Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Asseni @ 2009 08 15, 13:48)
neramuole, tortas labai mielas
o kokia mase dengiai? tau ji nuo grietineles neissileis?

virsu dengiau meian mase, jetau negasdink dar niekada neissileido blink.gif jau nuciuozusios beze ryte uzteko, valgys uz poros valandu, gal nieko neatsitiks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 08 15, 13:58)
virsu dengiau meian mase, jetau negasdink dar niekada neissileido  blink.gif  jau nuciuozusios beze ryte uzteko, valgys uz poros valandu, gal nieko neatsitiks  unsure.gif

Prajuokinai

As tik paklausiau
Meian mases nebandziau, nezinau, ar kada bandysiu, tai vat ir idomu man. O su grietinele tai labai dailiai apvingiuota, labai man patinka kreminiai tortai.
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 08 15, 13:58)
virsu dengiau meian mase, jetau negasdink dar niekada neissileido  blink.gif  jau nuciuozusios beze ryte uzteko, valgys uz poros valandu, gal nieko neatsitiks  unsure.gif

Gal su beze negasdink manes blink.gif nes man teks puosti ja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 15, 14:02)
Gal su beze negasdink manes  blink.gif nes man teks puosti ja  blink.gif

Na, mergos, jus duodat lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Rugiagele, taves gasdint negalima schmoll.gif .
Man vakar uzteko Pumpica'os komentaro, tai pati puse nakties puosiau su ta grietinele su drebanciom rankom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 15 rugpjūčio 2009 - 13:06
QUOTE(Asseni @ 2009 08 15, 14:06)
Na, mergos, jus duodat  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Rugiagele, taves gasdint negalima schmoll.gif .
Man vakar uzteko Pumpica'os komentaro, tai pati puse nakties puosiau su ta grietinele su drebanciom rankom

Nu va, o jus gasdinat mane lotuliukas.gif itariu reikia nusipirkti grietineles atsargai lotuliukas.gif jei bus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 15, 14:07)
Nu va, o jus gasdinat mane  lotuliukas.gif itariu reikia nusipirkti grietineles atsargai  lotuliukas.gif jei bus  blink.gif

viskas bus gerai pamatysi, jei kas gal netoli iki parduotuves vaziuot, as gavau 30 km vaziuot grietineles pirkt, pas mus kaime nera jos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 08 15, 14:36)
viskas bus gerai pamatysi, jei kas gal netoli iki parduotuves vaziuot, as gavau 30 km vaziuot grietineles pirkt, pas mus kaime nera jos  doh.gif

O jetau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 08 15, 14:36)
viskas bus gerai pamatysi, jei kas gal netoli iki parduotuves vaziuot, as gavau 30 km vaziuot grietineles pirkt, pas mus kaime nera jos  doh.gif

Na jau cia tikrai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 15, 14:40)
Na jau cia tikrai  blink.gif

siaip labai patinka kaime gyvent, bet kai negauni ko reikia doh.gif , pabaigiau pinigelius sokoladinius tai teko i Siaulius vaziuot beveik 60 km del ju, dabar del grietineles 30 km, bet ka darysi kai kepimo liga nepraeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 08 15, 14:46)
siaip labai patinka kaime gyvent, bet kai negauni ko reikia  doh.gif , pabaigiau pinigelius sokoladinius tai teko i Siaulius vaziuot beveik 60 km del ju, dabar del grietineles 30 km, bet ka darysi kai kepimo liga nepraeina  biggrin.gif

nu stačiai gydymo jau reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 08 15, 14:55)
nu stačiai gydymo jau reikia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

greit praeis,pabrangs elektra ir nebekepsim lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 08 15, 15:55)
greit praeis,pabrangs elektra ir nebekepsim lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ne, kepsim, taip greitai ta liga nepraeina. Tik kainas pakelsim lotuliukas.gif
Atsakyti