 - 15:06
QUOTE(charisma2121 @ 2009 09 11, 16:02)
jeigu tau nedingo, tai nereiskia, kad tai nesamone  smile.gif mergaitems dingo. as pati daug uzsakineju is jav, ir ne viena deze yra dingusi, todel nesamone - yra tavo komentaras, kai komentuoji pati nezinodama, kaip buna.

na nereikia čia pykti. aš kalbu apie užsakymus iš everydayminerals.com. Nes aš prieš pusantros savaitės užsisakiau iš jų puslapiuko mėginuką ir pudrytę. Ėmiau patį pigiausią siuntimą į Lietuvą ir gavau siuntinio numerį, su kuriuo galiu pasitikrinti kokioje stadijoje mano siuntinys. g.gif O antra, jei siuntinys dingsta, tai ir nereik nuleisti rankų, gali kreiptis į juos pačius su užklausimu, ar jei neina susitarti, į PayPal ir visada yra GALIMYBĖ atgauti pinigus. O jei sėdi sudėjus rankas, ir tiesiog lauki, nesulauki, ir nieko nedarai, tai čia jau kita bėda verysad.gif Na, betkokiu atvėju, gerų siuntinių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2009 09 12, 10:59)
O antra, jei siuntinys dingsta, tai ir nereik nuleisti rankų, gali kreiptis į juos pačius su užklausimu, ar jei neina susitarti, į PayPal ir visada yra GALIMYBĖ atgauti pinigus.

zinom,a kad mergaites kreipesi i juos - ir nieko. o per paypal gali atgauti, jeigu moki per paypal, kas buna toli grazu ne visada biggrin.gif
o numeriuko turejimas neduoda jokios garantijos, akd siuntinys nedings, nes matysi irasa, kad issiusta tada ir tada - ir tiek ziniu - dideles dezes dingsta, o tokie maziukai tuo labiau ir numeriukas jokios garantijos neduoda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2009 09 12, 13:14)
o numeriuko turejimas neduoda jokios garantijos, akd siuntinys nedings, nes matysi irasa, kad issiusta tada ir tada - ir tiek ziniu - dideles dezes dingsta, o tokie maziukai tuo labiau ir numeriukas jokios garantijos neduoda rolleyes.gif

jei kalbi apie track number, tai jis ir yra garantija-draudimas, nes jis rodo ne tik kad siuntinys išsiųstas, bet parodo ir kada atsiimtas g.gif argi ne?
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2009 09 12, 14:36)
jei kalbi apie track number, tai jis ir yra garantija-draudimas, nes jis rodo ne tik kad siuntinys išsiųstas, bet parodo ir kada atsiimtas  g.gif argi ne?

zinoma, kad ne rolleyes.gif jis nera jokia garantija - jau rasiau, kad turint ji dingdavo dezes, EM siuntinukai ir kokia jis gali buti garantija? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 19 spalio 2009 - 19:47
Na ka prisiskaiciau, kad siuntinukai neatkeliauja.. buvau nusigandusi.. bet siandien pasto dezuteje radau pranesima, kad siuntinys jau yra paste thumbup.gif laukiu nesulaukiu 4u.gif praejo lygiai 2 sav. nuo uzsakymo biggrin.gif gaila, kad sekmadieniais pastas nedirba.. doh.gif teks laukti pirmadienio bigsmile.gif
Atsakyti
pasakykit kur em uzsakymo puslapyje pamatyti tracking number, teoriskai zinau kad toks buna apziurejau visa puslapi kai uzsakinejau ir neradau...
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 09 13, 13:44)
pasakykit kur em uzsakymo puslapyje pamatyti tracking number, teoriskai zinau kad toks buna apziurejau visa puslapi kai uzsakinejau ir neradau...

Pabandysiu paaiškinti blush2.gif
Nueini į My Dashboard
tada View Order
tada Shipments ir ten rašo Tracking Number(s) g.gif
tikiuosi rasit 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, kas gavot presuota pudra medium beige neutral, kaip ji jums (as apie spalva), nes turiu presuota fairy light, tai man ji per sviesi, galvoju medium gal nieko butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hurricane @ 2009 09 15, 10:42)
Mergaites, kas gavot presuota pudra medium beige neutral, kaip ji jums (as apie spalva), nes turiu presuota fairy light, tai man ji per sviesi, galvoju medium gal nieko butu  biggrin.gif

Tamsesne uz fairly light tikrai. Siaip tikrai grazi spalva,bet man kol kas dar kiek per sviesi sakyciau. Jei kam reikia,parduociau,nes noriu uzsisakyt tamsesne,pudra vakar gauta,tik pabandyta....... Arba galiu keisti i tamsesne,pvz golden medium....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Via @@@: 15 rugsėjo 2009 - 12:17
ar dar galioja 25 ir 45 % nuolaidos? puslapyje nebematau verysad.gif
ir dar gal kuri domejotes koks mineraliniu pudru galiojimo laikas, matau kad seselius iki senatves naudosiu tai idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 09 15, 18:15)
ar dar galioja 25 ir 45 % nuolaidos? puslapyje nebematau verysad.gif
ir dar gal kuri domejotes koks mineraliniu pudru galiojimo laikas, matau kad seselius iki senatves naudosiu tai idomu smile.gif

yra dar nuolaidos thumbup.gif BEAUTY PERKS paspausk virsui ir rasi mirksiukas.gif
man ir idomu, o koks ju galiojimo laikas g.gif
Atsakyti