Oho ir vėl kiek grožių prinešėt jaučias kad savaitgalis
Cipciuk, knyga tobula , rožės iš vis nerealios o tie visi ornamentai kaip kruopščiai meistriškai lygiai padaryti
Jolka, laaabai mielas ir dailus tavo tortukas taip ir dvelkia šiluma, o tos figūrėlės labai labai fainos
Pumpica, koks žaismingas torčiukas mašiniukai labai simpatukai jau matau, kad užslėptą talentą lipdymui ir tu turi
Mazuliux, labai abu gražučiai tortukai, o tas vaisinis tai tikras niamnis rožytės iš vaisių nuostabios mašiniukas irgi liuksiškas
Jergutėliau aukštielninkas, ar aš Jus kada pasivysiu su tokiais tobuliniais grožiais, nu pasakiškų tortų vėl atnešėt parodyti, ačiū Jums už tai
Cipciuk, ranką ant širdies padėjus sakau, man asmeniškai, pati šilčiausia ir gražiausia knyga, kokią esu regėjusi pas Jus ruošiuosi klasės susitikimui ir irgi mąstau ar tai knygą, ar tai klasės lentą, tik reikia eiti paknisti fotkes ir pažiūrėti, kas buvo parašyta ant lentos paskutinio skambučio dieną
Jolka999, šauni idėja broliukui su sese, kitai savaitei manęs panašus laukia, tik iš 2 tortukų reikės sumeistrauti
ir makvyniukai kokie nuostabūs, man su lipdymu nesiseka, nors užmušk, geriau 50 tortų grietinėle išdzibuoju, nei kokį baibokiuką nulipdau lipdymams mašiniukų ar dar ko nors, telkiuosi MB arba dukterėčių pagalbą, jos labai gabios dailei ir lipdiniams
Asseni, tikrų tikriausias liūtukas, nei vieno beždžioniško bruožo super liūtukas
nesibarkite ant grietinėlės, nu nebežinau kaip ir parašyti: imu šaltą cukrų, šaltą grietinėlę, citrinos rūgštelę ir pradedu viską kartu plakti, netrukus pilu dažus, išgaunu norimą spalvą, ir į pabaigą plakimo supilu 1 pakelį standiklio ir plaku kol išsiplaka tokios konsistencijos kokios man reikia. Esu pastebėjusi, kad labiau vandenyja kai karšta aplinkoje ir kai naudoju Žemaitijos pieno grietinėlę, todėl paskutiniu metu renkuosi Saulės pieno, jinai be to baltesnė o aš maniau, kad bezas čia jau baisiausia puošimo stadija
Cipciuk, ranką ant širdies padėjus sakau, man asmeniškai, pati šilčiausia ir gražiausia knyga, kokią esu regėjusi pas Jus ruošiuosi klasės susitikimui ir irgi mąstau ar tai knygą, ar tai klasės lentą, tik reikia eiti paknisti fotkes ir pažiūrėti, kas buvo parašyta ant lentos paskutinio skambučio dieną
Jolka999, šauni idėja broliukui su sese, kitai savaitei manęs panašus laukia, tik iš 2 tortukų reikės sumeistrauti
ir makvyniukai kokie nuostabūs, man su lipdymu nesiseka, nors užmušk, geriau 50 tortų grietinėle išdzibuoju, nei kokį baibokiuką nulipdau lipdymams mašiniukų ar dar ko nors, telkiuosi MB arba dukterėčių pagalbą, jos labai gabios dailei ir lipdiniams
Asseni, tikrų tikriausias liūtukas, nei vieno beždžioniško bruožo super liūtukas
nesibarkite ant grietinėlės, nu nebežinau kaip ir parašyti: imu šaltą cukrų, šaltą grietinėlę, citrinos rūgštelę ir pradedu viską kartu plakti, netrukus pilu dažus, išgaunu norimą spalvą, ir į pabaigą plakimo supilu 1 pakelį standiklio ir plaku kol išsiplaka tokios konsistencijos kokios man reikia. Esu pastebėjusi, kad labiau vandenyja kai karšta aplinkoje ir kai naudoju Žemaitijos pieno grietinėlę, todėl paskutiniu metu renkuosi Saulės pieno, jinai be to baltesnė o aš maniau, kad bezas čia jau baisiausia puošimo stadija
QUOTE(Olesta @ 2009 08 15, 08:34)
Nu jau pasakei
Vakar su ta grietinele prasikeikiau. Tik ne del grietineles, o del savo ranku kreivumo Reiks i kursus eiti "puosimas kremu"
aciu Rimami uz issamu atsakyma
QUOTE(Olesta @ 2009 08 15, 05:34)
nu va, pas mane buvo zemaitijos pieno, plius standikli beriau pradzioje, o dazus pabaigoje, gal cia ir esme buvo....
QUOTE(Asseni @ 2009 08 15, 01:25)
Cipciuk, negi, vel dazus praleisiu, vel savaitgali visus pasidalins. Palikit ir man .
...a jūs pablūdot , guli tie dažai pas mane , kitų laukiu , kurių tada negavo , visoms bus kurios užsisakė ...pasiėmė tik vietinės iš Kauno , joms tai patogiau .....tik paprašysiu ...koperuokitės nelaukdamos , man į AŽ parašote vienos iš susikoperavusių adresą , nes mergikės aš užsiknisiu kol visom sudėliosiu , tai norėčiau bent žinoti adresus kur siūsti .
Olesta .
RiMami ,
gitule.............ačių , nors baisiai pavargus buvau , bet stengiausi , negalima juk tep - lep padaryti , vistik mamai .
QUOTE(Domi95 @ 2009 08 14, 20:03)
QUOTE(gitule @ 2009 08 14, 22:16)
QUOTE(RiMami @ 2009 08 14, 23:50)
Pumpica, koks žaismingas torčiukas mašiniukai labai simpatukai jau matau, kad užslėptą talentą lipdymui ir tu turi
Aciu visom kas pastebejo ir tare gera zodi mano kurybai
cipciuk labadiena,jeigu treciadieni jau dazai bus parvyke,tai gal kaune as juos kazkur paimciau,ir parvezciau vilnietems visoms
Na tikrai, Neramuole, kad apakti galima nuo tavo tortuko dailumo labai labai šiltas tortukas
neramuole, tortas labai mielas
o kokia mase dengiai? tau ji nuo grietineles neissileis?
o kokia mase dengiai? tau ji nuo grietineles neissileis?