Sveikos norejau paklaust, turiu curaus pudors, bet ne dar sucker , man nupirko rusiska, pavaizduotas keksas ir parasyta rusiskai cukraus pudra, man praita karta is sioc pudros nesiseke nulipdyti figureliu, bet gal pavyktu apdenngti torta, gal kas bande, gal kas patars?
Srove- labai elegantiskas tavo tortas
Olesta- koks radikiulis
Olesta- super radikulis. Jamu
Ziurek, dabar tu man paaiskink, prasau- ar padengus Meian mase tortuka, tau jis neslapiavo ? Koki sviestini krema naudoji pries apdengdama mase?
Pati apdengimo mase man labai patinka, bet kelintam tortui sonai slapiuoja, tai vis bijau ka nors nupiest ant ju, ar beze padzibuot, kad nenuciuostu
beje, barbe as dariau su beze gal kaip nors ja prisijaukinsiu ( panasu, kad jos nedavirdavau )
Papildyta:
Mergytes ir vel as cia. HELP, gal kuri turi kokia ideja, kaip papuosti torta uzkietejusiam medziotojui?
Ziurek, dabar tu man paaiskink, prasau- ar padengus Meian mase tortuka, tau jis neslapiavo ? Koki sviestini krema naudoji pries apdengdama mase?
Pati apdengimo mase man labai patinka, bet kelintam tortui sonai slapiuoja, tai vis bijau ka nors nupiest ant ju, ar beze padzibuot, kad nenuciuostu
beje, barbe as dariau su beze gal kaip nors ja prisijaukinsiu ( panasu, kad jos nedavirdavau )
Papildyta:
Mergytes ir vel as cia. HELP, gal kuri turi kokia ideja, kaip papuosti torta uzkietejusiam medziotojui?
QUOTE(meduolytee @ 2009 08 19, 07:59)
Papildyta:
Padaryk torta gyvuno pavidalo, kokia galva, pavyzdziui briedzio ar koki serna
QUOTE(Olesta @ 2009 08 19, 00:06)
prie puikių barbių gal kartais tiks ir mano toks nelabai ryškus ridikiulis
labai gražus ridikiulis. Iš tikro, ir aš pagalvojau, kaip čia tas minkštas tortas stovi
ASSENI jusu geles
Atnesu savo "pataisyta tortika"
Tik norejau dar jusu paklausk kaio jus su tuo ispaudu darot, ant stalo ant iskociotos mases, ar ant torto? Nes man ant torto nieko nesimate, tai teko ant iskociotos mases spaudineti, bet paskui sunku ant torto pataikyti tuos ormanentus
Tik norejau dar jusu paklausk kaio jus su tuo ispaudu darot, ant stalo ant iskociotos mases, ar ant torto? Nes man ant torto nieko nesimate, tai teko ant iskociotos mases spaudineti, bet paskui sunku ant torto pataikyti tuos ormanentus
ačiū mergaičiai juodas miškas gali būti ir tvirtas, tik nereikia persistengti su perlaistymu, o jei sluoksnių daugiau ir jie plonesni, tai net laistyti nereikėtų
Rutyte11, kažkam labai stengeisi su meile o su įspaudais tragedija, suploja pinigus, išimti iš įspaudo neina ornamentų ot nemokša aš...
Rutyte11, kažkam labai stengeisi su meile o su įspaudais tragedija, suploja pinigus, išimti iš įspaudo neina ornamentų ot nemokša aš...
QUOTE(Srove @ 2009 08 18, 17:22)
As su rafaelo svajone, recepta idesiu, kai prapjausiu, gele cukrinuke, kuokeliai ryziniai makaronai, apvolioti kokose.
Greitasis variantas
labai grazus man tavo tortai!!!!Receptuko tai noreciau
QUOTE(Olesta @ 2009 08 18, 20:06)
prie puikių barbių gal kartais tiks ir mano toks nelabai ryškus ridikiulis dengtas Meian mase nieko ypatingo, pusinukas juodas miškiukas
Nugis ir pavyko tavo ridikiulis
QUOTE(rutyte11 @ 2009 08 19, 08:32)
labai graziai ziurisi tavo tortas,toks kaip tik tai progai
pumpica, aš tikrai nepamiršau tavo klausimo dėl laivelių trafaretų, jei mesteltum man į az paštą, persiųsčiau greičiau, nes pas mane Worde, o laiko ieškoti iš kur paėmiau šią savaitę tiesiog fiziškai neturiu
QUOTE(Olesta @ 2009 08 19, 12:15)
pumpica, aš tikrai nepamiršau tavo klausimo dėl laivelių trafaretų, jei mesteltum man į az paštą, persiųsčiau greičiau, nes pas mane Worde, o laiko ieškoti iš kur paėmiau šią savaitę tiesiog fiziškai neturiu
ir man laiveli, jei galima, i pasta
rutyte11, aciu, man labai patiko tas gelytes daryt, net gi visiskai nesunku, daug greiciau padarau, nei kokia roze susuku.
O tavo tortukas tai labai nuostabus, toks mielas
O tavo tortukas tai labai nuostabus, toks mielas
QUOTE(rutyte11 @ 2009 08 19, 12:32)
man taip pat sunkiai sekėsi su tais įspaudais. Idėja graži, o va nesiseka. Gal daro juos ant tortų. Nes masės tai labai skirtingos. Gal ta pirktinė masė labiau pasiduoda spaudimui negu namie daryta
QUOTE(Asseni @ 2009 08 19, 13:25)
rutyte11, aciu, man labai patiko tas gelytes daryt, net gi visiskai nesunku, daug greiciau padarau, nei kokia roze susuku.
Tikrai? Na super.
Ir aaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssss noriu laivelio trafareto
Papildyta:
gera ideja
ant torto nuo sienos briedzio ragus nukabinsiu ir uzdesiu arba serno galva
QUOTE(Asseni @ 2009 08 19, 08:55)
Padaryk torta gyvuno pavidalo, kokia galva, pavyzdziui briedzio ar koki serna
Papildyta:
gera ideja
ant torto nuo sienos briedzio ragus nukabinsiu ir uzdesiu arba serno galva