Cipciuk sedziu issiziojus, net vyrui parodziau, kiek ir kokiu tortu sugeba zmones per diena padaryt super, man ta gelyte labai labai
cypsiuk laiptai tai labai ispudingi visi kiti irgi,tiesiog laiptu neteko dar matyti,nuostabu!!
Cipciuk, man infarkta ivarysi Nu pasakiskai, nuostabiai grazu Net rankos nusviro eit tortus kept
cipsiukai
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 21, 10:09)
Koks dailus!!!
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 21, 10:40)
mazulix...apakau , nugriuvai , daba negaliu atsistoti ....super gražų
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 08 21, 10:42)
labai grazus
Aciu, mergaites
O as eilini karta nematau Cipciuko grozybiu Ismesiu ta darbini kompa Bet net neabejoju, kad visi tortai nuostabus Nieko, vakare paziuresiu namie
Cipciukai-plauk i didesnius vandenis sitokie gabumai , toks grozis, tikrai sokas
Jolka, kaip idomiai papuostas pirmas tortas, kas ten tas melynas ?
Nesudetinga, bet grazu
Butke-O panele kokia ant torto
Padima ir zuvyte miela
Super viskas neina atsitraukt nuo kompo
[quote=Srove,2009 08 21, 11:38]
:
Nesudetinga, bet grazu
tas melynas tai bezas
:
Nesudetinga, bet grazu
tas melynas tai bezas
Srove ačiū
cipciuk po tokiu tavo grozybiu gavau tik dar viena ikvepima daryti ir kurt. aciu tau tiesiog truksta zodziu
KAIP DABAR IŠSIŽIOJUS Į KIRPYKLĄ VAŽIUOT NU JUK ŽANDIKALULIS ATVIPO IR NEBEUŽSIČIAUPIA BURNA APŽAVĖTA IKI KAULŲ SMEGENŲ GĖLYTE IR LAIPTAIS, CIPCIUK
kokios fainios žuvytės, mergaitės pas Jus, o aplikacijos iš šokolado ohoho, nu džiugu kai ateina savaitgalis, nusikalus būnu kaip šuo, bet viską atperka Jūsų atnešami pasigrožėti tortai, dabar man jau laikas į kirpyklą, vakare atnešiu ir aš savo darbelius jie daug kuklesni, bet pasirodysiu
kokios fainios žuvytės, mergaitės pas Jus, o aplikacijos iš šokolado ohoho, nu džiugu kai ateina savaitgalis, nusikalus būnu kaip šuo, bet viską atperka Jūsų atnešami pasigrožėti tortai, dabar man jau laikas į kirpyklą, vakare atnešiu ir aš savo darbelius jie daug kuklesni, bet pasirodysiu
Merginos, pavaaaaaaaaret, SUUUUUUPER
negaliu atsiziuret
padima, linksma zuvyte
butke, negaliu atsiziuret, kokia grazi mulate
mazuliux, cia ne krizinis maisas, cia super prabangus silkinis maiuks
Cipciuk, Baisiai basanke raudona patinka, net uzsinorejau tokios , o geles grozis nerealus, net kede arciau pasistumiau ekrano, kad geriau isiziuret
JOLKA999 , 60-cio labai spalvos grazios. Dera.
O cia mano vestuvinis tortas. Prase kuklaus, be juokiu vypendronu, ir papuostas tokiomis gelemis, kokia bus puokstele rankose. Nezinau, kaip man pavyko igyvendinti, bet labai stengiausi.
Jis malonios kremines spalvos, nuotrakoje aisku nesimato tikros spalvos . Kaz koks tai murzinas , nes fotkinau vakare. Dengtas sokoladine saldainiu mase. Geles pastilazas. Apacia vaisinis, virsus bananinis, panasus i tiesiog torta.
negaliu atsiziuret
padima, linksma zuvyte
butke, negaliu atsiziuret, kokia grazi mulate
mazuliux, cia ne krizinis maisas, cia super prabangus silkinis maiuks
Cipciuk, Baisiai basanke raudona patinka, net uzsinorejau tokios , o geles grozis nerealus, net kede arciau pasistumiau ekrano, kad geriau isiziuret
JOLKA999 , 60-cio labai spalvos grazios. Dera.
O cia mano vestuvinis tortas. Prase kuklaus, be juokiu vypendronu, ir papuostas tokiomis gelemis, kokia bus puokstele rankose. Nezinau, kaip man pavyko igyvendinti, bet labai stengiausi.
Jis malonios kremines spalvos, nuotrakoje aisku nesimato tikros spalvos . Kaz koks tai murzinas , nes fotkinau vakare. Dengtas sokoladine saldainiu mase. Geles pastilazas. Apacia vaisinis, virsus bananinis, panasus i tiesiog torta.