Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

nu nusiplūkiau, bet kadangi daug norinčių DAUG, tai vargais negalais atradau, kur radau nerealius idėjų lobynus ne tik laiveliui, studijuokite į sveikatą su visais trafaretais 4u.gif
Atsakyti
MERGINOS , IŠ TOS PASTILAŽO NORMOS APDENGSITE 30 CM. SKERSMENS TORTĄ .

Rutyte11.....nuostabu , puošnu .....aš darau ant apdengto torto , sunku , bet nežinau kitos išeities , ant nedengtas paskui dengiant , ir lyginant masė , jos susigadina doh.gif .

Olesta ....liuks rindikiulis thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 19 rugpjūčio 2009 - 14:00
Laba 4u.gif

Klausykit, jei as noriu maisiuka nediduka apdengti, tai kiek man tos mases darytis?Visa norma ar 3/4 uzteks? Dar nenusprendziu ar Meian mase ar pastilaza darysiu. Kazi kas geriau? Maisiuka darysiu is 20 cm tortines. Dar ir apipjaustysiu tikriausiai, nes nediduko reikia biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa, dar norejau paklaust, jus kisat mase po "maisu" ar tik krastelius pakisat, kad atrodytu kaip tikras maisas apacioj?
Atsakyti
Cipciuk, ka manot, minordijos mase tokiu oru atlaikys dviauksti? Nediduka, apacia 25 cm. Kaip ir pagal tokias ora salygas turetu g.gif
Papildyta:
QUOTE(mazuliux @ 2009 08 19, 15:40)
Tiesa, dar norejau paklaust, jus kisat mase po "maisu" ar tik krastelius pakisat, kad atrodytu kaip tikras maisas apacioj?

Tik krasciukus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 19 rugpjūčio 2009 - 14:42
Asseni , na biesas žino unsure.gif ....kai man toks nuotykis buvo , tai nežinau nė ką pasakyti g.gif .....ant balkono nedėsi , dušnumo nėra ...aš rizikuočiau , tada be galo dušna buvo , regavo su šaldytuvo vėsa , turbūt dėl to taip man nutiko , gi kiti puikiai atlaikė ir per karštį thumbup.gif .

mazuliuk...kaip nori , gali iškočioti paklodę į jos vidurį dėti tortą ir viską viršuje suraukti , aš taip kitą kartą žadu daryti , man atrodo bus gražiau g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 19 rugpjūčio 2009 - 14:54
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 19, 15:51)
Asseni , na biesas žino  unsure.gif ....kai man toks nuotykis buvo , tai nežinau nė ką pasakyti  g.gif  .....ant balkono nedėsi , dušnumo nėra ...aš rizikuočiau , tada be galo dušna buvo , regavo su šaldytuvo vėsa , turbūt dėl to taip man nutiko , gi kiti puikiai atlaikė ir per karštį  thumbup.gif .

Gal rizikuosiu unsure.gif , bu labai mases baltos reikia, o sita labai graziai dengiasi. Siap cia paskutini balta su rozem su ja dengiau, tai kaip ir laike viskas gerai buvo. Nu, zodziu, jei nubegs, turiu dar baltu saldainiu doh.gif . O Jums nuo to universitetinio nubego ane?
Atsakyti
Jetau ...net du kartus doh.gif , nusispjoviau ir ant kelių atsiprašiau savo " karalienės beze " blush2.gif , išgelbėjo sena draugė mirksiukas.gif .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 19 rugpjūčio 2009 - 14:56
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 19, 13:51)
mazuliuk...kaip nori , gali iškočioti paklodę į jos vidurį dėti tortą ir viską viršuje suraukti , aš taip kitą kartą žadu daryti , man atrodo bus gražiau  g.gif

As ir galvoju, gal taip bandyti. Jauciu taip ir lengviau net ir graziau g.gif
Ir visgi, daryti pilna norma mases, ar nevisai?
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 19, 13:55)
Jetau ...net du kartus  doh.gif , nusispjoviau ir ant kelių atsiprašiau savo " karalienės beze "  blush2.gif  , išgelbėjo sena draugė  mirksiukas.gif .

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 08 19, 06:59)
Mergytes ir vel as cia. HELP, gal kuri turi kokia ideja, kaip papuosti torta uzkietejusiam medziotojui? blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

pvz.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drakosa: 19 rugpjūčio 2009 - 15:07
mazuliuk....jei taip - tai visą , liks gėlikių išsilipdysi mirksiukas.gif .

Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2009 08 19, 16:06)

Nu jau tu kaip istrauksi ka nors lotuliukas.gif lotuliukas.gif , tai nors griuk negyvas. Zinau, net kas ta torta dare. Rusaite is Novosibirsko Tanja (Brusnica)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 19 rugpjūčio 2009 - 15:13