Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Domi 95 labai grazus tortas,kaip lygiai apteptas 4u.gif Kazin,jei as bezui saukstais matuociau cukru blush2.gif ,jauciu nieks nesigautu.Sugedo svarstykles verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(akvii @ 2009 08 20, 18:52)
Domi 95 labai grazus tortas,kaip lygiai apteptas  4u.gif Kazin,jei as bezui saukstais matuociau cukru  blush2.gif ,jauciu nieks nesigautu.Sugedo svarstykles  verysad.gif

Taigi jis apdengtas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvii @ 2009 08 20, 20:11)
Taigi jis apdengtas  doh.gif

Nu nzn, az tai bijociau matuot saukstais g.gif , gal tu zinai kiek cukraus i tavo koki nors puodeli telpa? unsure.gif as tai turiu toki ruda puoduka kuriamie tiksliai zinau, kad 125gr cukraus telpa mirksiukas.gif
Atsakyti
Kur man dabar rast ta pastilazo recepta. Is nuorodu istryne.
Atsakyti
QUOTE(Domi95 @ 2009 08 20, 19:22)
Siandien Baigiau savo torta  [img]

Domi95, nu pavarei wub.gif
žinai, kai aš prisimenu Tavo tą apsiverkusią mašiną, pavasarį kur rodei.. tai patobulėjai nerealiai. Labai sveikinu Tave oro_buckis.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 20, 21:58)

Domi95, taigi pavaryk tą tikrą receptą, su sriubiniais šaukštais.

Dar įsikišiu dėl žurnalo. Labai smagu, kad žurnalas atkreipė dėmesį į Cipciuką, Meian, Miglė79... bet kodėl ten nebuvo Asseni? unsure.gif
Asseni, Tau per prastas tas žurnalas? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 20 rugpjūčio 2009 - 20:13
QUOTE(Domi95 @ 2009 08 20, 19:37)
Nu nzn, az tai bijociau matuot saukstais g.gif , gal tu zinai kiek cukraus i tavo koki nors puodeli telpa? unsure.gif  as tai turiu toki ruda puoduka kuriamie tiksliai zinau, kad 125gr cukraus telpa  mirksiukas.gif

o i ta pastilazine mase,kur torta apdengei aliejaus pylei?Ir g.gif ant ko kociojat kad jums nelimpa? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Kita savaitgali draugu 5vestuviu metines. Drauge uzsisake torciuko,tai nesugalvoju kaip ta proga ji puosti blush2.gif Gal patarsit?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 20, 20:58)

Kaip istryne unsure.gif . Liko savo vietoje.

QUOTE(naitas @ 2009 08 20, 21:07)
Dar įsikišiu dėl žurnalo. Labai smagu, kad žurnalas atkreipė dėmesį į Cipciuką, Meian, Miglė79... bet kodėl ten nebuvo Asseni?  unsure.gif 
Asseni, Tau per prastas tas žurnalas? rolleyes.gif

Nieka nezinau. Niekas niekus nekviete. unsure.gif Matyt as per prasta tam zurnalui biggrin.gif
Atsakyti
Oij, ne visi diena mato biggrin.gif atsiprasau blush2.gif jau radau blush-anim-cl.gif

Tai dabar sakykit, glicerinas ir gliukoze tas pats? doh.gif jau man visai stogas vaziuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 20, 20:57)

Tai dabar sakykit, glicerinas ir gliukoze tas pats?  doh.gif jau man visai stogas vaziuoja  doh.gif

tikrai ne schmoll.gif glicerina i ranku krema deda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 20, 22:57)
Tai dabar sakykit, glicerinas ir gliukoze tas pats?  doh.gif jau man visai stogas vaziuoja  doh.gif

paragauk, ir kartą bei visam gyvenimui sužinosi laugh.gif
tik glicerinas neturi būti suskirdusioms rankoms terapinti. Turi būti ant buteliuko "vidiniai", jeigu vaistinėje perki.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 20, 21:57)
Oij, ne visi diena mato biggrin.gif atsiprasau  blush2.gif jau radau  blush-anim-cl.gif

Glicerinas ir gliukoze ne tas pats,o as va nusipirkau gliukozes miltukais,bet galvoju gal jos ir skystos buna?. g.gif
Atsakyti