Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Na esu isitikinusi 100 %, kad kazkur dedasi glicerinas (vidiniam naudojimui), tikrai kazkokiai masei jo reikejo...nes sakydavo merginos, kad galima vaistinej nusipirkt.
Atsakyti
va va, aš apie tą patį buvau pagalvojusi, kad ar tik ne sriubiniais šaukštais recepte bus nurosyti mililitrai, nes kai dariau paskutinį kartą, dėjau mažiau vandens ir gavosi beveik kaip parašyta, o matuojant mililitriniu matuokliu, gaunasi daugiau skysčio, kas sąlygoja daugiau pudros sunaudojimo ir tada masė būna trapesnė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 20, 21:07)

Dar įsikišiu dėl žurnalo. Labai smagu, kad žurnalas atkreipė dėmesį į Cipciuką, Meian, Miglė79... bet kodėl ten nebuvo Asseni?  unsure.gif 
Asseni, Tau per prastas tas žurnalas? rolleyes.gif

blink.gif blink.gif .... mastau.gif mastau.gif

rugiagele...tinka ta gliukozė , kurią gamina vaistinėse , ją reikia užsakynėti ten kur vaistus gamina ....tai ne visos vaistinės daro schmoll.gif .

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 20, 22:34)
blink.gif  blink.gif .... mastau.gif  mastau.gif

rugiagele...tinka ta  gliukozė  , kurią gamina vaistinėse  , ją reikia užsakynėti ten kur vaistus gamina ....tai ne visos vaistinės daro  schmoll.gif .

Tai vaistines parduoda ar glicerina ar gliukoze? biggrin.gif man visai smegenys issuto man atrodo lotuliukas.gif gal as einu pailset biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 20, 22:37)
Tai vaistines parduoda ar glicerina ar gliukoze?

Gliukoze pirk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2009 08 20, 22:38)
Gliukoze pirk biggrin.gif

Gerai man bus ir dirbtinis medus biggrin.gif

Jauciu vaistininke pagalvojo, kokia pridurka atejo, nes pirkau gan keistus dalykelius biggrin.gif o kai paklausiau apie glicerina, tai jauciu pagalvojo vapse, nes pasakiau, kad reikia tortu puosimui lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaites,gal matet kur torta su zuvyte g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 08 21, 00:09)
mergaites,gal matet kur torta su zuvyte g.gif

http://images.google...u...mp;aq=f&oq=
Atsakyti
ziurejau ten,bet neradau ko rek,matyt praziurejau biggrin.gif dab radau kazka panasaus,ko ieskau clap.gif
Atsakyti
Glicerino, tai man rodos meian dengimo masei reikia, o gliukoze as pirkau iki milteliu pavidalo, ten didele dezute, tai ten ir i arbata naudot galima smile.gif

O aliejuas, tai as piliau ten kelis saukstus gal daugiau, keturis mazdaug stengiausi smile.gif , bet siaip esme, manau su masemis reikia moketi dirbti greitai, nes jei uzsizaidi tai ir dziuna iskarto. doh.gif Dar manau, kad jei lypodai figurele, tai pvz padarai galva, palieki dziut, tada padarai pilva ir iskart klijuoji. Tuiri neleist detalems sudziut iskarto, tada gal isvengsi trukinejimu blush2.gif Bet man tai labiausiai patinka rozytes daryt, atsisedi ir varai, kadangi as jokiu formyciu neturiu doh.gif ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domi95: 21 rugpjūčio 2009 - 06:26
Domi, labai grazus tortas 4u.gif
As vakar irgi dariau torta, pinigu maisa. Gavosi visai nieko, uzsakove ivertino labai gerai blush2.gif Vakare idesiu pasirodyti ax.gif
Atsakyti
Dabar dėk, ko vakaro laukti , žinai kaip knieti pamatyti bigsmile.gif....aš antradieniui lipinsių jį , tik nediduką , vos 1,5 kg. toks krizinis bus tongue.gif

Vaistinėse yra pirkti ( kur gaminami vaistai , vietoje ) ir gliukozės ir glicerino , aš pirkau , nieko blatno , daugiau neperku , gliukozę keičiu medum būna o thumbup.gif , vietoj glicerino daugiau aliejaus ipilu , irgi o thumbup.gif .

Atsakyti