nu nusiplūkiau, bet kadangi daug norinčių DAUG, tai vargais negalais atradau, kur radau nerealius idėjų lobynus ne tik laiveliui, studijuokite į sveikatą su visais trafaretais
Laba
Klausykit, jei as noriu maisiuka nediduka apdengti, tai kiek man tos mases darytis?Visa norma ar 3/4 uzteks? Dar nenusprendziu ar Meian mase ar pastilaza darysiu. Kazi kas geriau? Maisiuka darysiu is 20 cm tortines. Dar ir apipjaustysiu tikriausiai, nes nediduko reikia
Klausykit, jei as noriu maisiuka nediduka apdengti, tai kiek man tos mases darytis?Visa norma ar 3/4 uzteks? Dar nenusprendziu ar Meian mase ar pastilaza darysiu. Kazi kas geriau? Maisiuka darysiu is 20 cm tortines. Dar ir apipjaustysiu tikriausiai, nes nediduko reikia
Tiesa, dar norejau paklaust, jus kisat mase po "maisu" ar tik krastelius pakisat, kad atrodytu kaip tikras maisas apacioj?
Cipciuk, ka manot, minordijos mase tokiu oru atlaikys dviauksti? Nediduka, apacia 25 cm. Kaip ir pagal tokias ora salygas turetu
Papildyta:
Tik krasciukus
Papildyta:
QUOTE(mazuliux @ 2009 08 19, 15:40)
Tiesa, dar norejau paklaust, jus kisat mase po "maisu" ar tik krastelius pakisat, kad atrodytu kaip tikras maisas apacioj?
Tik krasciukus
Asseni , na biesas žino ....kai man toks nuotykis buvo , tai nežinau nė ką pasakyti .....ant balkono nedėsi , dušnumo nėra ...aš rizikuočiau , tada be galo dušna buvo , regavo su šaldytuvo vėsa , turbūt dėl to taip man nutiko , gi kiti puikiai atlaikė ir per karštį .
mazuliuk...kaip nori , gali iškočioti paklodę į jos vidurį dėti tortą ir viską viršuje suraukti , aš taip kitą kartą žadu daryti , man atrodo bus gražiau
mazuliuk...kaip nori , gali iškočioti paklodę į jos vidurį dėti tortą ir viską viršuje suraukti , aš taip kitą kartą žadu daryti , man atrodo bus gražiau
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 19, 15:51)
Asseni , na biesas žino ....kai man toks nuotykis buvo , tai nežinau nė ką pasakyti .....ant balkono nedėsi , dušnumo nėra ...aš rizikuočiau , tada be galo dušna buvo , regavo su šaldytuvo vėsa , turbūt dėl to taip man nutiko , gi kiti puikiai atlaikė ir per karštį .
Gal rizikuosiu , bu labai mases baltos reikia, o sita labai graziai dengiasi. Siap cia paskutini balta su rozem su ja dengiau, tai kaip ir laike viskas gerai buvo. Nu, zodziu, jei nubegs, turiu dar baltu saldainiu . O Jums nuo to universitetinio nubego ane?
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 19, 13:51)
As ir galvoju, gal taip bandyti. Jauciu taip ir lengviau net ir graziau
Ir visgi, daryti pilna norma mases, ar nevisai?
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 19, 13:55)
Jetau ...net du kartus , nusispjoviau ir ant kelių atsiprašiau savo " karalienės beze " , išgelbėjo sena draugė .
QUOTE(meduolytee @ 2009 08 19, 06:59)
Mergytes ir vel as cia. HELP, gal kuri turi kokia ideja, kaip papuosti torta uzkietejusiam medziotojui?
pvz.
QUOTE(drakosa @ 2009 08 19, 16:06)
Nu jau tu kaip istrauksi ka nors , tai nors griuk negyvas. Zinau, net kas ta torta dare. Rusaite is Novosibirsko Tanja (Brusnica)