Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Asseni ačiū 4u.gif bet jau tavo torto gražumas blink.gif wub.gif gėlės kaip tikros wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 21, 12:16)
O cia mano vestuvinis tortas.

Super. Kaip grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 21, 13:40)
N a va , kai kurie iš mano vakar dienos ir vidurnakčio darbų

ėėėėėėėėėė,
bėėėėėėėėė
viskas....

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 08 21, 14:27)
medutis puostas bezu ir saldainukais.

Jolka, o ten tinka tie saldainiukai? ax.gif
tas mėlynas tai - jūūūūūūūra, Srove umn.gif, o ne bezas, Jolka. umn.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 08 21, 15:16)
O cia mano vestuvinis tortas.

gražus, šiltas...
tik... nelabai matos.. dar norėtųsi labiau iš šono vaizdą pamatyt, proporcijas tarp aukštų, ir proporcijas tarp vieno aukšto pločio ir aukščio.. nu sudėtingai čia aš blush2.gif

vestuvėms tai būč dėjus ant veidrodžio.. bent jau... nes toks padėklas tai nelabai puoš stalą.. gal patys perkraus ant kito padėklo..
Papildyta:
Ina, negaliu atsižiūrėt į gėles wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 21, 13:40)

QUOTE(Asseni @ 2009 08 21, 15:16)

JOLKA999 , 60-cio labai spalvos grazios. Dera.user posted image

user posted image
.

labutis nu tortukai jusu vienu zodziu nera zodziu :blink:super grazus,spalvos zada attima nu tiesiog nuostabus ir taip toliau visos kurkit zuvyte,prinsese ir kiti tortukai superiniai tikrai norisi bekt i virtuve ir kept tortukus puost ir puost kad ir gautusi grazus wub.gif bet kur paskiau desiu biggrin.gif
Atsakyti
Jo majo,merginos,nu jus ir kepat doh.gif Gerai,kad as jau isejau i pencija,o tai geda butu savuosius cia kist,viena suz kita grazesni,akis baigiu issinarint beziuredama. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(padima @ 2009 08 21, 07:38)
sveikos visos,senai berasiau,cia tortukas tevui savo zvejui,pritrukau grietineles siektiek tai gavosi nepilnai dzibuotas grietinele,zyvyte is sokolado ir zele saldainiu

labai grazus tortukas,zuvyte labai grazi.

QUOTE(butke @ 2009 08 21, 07:43)
labukas labai grąžus tortai visų 4u.gif o čia mano tortas cipsiuko medutis ,gėlės iš plastelažo, viršus  abzibuotas gretinėle princesė šokoladinė aplikacija tik ja per anksti įdėjau į šaldytuva todėl kai kur gavosi tokios duobutės blush2.gif

Kokia grazi princese,niekada nebandziau daryt aplikaciju,bet jau ir neteks...
QUOTE(mazuliux @ 2009 08 21, 09:00)
Velnias, kaip mane nervina tas darbinis kompas. Viskas uzdrausta, niekur nieko nepaziuresi  wacko.gif

jau maisiuko grozis,tikrai silkinis prabangus maiselis,susidziovinciau toki ir pasideciau ant lentynos pasigrozejimui.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 21, 09:40)
---------------------------------------------------------------------------------------

N a va , kai kurie iš mano vakar dienos ir vidurnakčio darbų , baigiau romanus rašyti , perėjau ant rimkesnio darbo ....kriaučius  doh.gif ir mūrininkė  tongue.gif .....atsipprašau , kai kas kartosis , bet neperkalbįjau nieko pakeisti , nori tokio ir ne kitokio ....jos prašymas - man įsakymas ..... smile.gif

blink.gif ziurke man ziurke,toki grozi padaret,truksta zodziu apibudint thumbup.gif

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 08 21, 10:27)
medutis puostas bezu ir saldainukais.

Grzu,o ten tie saldainiukai tikriausiai zuvyte g.gif kazko truksta,nors vanduo labai graziai atrodo.

QUOTE(Asseni @ 2009 08 21, 11:16)
Merginos, pavaaaaaaaaret, SUUUUUUPER

negaliu atsiziuret thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

LAAAAAAAbai dailu neapkrauta,geles kaip gyvos,kaip visada 100 balu 4u.gif
Imkit po baliona 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 08 21, 12:53)
jau maisiuko grozis,tikrai silkinis prabangus maiselis,susidziovinciau toki ir pasideciau ant lentynos pasigrozejimui.

