Asseni ačiū bet jau tavo torto gražumas gėlės kaip tikros
QUOTE(Asseni @ 2009 08 21, 12:16)
O cia mano vestuvinis tortas.
Super. Kaip grazu
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 21, 13:40)
N a va , kai kurie iš mano vakar dienos ir vidurnakčio darbų
ėėėėėėėėėė,
bėėėėėėėėė
viskas....
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 08 21, 14:27)
medutis puostas bezu ir saldainukais.
Jolka, o ten tinka tie saldainiukai?
tas mėlynas tai - jūūūūūūūra, Srove , o ne bezas, Jolka.
QUOTE(Asseni @ 2009 08 21, 15:16)
O cia mano vestuvinis tortas.
gražus, šiltas...
tik... nelabai matos.. dar norėtųsi labiau iš šono vaizdą pamatyt, proporcijas tarp aukštų, ir proporcijas tarp vieno aukšto pločio ir aukščio.. nu sudėtingai čia aš
vestuvėms tai būč dėjus ant veidrodžio.. bent jau... nes toks padėklas tai nelabai puoš stalą.. gal patys perkraus ant kito padėklo..
Papildyta:
Ina, negaliu atsižiūrėt į gėles
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 21, 13:40)
QUOTE(Asseni @ 2009 08 21, 15:16)
labutis nu tortukai jusu vienu zodziu nera zodziu :blink:super grazus,spalvos zada attima nu tiesiog nuostabus ir taip toliau visos kurkit zuvyte,prinsese ir kiti tortukai superiniai tikrai norisi bekt i virtuve ir kept tortukus puost ir puost kad ir gautusi grazus bet kur paskiau desiu
Jo majo,merginos,nu jus ir kepat Gerai,kad as jau isejau i pencija,o tai geda butu savuosius cia kist,viena suz kita grazesni,akis baigiu issinarint beziuredama.
labai grazus tortukas,zuvyte labai grazi.
Kokia grazi princese,niekada nebandziau daryt aplikaciju,bet jau ir neteks...
jau maisiuko grozis,tikrai silkinis prabangus maiselis,susidziovinciau toki ir pasideciau ant lentynos pasigrozejimui.
ziurke man ziurke,toki grozi padaret,truksta zodziu apibudint
Grzu,o ten tie saldainiukai tikriausiai zuvyte kazko truksta,nors vanduo labai graziai atrodo.
LAAAAAAAbai dailu neapkrauta,geles kaip gyvos,kaip visada 100 balu
Imkit po baliona
QUOTE(padima @ 2009 08 21, 07:38)
sveikos visos,senai berasiau,cia tortukas tevui savo zvejui,pritrukau grietineles siektiek tai gavosi nepilnai dzibuotas grietinele,zyvyte is sokolado ir zele saldainiu
labai grazus tortukas,zuvyte labai grazi.
QUOTE(butke @ 2009 08 21, 07:43)
labukas labai grąžus tortai visų o čia mano tortas cipsiuko medutis ,gėlės iš plastelažo, viršus abzibuotas gretinėle princesė šokoladinė aplikacija tik ja per anksti įdėjau į šaldytuva todėl kai kur gavosi tokios duobutės
Kokia grazi princese,niekada nebandziau daryt aplikaciju,bet jau ir neteks...
QUOTE(mazuliux @ 2009 08 21, 09:00)
Velnias, kaip mane nervina tas darbinis kompas. Viskas uzdrausta, niekur nieko nepaziuresi
jau maisiuko grozis,tikrai silkinis prabangus maiselis,susidziovinciau toki ir pasideciau ant lentynos pasigrozejimui.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 21, 09:40)
---------------------------------------------------------------------------------------
N a va , kai kurie iš mano vakar dienos ir vidurnakčio darbų , baigiau romanus rašyti , perėjau ant rimkesnio darbo ....kriaučius ir mūrininkė .....atsipprašau , kai kas kartosis , bet neperkalbįjau nieko pakeisti , nori tokio ir ne kitokio ....jos prašymas - man įsakymas .....
N a va , kai kurie iš mano vakar dienos ir vidurnakčio darbų , baigiau romanus rašyti , perėjau ant rimkesnio darbo ....kriaučius ir mūrininkė .....atsipprašau , kai kas kartosis , bet neperkalbįjau nieko pakeisti , nori tokio ir ne kitokio ....jos prašymas - man įsakymas .....
ziurke man ziurke,toki grozi padaret,truksta zodziu apibudint
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 08 21, 10:27)
medutis puostas bezu ir saldainukais.
