Dar vienas _ Asseni, kiek laiko dirbai sias geles ? Nu grazu ziauriai
As irgi viena nulipdziau meduti:
SROVE,LABAI MIELAS IR ISSISKIRIANTIS TAVO TORTAS O KOKIAI CIA PROGAI SKIRTAS
Cipciuk - aparpuolis man nuo raudonos basankes , vos akiu neissinarinau,
Asseni - koks grazutis vestuvinukas, as savo jau neberodysiu...... tadom
einu sleptis po pernyksciais lapais.
Asseni - koks grazutis vestuvinukas, as savo jau neberodysiu...... tadom
einu sleptis po pernyksciais lapais.
Asseni nu geliu grozis, nieko nenusileidzia tikros, va cia tai rankos ziuriu i torta gal jau 100 karta, ech kad mano vestuvinis toks butu buves
As tai snd rozes lipdau, ruosiuos rugsejo pirmai (sekanti proga torta pagamint) tevu vestuviu 30-metis
Srove grazu (mano megstamiausia spalva). man ta taure labai grazi
As tai snd rozes lipdau, ruosiuos rugsejo pirmai (sekanti proga torta pagamint) tevu vestuviu 30-metis
Srove grazu (mano megstamiausia spalva). man ta taure labai grazi
Labai atsiprasau, kad ne i tema, bet matau yra Cipciukas, todel cia paklausiu, kiek reiketu deti zelatinos, kad vos sutrauktu pertepima ant biskvito, i puse litro jogurto, grietineles 150, maskarpones 200gr.?Bijau, kad nebutu kaip plyta
Asseni .....100 balų ....ir be kalbų ....mat jį biesas tą veidrodį , va pažiūrėk , niekaip neinasi nufotkinti , atsispindi , tai aš su savo fizion.... tai " krištolo " ....sietynas
Srove....šiltas kaip visada , dvelkia ramuma , turbūt nuo tavęs tai torte atsispindi .
JOLKA999....gražu , šaunuolė
---------------------------------------------------------------------------------------
Na įdedu dar vieną , kitų nedėsiu , kartojasi ....ir šis panašus , tik vistiek kai ką pakeičiau , vietoj širdelių zuikiukai .....knisa monotonija
Fsio , plaunu galvą , darau frizūrą , ir ryt varau į kavinę , pasėdėsiu koją ant kojos užsikėlus , pažiūrėsiu kaip moterėlės apsirengusios , ką dasipirkti , ką išmesti .....poilsis ....iki antradienio
Srove....šiltas kaip visada , dvelkia ramuma , turbūt nuo tavęs tai torte atsispindi .
JOLKA999....gražu , šaunuolė
---------------------------------------------------------------------------------------
Na įdedu dar vieną , kitų nedėsiu , kartojasi ....ir šis panašus , tik vistiek kai ką pakeičiau , vietoj širdelių zuikiukai .....knisa monotonija
Labai didelis visom AČIŪ už mano triūso įvertinimą
Fsio , plaunu galvą , darau frizūrą , ir ryt varau į kavinę , pasėdėsiu koją ant kojos užsikėlus , pažiūrėsiu kaip moterėlės apsirengusios , ką dasipirkti , ką išmesti .....poilsis ....iki antradienio
gero jum poilsio cypsiuk
QUOTE(Srove @ 2009 08 21, 17:54)
Labai atsiprasau, kad ne i tema, bet matau yra Cipciukas, todel cia paklausiu, kiek reiketu deti zelatinos, kad vos sutrauktu pertepima ant biskvito, i puse litro jogurto, grietineles 150, maskarpones 200gr.?Bijau, kad nebutu kaip plyta
....JETAU , GI TOS ŽELATINOS SKIRTINGOS .....kad nepatarčiau aš tau į " lankas " .....jei tokia kaip mano baltoji , 1.5 didelių šaukštų nenubrauktų - bet ir ne su kaupu užtenka , o kaip su silpnesne .....neznaju .