Aciu blush2.gif Tik is tikro dabar jis jau taip labai neblizga. Fotografavau tuoj po tepliojimo, dar blicas, tai taip ir atrodo silkinis blush2.gif Bet vistiek smagu, mergaites, kad jums patiko. 4u.gif

O dziovinti tokio geriau nereikia lotuliukas.gif Bus paskui lentynoj supuves snikers'as doh.gif biggrin.gif
Beje, neik i pensija dar schmoll.gif labai grazius tortus pati darai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 21 rugpjūčio 2009 - 13:59
QUOTE(naitas @ 2009 08 21, 14:35)

vestuvėms tai būč dėjus ant veidrodžio.. bent jau... nes toks padėklas tai nelabai puoš stalą.. gal patys perkraus ant kito padėklo..

Naitai, drauge tu mano.
Kur anksciau buvai? verysad.gif

Jau del padeklo geriau nieko nesakyk verysad.gif Susinervinau vakar iki negaliu. Laukiau, turejo veidrodi atvezt, paskambino 10 vakare, kad jo nebus. Seniai jau uzdaryti, pleveles nespeju nupirkt, teko greitai taip daryt. Is tu nervu 3 kartus torta dengiau. Gal kokius du kilus ismeciau i kibira. Plyso man danga.

O dabar parasei, tai dar labiau susinervinau, gi galejau aisingo taskiukus sudet. Brach, dabar nors tu verk cry.gif cry.gif . Tikiuosi nesugadinsiu vestuviu
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 21, 13:00)
Tikiuosi nesugadinsiu vestuviu

Nieko tu nesugadinsi mirksiukas.gif Tortas labai grazus, neabejoju ir skanus, o i padekla nemanau, kad taip baisiai kas kreips demesi sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 21, 16:00)
Naitai, drauge tu mano.
Kur anksciau buvai?  verysad.gif

Jau del padeklo geriau nieko nesakyk verysad.gif Susinervinau vakar iki negaliu. Laukiau, turejo veidrodi atvezt, paskambino 10 vakare, kad jo nebus. Seniai jau uzdaryti, pleveles nespeju nupirkt, teko greitai taip daryt. Is tu nervu 3 kartus torta dengiau. Gal kokius du kilus ismeciau i kibira. Plyso man danga.

O dabar parasei, tai dar labiau susinervinau, gi galejau aisingo taskiukus sudet. Brach, dabar nors tu verk cry.gif  cry.gif . Tikiuosi nesugadinsiu vestuviu

atsiprašau, kad per jautrią vietą pakavirialinau. Tačiau gal klientas irgi turėjo pagalvoti, ant ko tas grožis stovės.. juk ne fabrikas esi...

O dabar tai MIR-DRUŽBA - FESTIVAL.
Tik tegul būna JAUNIEJI laimingi. Labai gražus tortas ir jo gėlės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 21, 12:00)
Naitai, drauge tu mano.
Kur anksciau buvai?  verysad.gif

O dabar parasei, tai dar labiau susinervinau, gi galejau aisingo taskiukus sudet. Brach, dabar nors tu verk cry.gif  cry.gif . Tikiuosi nesugadinsiu vestuviu

Nu nesinervink,nera taip blogai,tik kita karta galima tuo paciu aisingu adengti i pati padekla.Vestuviu tikrai nesugadinsi,juk kai pamatys torto grozi,apaks ir nebematys padeklo.

Mazuliux,aciu tau,bet as tik zagarelius bekepu ir grauziu ziuredama i jusu sedevrus lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal jau baikit biggrin.gif neisvardinsiu atskirai, bet jau pavarot mergos doh.gif groziu grozuau!!! as tai Negriuko keksu apsiribojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 21, 16:14)
Gal jau baikit biggrin.gif neisvardinsiu atskirai, bet jau pavarot mergos  doh.gif groziu grozuau!!! as tai Negriuko keksu apsiribojau biggrin.gif

Negalima taip. Tai - rasizmas cool.gif
reikia sakyti taip - afrikos amerikiečio...keksu..
laugh.gif
Atsakyti