Grzu,o ten tie saldainiukai tikriausiai zuvyte kazko truksta,nors vanduo labai graziai atrodo.
QUOTE(Asseni @ 2009 08 21, 11:16)
Merginos, pavaaaaaaaaret, SUUUUUUPER
negaliu atsiziuret
negaliu atsiziuret
LAAAAAAAbai dailu neapkrauta,geles kaip gyvos,kaip visada 100 balu
Imkit po baliona
QUOTE(daividija @ 2009 08 21, 12:53)
Aciu Tik is tikro dabar jis jau taip labai neblizga. Fotografavau tuoj po tepliojimo, dar blicas, tai taip ir atrodo silkinis Bet vistiek smagu, mergaites, kad jums patiko.
O dziovinti tokio geriau nereikia Bus paskui lentynoj supuves snikers'as
Beje, neik i pensija dar labai grazius tortus pati darai
QUOTE(naitas @ 2009 08 21, 14:35)
vestuvėms tai būč dėjus ant veidrodžio.. bent jau... nes toks padėklas tai nelabai puoš stalą.. gal patys perkraus ant kito padėklo..
Naitai, drauge tu mano.
Kur anksciau buvai?
Jau del padeklo geriau nieko nesakyk Susinervinau vakar iki negaliu. Laukiau, turejo veidrodi atvezt, paskambino 10 vakare, kad jo nebus. Seniai jau uzdaryti, pleveles nespeju nupirkt, teko greitai taip daryt. Is tu nervu 3 kartus torta dengiau. Gal kokius du kilus ismeciau i kibira. Plyso man danga.
O dabar parasei, tai dar labiau susinervinau, gi galejau aisingo taskiukus sudet. Brach, dabar nors tu verk . Tikiuosi nesugadinsiu vestuviu
QUOTE(Asseni @ 2009 08 21, 13:00)
Tikiuosi nesugadinsiu vestuviu
Nieko tu nesugadinsi Tortas labai grazus, neabejoju ir skanus, o i padekla nemanau, kad taip baisiai kas kreips demesi
QUOTE(Asseni @ 2009 08 21, 16:00)
Naitai, drauge tu mano.
Kur anksciau buvai?
Jau del padeklo geriau nieko nesakyk Susinervinau vakar iki negaliu. Laukiau, turejo veidrodi atvezt, paskambino 10 vakare, kad jo nebus. Seniai jau uzdaryti, pleveles nespeju nupirkt, teko greitai taip daryt. Is tu nervu 3 kartus torta dengiau. Gal kokius du kilus ismeciau i kibira. Plyso man danga.
O dabar parasei, tai dar labiau susinervinau, gi galejau aisingo taskiukus sudet. Brach, dabar nors tu verk . Tikiuosi nesugadinsiu vestuviu
Kur anksciau buvai?
atsiprašau, kad per jautrią vietą pakavirialinau. Tačiau gal klientas irgi turėjo pagalvoti, ant ko tas grožis stovės.. juk ne fabrikas esi...
O dabar tai MIR-DRUŽBA - FESTIVAL.
Tik tegul būna JAUNIEJI laimingi. Labai gražus tortas ir jo gėlės
QUOTE(Asseni @ 2009 08 21, 12:00)
Naitai, drauge tu mano.
Kur anksciau buvai?
Kur anksciau buvai?
Nu nesinervink,nera taip blogai,tik kita karta galima tuo paciu aisingu adengti i pati padekla.Vestuviu tikrai nesugadinsi,juk kai pamatys torto grozi,apaks ir nebematys padeklo.
Mazuliux,aciu tau,bet as tik zagarelius bekepu ir grauziu ziuredama i jusu sedevrus
Gal jau baikit neisvardinsiu atskirai, bet jau pavarot mergos groziu grozuau!!! as tai Negriuko keksu apsiribojau
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 21, 16:14)
Gal jau baikit neisvardinsiu atskirai, bet jau pavarot mergos groziu grozuau!!! as tai Negriuko keksu apsiribojau
Negalima taip. Tai - rasizmas
reikia sakyti taip - afrikos amerikiečio...keksu..