Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Elzė @ 2009 08 14, 21:14)
sorry kad as cia isoku, bet Medaus torto tema apmirus o man reikia greito atsakymo. kepu Cipciuko medaus torta, jau ne pirma karta, bet dabar niekaip neiseina iskocioti  doh.gif  Trukineja ir viskas. Ka dariau ne taip? mesti tesla lauk, ar dar galima kazka padaryt?

help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif

Pabandyk pasildyt teslos gabaliuka mikruskej ir pakociok. Jeigu dar nevelu 4u.gif

pumpica, sunervinai mad.gif , ka tik norejau paprasyti, kad bent moraliskai mane palaikytumete, nes einu torta puost, o cia tavo zinute apie grietinele. Nu susinervinau, net daryt nieko nenoriu

O tortas labai mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 14, 19:02)
Pabandyk pasildyt teslos gabaliuka mikruskej ir pakociok. Jeigu dar nevelu  4u.gif

pumpica, sunervinai  mad.gif , ka tik norejau paprasyti, kad bent moraliskai mane palaikytumete, nes einu torta puost, o cia tavo zinute apie grietinele. Nu susinervinau, net daryt nieko nenoriu

O tortas labai mielas  wub.gif

unsure.gif tai tu nesinervink, cia gi as nemoksa doh.gif ryskiai kazka ne taip dariau, merginos gal patars, kaip su tais dazais ir grietinele elgtis reikia taisyklingai ax.gif
Atsakyti
Tortai visu tai wub.gif O as labai noriu paklausti, tortas teptas su grietinele, o ant virsaus parasiau su aisingu ir jis man pavandenijo, tai gal grietinele nedraugauja su aisingu? g.gif
Atsakyti
Rugiagele, jos visos Nuo iki virtuveje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 08 14, 18:23)
tikrai labai mielas ir grazus tortas,matosi,kad darytas is sirdies wub.gif man labai patinka tos gelytes,nuostabios thumbup.gif

QUOTE(daividija @ 2009 08 14, 18:31)
labai grazu,gelytes labai dailios ir spalvyte tokia grazi wub.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 08 14, 18:41)
kokie vaizdai, super, gėlytčių gaminimo technoligijas prašom išdėstyti  ax.gif  :4u:jaučiu kaip jau man žandai kaista nuo Jūsų liaupsių  cool.gif man kažko panašaus dvigubo reikės kitai savaitei vaikiško sesei su broliu  ax.gif
Neramuole, nematau Tavo foto  lens.gif o jau praregėjau  thumbup.gif  tas klasės susitikimui pačiu laiku man idėjoms ir superiškai šiltas tortukas  thumbup.gif

Aciu visoms uz pagyrimus. Gelytes dariau is cukraus mases. zele+ curaus pudra+dazai.
As is anglijos atsisiunciau gelytems gaminti formeles, ir kai jas jau padarau, kad graziai sustingtu sudedu i tokias putoplasto formas, ten igauna grazu issigaubima.
Gelytes gaminau perziurejus daug vaizdines medziagos youtube tinklapyje smile.gif
Cipciuk tavo tortai kaip visada wub.gif
Ir visu kitu wub.gif As tik mokausi is jusu mirksiukas.gif Jokia auksaranke neesu, gaminu tortus tik seimynai ax.gif Ir tai mano antras puostas tortas, anksciau aptepdavau grietinele pabarstukai ir tortas yra, o kai budavo sventes uzsisakydavau, taciau sios temos deka ir jusu graziu tortu ikvepta pabandziau pagaminti ka nors grazaus ir as. Taigi dekoju jums uz pagyrimus jie mane ikvepia didesniems darbams smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skristyn: 14 rugpjūčio 2009 - 21:49
o gaminant pastilaza tikras medus tiktu? ar butinai dirbtinio reikia?
Atsakyti
QUOTE(rekaliuke @ 2009 08 14, 22:15)
Tortai visu tai  wub.gif  O as labai noriu paklausti, tortas teptas su grietinele, o ant virsaus parasiau su aisingu ir jis man pavandenijo, tai gal grietinele nedraugauja su aisingu?  g.gif

Nedraugauja schmoll.gif Grietineleje per daug dregmes
Atsakyti
Siaubas merginos, tikrai jus SUPERMAMYTES, SUPER DUKRYTES, SUPERKEPEJELES..
Gal nugriut, kokiu jus tortu, kaip mano mociute sako pridirbat.. Kaip taip graziai galima,..

Vaidose- kai marga kaip nuostabu!!!
Olesta- Tu greitinele tai ziuriu atkalus, num nerealiai, lygu ir grazu, pasaka..
Skristyn- Labai grazus tortas.. Gelytes labia graziai isdeliotos ir labia grazios .
Neramuole- ziuriu kokia turtinga jau astuonis pinig maisus isdalijo …

Pastiliaza kai dariua naudojau gliukoze ir visaks gavosi kaip pagal recepta, nedejau papildomai nei trupucio cukrraus.

Asseni- aciu uz pamokele labia, tau sirdingai
Cipciuk- koks tortas nuostabu, ner zodziu, as sakau nevalgyciau tokio!!

BETO MUSU GARSENYBES- BUTINAI PIRKSIU ZURNALA!!!

Pumpica- kokios masinikes, grazuoles, smaikstuole, fainuoles!!

user posted image

Nors po viena visom ziedeli .. Darbsutolelems..
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 14, 17:44)
Aga, jei nesunku paziurek, gal gali mestelt foto paziuret kaip atrodo

Na, bandziau nufotografuot, bet is manes labai prasta fotografe blush2.gif Gal matysis kas nors. Dvieju rusiu baltos ir dvieju zalios. Baltu turiu po 50 mazdaug, zaliu - plonesniu irgi apie 50, storesniu - tik apie 10. Tad dalinsimes kaip nors mirksiukas.gif

user posted image

Na, o cia labai nevykes tortas mano zuikiui. Pamises del Makvyno, tai bandziau, tik labai ne kas gavos, nes torta padaryt turejau vos 3 valandas, nuo iki rolleyes.gif Na, as cia teisinuos, is tikro tai ne kokia dar is manes tortu darytoja, tai ir nesigavo normaliai blush2.gif

user posted image

O cia dar vienas nesenai darytas, bendradarbes gimtadieniui. Su daug daug vaisiu, ir viduj ir isorej ax.gif

user posted image

Su sonais labai vargau, nes pinti bandziau pirma karta, o kremo mazai buvo, dar suskystejo, zodziu doh.gif Bet buvo skanus tortas cool.gif
Atsakyti
user posted image

pasakiskas tortukas ,mano pana pamisus de makvyno ,tai gal kada ir as isdrysiu toki grozi sumeistrauti ,bet vis dar laukiu cipciuko dazu ,nes baltas makvynas itariu ne kaip atrodytu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o gelytes su formyte darytos? nes as ju neturiu ,tai man tokios sleivos gaunasi doh.gif o cia labai dailios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moniuxx: 14 rugpjūčio 2009 - 22:34
Mazuliux, nuostabu, ypac tas vaisinis, taip ir noris niam niam wub.gif

O Cipciuko dazai labai faini, labai ryskus wub.gif matosi ant mano torto, tik kad va nemokejau as ju su grietinele dorai suporuot unsure.gif
Atsakyti
eikit sau,kokiu groziu pridejot bigsmile.gif ir akys isvarveti gali beziurint biggrin.gif

asseni,aciu uz foto ir issamu paaiskinima,ta su varskes kremu butinai bandysiu. ax.gif
Atsakyti