Merginos aš stačiai apšalau nuo jūsų visų tortų man nusviro rankos eit su saviškiu galinėtis
Cipciuk, nepakartojami, žavingi, įspūdingi visi tortai - jazau kada jūs spėjot tiek padaryt
Asseni, laaaaaabai dailus tortas, gėlytės fantastiškos, o kodėl gulbių nedėjai ar kitam tortui buvo skirta
Srove, nerealiai gražu kas ten per butelis su čerkute
Jolka, padima, butke, Olesta - mergaitės jūs nerealios kooookie visų tortukai gražūs net išvardint sunku visos vertos po medalį, bankrotas maksimoms
Kol parašiau Cipciukas dar su vienu atvarė fantasik kaip gražu - sakykit kuo ir kaip taip dailiai ir lygiai užrašėt užrašą manęs šiandien irgi paprašė užrašyt o bijau kaip velnias kryžiaus tų užrašų bo amžiais rankos dreba ir be to nervas ima kur reiks rašyt jei ant torto 40 gėlių bus jaudinuos taip, kad širdis pakulnėse jau dabar
Cipciuk, nepakartojami, žavingi, įspūdingi visi tortai - jazau kada jūs spėjot tiek padaryt
Asseni, laaaaaabai dailus tortas, gėlytės fantastiškos, o kodėl gulbių nedėjai ar kitam tortui buvo skirta
Srove, nerealiai gražu kas ten per butelis su čerkute
Jolka, padima, butke, Olesta - mergaitės jūs nerealios kooookie visų tortukai gražūs net išvardint sunku visos vertos po medalį, bankrotas maksimoms
Kol parašiau Cipciukas dar su vienu atvarė fantasik kaip gražu - sakykit kuo ir kaip taip dailiai ir lygiai užrašėt užrašą manęs šiandien irgi paprašė užrašyt o bijau kaip velnias kryžiaus tų užrašų bo amžiais rankos dreba ir be to nervas ima kur reiks rašyt jei ant torto 40 gėlių bus jaudinuos taip, kad širdis pakulnėse jau dabar
QUOTE(Srove @ 2009 08 21, 12:57)
As irgi viena nulipdziau meduti:
Originalu,kaip visada,o ten vodkes bonke ikista
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 21, 15:04)
Grazu,gero poilsio!!!
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 21, 13:40)
Kita pagalvėlė , viską rinkosi pas mane namuose iš turimų pavyzdžių ....
Vidui medutis , puse grietinėlės su kepintais riešutais , kita pusė su aguonom ....bezas , kvarbatkos - pastilažas , " basankė "ir gėlė - cukrinė gėlių masė , 3.5 kg....
Vidui medutis , puse grietinėlės su kepintais riešutais , kita pusė su aguonom ....bezas , kvarbatkos - pastilažas , " basankė "ir gėlė - cukrinė gėlių masė , 3.5 kg....
aš VA ŠITĄ tortą valkiosiu dabar per forumą, kiek įmanydama. Man tooookia graži ta pagalvėlė , kad aš ją po galva mielai pasikiščiau, ir ta basutė tooookia patogi atrodo.. tai maunu...
ir tos raudonos servetėlės kampuose taip gražiai sudėtos.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 21, 19:04)
Na įdedu dar vieną , kitų nedėsiu , kartojasi ....
be reikalo šitaip.. man kaip negalinčiai nueiti į kavinę ir su frizūra pasidairyt į kitas moteris, tai čia būtų nebloga tortopsichoterapija
QUOTE(RiMami @ 2009 08 21, 19:17)
Taip, Asseni, kur gulbės???
QUOTE(RiMami @ 2009 08 21, 19:17)
sakykit kuo ir kaip taip dailiai ir lygiai užrašėt užrašą
pritariu. Labai lygiai užrašyta. (hmm, gal ji kokiam vienuolyne mokėsi kaligrafijos paslapčių )