Labai seile varvinu i pink ribbon skaistalus, ar kas turit? Noreciau komentaru apie spalva gyvai Gal atkalbesit
QUOTE(Via @@@ @ 2009 09 07, 15:00)
Labai seile varvinu i pink ribbon skaistalus, ar kas turit? Noreciau komentaru apie spalva gyvai Gal atkalbesit
Man jie irgi Jeigu isbandysi-parasyk kaip jie tau
Kaip jums kompaktines pudros? Ar bandet?
Domina Light spalva, ar nera tamsi
Domina Light spalva, ar nera tamsi
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 09 07, 23:39)
Kadangi irgi ilgai dvejojau del kompaktiniu spalvu,uzsisakiau birios pudros LIGHT spalvos sample,intensiv formules (pagal dengima sako,kad panasiausias efektas), spalva nera tamsi, taciau sakyciau i geltonuma.....
QUOTE(dianna @ 2009 09 04, 16:40)
o tamsiems paakiams maskuoti kas labiau tiks multi task ar abbots perk me up?
Na as tai negaliu atsidziaugti abbots perk me up,tikrai sakysiuos didele pakuote,super
Man kompaktine tai patinka, kad galima nesiotis rankineje, bet spalvyte man kiek per sviesi turiu Olive Light, tai as uzdedu ja ir ant virsaus Medium Tan (original glo) tai nieko, bet dar nera mano ideali spalvyte, bet nieko uzsisakiau dabar meginuku, maisysiu ieskosiu tik kiek ilgai laukt ju
Ir dar uzsisakiau si abbots perk me up tai kai gausiu bandysiu
Ir dar uzsisakiau si abbots perk me up tai kai gausiu bandysiu
esu uzsisakius ta FREE SAMPLE bet jau koks menuo ir nieko
QUOTE(Spicas @ 2009 09 11, 13:37)
esu uzsisakius ta FREE SAMPLE bet jau koks menuo ir nieko
buna eina ilgiau negu 3 sav, man eina visada 4 sav bet kelioms mergaitems taip ir dingo
QUOTE(charisma2121 @ 2009 09 11, 13:42)
buna eina ilgiau negu 3 sav, man eina visada 4 sav bet kelioms mergaitems taip ir dingo
nesamone, kaip gali dingti, gi kievienas siuntinys turi savo nr, su kuriuo galima pasiziureti kuriame pasaulio kraste jis yra as turiu ir užsisakius meginuka ir presuota pudra, i laukiu jau antra sav.
QUOTE(braskel @ 2009 09 11, 14:47)
nesamone, kaip gali dingti, gi kievienas siuntinys turi savo nr, su kuriuo galima pasiziureti kuriame pasaulio kraste jis yra as turiu ir užsisakius meginuka ir presuota pudra, i laukiu jau antra sav.
o sakyk, kur ten reikia ivest ta koduka, kad parodytu as ir uzsisakiau savaites pradzioje, tai idomu, ar jau pajudejo link ietuvos
QUOTE(gudre755 @ 2009 09 11, 13:51)
o sakyk, kur ten reikia ivest ta koduka, kad parodytu as ir uzsisakiau savaites pradzioje, tai idomu, ar jau pajudejo link ietuvos
Greiciausiai, kad siuncia FedEx. Tai per ju puslapi ir pasitikrini .
Galima nueiti i pasta ir ten su jusu numeriuku-patikrins ir pasakys kur yra siuntinukas.