Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(pumpica @ 2009 08 14, 14:43)
tai papasakok visa procesa nuo iki  g.gif  mirksiukas.gif kiek laukei pilant mase i pudra, ar isvis nelaukei, iskart pradejai minkyt, ar ne ir t.t..

Silta istirpinta zelatina iskart pyliau ant visu sausu ingridientu, isskyrus citrinos rugsti (ja kaip mineta recepte istirpdziau vandenyje ir juo uzpyliau zelatina). Minkiau iskart, po to idejau i maiseli ir gal.. na pusvalandukas koks praejo +- ir ejau 'zaist' smile.gif viska sudejus issigandau, kad 'slystymelio' bus per mazai, bet viskas gavos thumbup.gif ir kaip minejau, naudojau ne medu, o gliukoze (milteliais).

Nulekiau ir as nusipirkt zurnala, neiskenciau, net pardej greit perverciau smile.gif tik va geda prisipazint ne visas mergaites pazinau.. blush2.gif supazindinkit.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wiwi @ 2009 08 14, 16:51)
labai nudziugau jus visas ten pamaciusi bigsmile.gif .

QUOTE(Muske @ 2009 08 14, 16:57)
Nulekiau ir as nusipirkt zurnala, neiskenciau, net pardej greit perverciau smile.gif tik va geda prisipazint ne visas mergaites pazinau..  blush2.gif supazindinkit..  ax.gif

Tai Jūsų ten ne tik tortai, bet ir feisikai? bigsmile.gif Džy, kada tas mano diedas pareis. Lėksiu ir aš pirkti žurnaliuko lens.gif jaučiu, turės pakartot leidimą dabar laugh.gif bestseleris cool.gif
Papildyta:
arba.. kas turit, įdėkit prašau straipsnio foto.. nereiks lėkti ieškoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 14, 16:25)
Tai Jūsų ten ne tik tortai, bet ir feisikai?  bigsmile.gif  Džy, kada tas mano diedas pareis. Lėksiu ir aš pirkti žurnaliuko lens.gif jaučiu, turės pakartot leidimą dabar laugh.gif bestseleris  cool.gif
Papildyta:
arba.. kas turit, įdėkit prašau straipsnio foto.. nereiks lėkti ieškoti  rolleyes.gif

čia reikia dėt in pirmaą pls smile.gif
Atsakyti
oi laukiu laukiu, aš recepto laukiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif reikia rytoj vaisinio torto skanaus ir ne tik rytojui, bet rytojui reikia pirmo, o čia Asseni taip sugundė, kad nebegaliu dabar ramiai galvoti, kad darysiu, ką buvau planavus ax.gif blush2.gif einu vakuoti agurkų, paskui vešiu tą citrininį drugį anytai, o rytoj kibsim į įdomų projektą ir liks melstis, kad pavyktų iš pirmo karto ax.gif
Atsakyti
Tecio 50-meciui torta pagaminau, tik iskeptas blush2.gif Rytoj skanausim smile.gif
ups nuotraukytes per dideles tuoj ikelsiuuser posted image
user posted image
Na va gavosi ikelti. tortas 4kg, biskvitinis sokolado kremas su riesutais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skristyn: 14 rugpjūčio 2009 - 17:14
Nu jus duodat,tik pusdieni nebuk,vel tortu prikepet!!!
Nugis nugis,sveikinimai patekus i spauda,papasakokit prasyciau placiau ka ten raso,nes zurnaliuko nusipirkti galimybiu nera.O smalsumas sugraus..
Mige79,tavo meskuciai superiukai,labai grazioj pievelj sedi!!
Olesta tu kaip visada grietineles profe!!Labai dailiai papuosei.
RiMami,kaip dailiai pasidarbavai,su pribumbasais man graziau...
Atsakyti
Daividija, labai saunus tortukas, man tie gintariukai, labai grazus wub.gif

kersiene, faini tavo tortukai, boruze gerule thumbup.gif, o kempiniuko man nerode unsure.gif

Srove, grazus ceinikas thumbup.gif labai idomiai papuosta rolleyes.gif

Asseni, tavo tortukas toks labai prabangus atrodo, o jau koks dailumas, wub.gif man tai tokio meno niekaip neiseitu padaryt doh.gif

Migle79, nu faini tie meskiukai, ir siaip visas tortukas fainuolis wub.gif

RiMami, man abu variantai grazus ir su pribumbasais ir be ju wub.gif nu bet tas tinklelis tai super atrodo thumbup.gif

Vaidosee, grazus tavo margutis wub.gif

Olesta, superinis tortukas, tas drugelis ant sono labai tinka wub.gif

Papildyta:
QUOTE(skristyn @ 2009 08 14, 18:08)
Tecio 50-meciui torta pagaminau, tik iskeptas blush2.gif  Rytoj skanausim smile.gif
ups nuotraukytes per dideles tuoj ikelsiu
Na va gavosi ikelti. tortas 4kg, biskvitinis sokolado kremas su riesutais.

koks grazus tortukas, matos labai pasistengei 4u.gif
Atsakyti
tikrai labai mielas ir grazus tortas,matosi,kad darytas is sirdies wub.gif man labai patinka tos gelytes,nuostabios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skristyn @ 2009 08 14, 15:08)
Tecio 50-meciui torta pagaminau, tik iskeptas blush2.gif  Rytoj skanausim smile.gif
ups nuotraukytes per dideles tuoj ikelsiu

labai grazu,gelytes labai dailios ir spalvyte tokia grazi wub.gif
Atsakyti
kad nesakytumet kad sedziu be darbo nesu savo savaitgalio kurinelius
medutis, molinis maiselis, jau 8 mano praktikoi smile.gif

user posted image

juodas miskas, klases susitikimui
user posted image

isgeriu arbata ir einu paskutinio puost smile.gif
Atsakyti
kokie vaizdai, super, gėlytčių gaminimo technoligijas prašom išdėstyti ax.gif :4u:jaučiu kaip jau man žandai kaista nuo Jūsų liaupsių cool.gif man kažko panašaus dvigubo reikės kitai savaitei vaikiško sesei su broliu ax.gif
Neramuole, nematau Tavo foto lens.gif o jau praregėjau thumbup.gif tas klasės susitikimui pačiu laiku man idėjoms ir superiškai šiltas tortukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 14 rugpjūčio 2009 - 17:47
QUOTE(Olesta @ 2009 08 14, 18:41)

Nu tikrai grietineles mis thumbup.gif

Rimami, nu kaip taip lygiai reikia subraukyti tuos bruksnius thumbup.gif , kiba su liniuote dirbi bigsmile.gif

Migle-tavo torciukai taip pagyvina foruma, super thumbup.gif

Neramuole-nerimsti bigsmile.gif , kepi grozybes wub.gif , o as taip ir neismoksiu tu sonu taip padaryti unsure.gif

Skristyn-nu jau koks svelnutis , apetitinis tortas wub.gif 4u.gif
Atsakyti