Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos norejau paklaust, turiu curaus pudors, bet ne dar sucker , man nupirko rusiska, pavaizduotas keksas ir parasyta rusiskai cukraus pudra, man praita karta is sioc pudros nesiseke nulipdyti figureliu, bet gal pavyktu apdenngti torta, gal kas bande, gal kas patars? sad.gif

Srove- labai elegantiskas tavo tortas blink.gif bigsmile.gif

Olesta- koks radikiulis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domi95: 19 rugpjūčio 2009 - 06:45
Olesta- super radikulis. Jamu lotuliukas.gif

Ziurek, dabar tu man paaiskink, prasau- ar padengus Meian mase tortuka, tau jis neslapiavo ? Koki sviestini krema naudoji pries apdengdama mase?

Pati apdengimo mase man labai patinka, bet kelintam tortui sonai slapiuoja, tai vis bijau ka nors nupiest ant ju, ar beze padzibuot, kad nenuciuostu

beje, barbe as dariau su beze ax.gif gal kaip nors ja prisijaukinsiu ( panasu, kad jos nedavirdavau doh.gif )
Papildyta:
Mergytes ir vel as cia. HELP, gal kuri turi kokia ideja, kaip papuosti torta uzkietejusiam medziotojui? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolytee: 19 rugpjūčio 2009 - 07:00
QUOTE(meduolytee @ 2009 08 19, 07:59)
Papildyta:
Mergytes ir vel as cia. HELP, gal kuri turi kokia ideja, kaip papuosti torta uzkietejusiam medziotojui? blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Padaryk torta gyvuno pavidalo, kokia galva, pavyzdziui briedzio lotuliukas.gif lotuliukas.gif ar koki serna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 19 rugpjūčio 2009 - 08:06
QUOTE(Olesta @ 2009 08 19, 00:06)
prie puikių barbių gal kartais tiks ir mano toks nelabai ryškus ridikiulis 

labai gražus ridikiulis. Iš tikro, ir aš pagalvojau, kaip čia tas minkštas tortas stovi unsure.gif
Atsakyti
ASSENI jusu geles wub.gif wub.gif wub.gif

Atnesu savo "pataisyta tortika"
user posted image
user posted image

Tik norejau dar jusu paklausk kaio jus su tuo ispaudu darot, ant stalo ant iskociotos mases, ar ant torto? Nes man ant torto nieko nesimate, tai teko ant iskociotos mases spaudineti, bet paskui sunku ant torto pataikyti tuos ormanentus doh.gif
Atsakyti
ačiū mergaičiai 4u.gif juodas miškas gali būti ir tvirtas, tik nereikia persistengti su perlaistymu, o jei sluoksnių daugiau ir jie plonesni, tai net laistyti nereikėtų 4u.gif
Rutyte11, kažkam labai stengeisi su meile wub.gif o su įspaudais tragedija, suploja pinigus, išimti iš įspaudo neina ornamentų doh.gif ot nemokša aš...
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 08 18, 17:22)

As su rafaelo svajone, recepta idesiu, kai prapjausiu, gele cukrinuke, kuokeliai ryziniai makaronai, apvolioti kokose.

Greitasis variantas blush2.gif

labai grazus man tavo tortai!!!!Receptuko tai noreciau blush2.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 08 18, 20:06)
prie puikių barbių gal kartais tiks ir mano toks nelabai ryškus ridikiulis  ax.gif dengtas Meian mase  ax.gif  nieko ypatingo, pusinukas juodas miškiukas  blush2.gif

Nugis ir pavyko tavo ridikiulis thumbup.gif

QUOTE(rutyte11 @ 2009 08 19, 08:32)

Atnesu savo "pataisyta tortika"

labai graziai ziurisi tavo tortas,toks kaip tik tai progai thumbup.gif
Atsakyti
pumpica, aš tikrai nepamiršau tavo klausimo dėl laivelių trafaretų, jei mesteltum man į az paštą, persiųsčiau greičiau, nes pas mane Worde, o laiko ieškoti iš kur paėmiau šią savaitę tiesiog fiziškai neturiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 08 19, 12:15)
pumpica, aš tikrai nepamiršau tavo klausimo dėl laivelių trafaretų, jei mesteltum man į az paštą, persiųsčiau greičiau, nes pas mane Worde, o laiko ieškoti iš kur paėmiau šią savaitę tiesiog fiziškai neturiu  blush2.gif

ir man laiveli, jei galima, i pasta ax.gif
Atsakyti
rutyte11, aciu, man labai patiko tas gelytes daryt, net gi visiskai nesunku, daug greiciau padarau, nei kokia roze susuku.
O tavo tortukas tai labai nuostabus, toks mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2009 08 19, 12:32)
Tik norejau dar jusu paklausk kaio jus su tuo ispaudu darot, ant stalo ant iskociotos mases, ar ant torto? Nes man ant torto nieko nesimate, tai teko ant iskociotos mases spaudineti, bet paskui sunku ant torto pataikyti tuos ormanentus doh.gif

man taip pat sunkiai sekėsi su tais įspaudais. Idėja graži, o va nesiseka. Gal daro juos ant tortų. Nes masės tai labai skirtingos. Gal ta pirktinė masė labiau pasiduoda spaudimui negu namie daryta g.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 08 19, 13:25)
rutyte11, aciu, man labai patiko tas gelytes daryt, net gi visiskai nesunku, daug greiciau padarau, nei kokia roze susuku.

Tikrai? Na super. thumbup.gif
Atsakyti
Ir aaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssss noriu laivelio trafareto

QUOTE(Asseni @ 2009 08 19, 08:55)
Padaryk torta gyvuno pavidalo, kokia galva, pavyzdziui briedzio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ar koki serna

Papildyta:
gera ideja biggrin.gif
ant torto nuo sienos briedzio ragus nukabinsiu ir uzdesiu lotuliukas.gif arba serno galva lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolytee: 19 rugpjūčio 2009 - 12:32