Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Nu jau barbes wub.gif , o kvakse man atrodo labai stilinga thumbup.gif biggrin.gif 4u.gif
As su rafaelo svajone, recepta idesiu, kai prapjausiu, gele cukrinuke, kuokeliai ryziniai makaronai, apvolioti kokose.
user posted image
user posted image

Greitasis variantas blush2.gif
Atsakyti
KOKIOS BARBES!!!!!! assa.gif TOBULUMO VIRSUNE! saunuoles, jus kaip grazu, !! birthday.gif bigsmile.gif

Mieloji Cipciuk, norejau pakalusti, as darysiu nevezi- pinigu maiseli, kiek man reiketu pasiruosti dengimo puosimo mases jei naudociau pastiliaza?
Atsakyti
klausykit, gavau seimos uzsakyma padaryti savaitgaliui torta, nusprendziau daryt napoleona, koki recepta pasiulytumet? kad primintu toki kaip budavo anksciau, kazkuri buvot idejusi, saket kad super skanus, ir kad didelis gaunas, bet neberandu 4u.gif
Atsakyti
SROVE bigsmile.gif KAIP VISAD BE ZODZIU wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2009 08 18, 20:30)
klausykit, gavau seimos uzsakyma padaryti savaitgaliui torta, nusprendziau daryt napoleona, koki recepta pasiulytumet? kad primintu toki kaip budavo anksciau, kazkuri buvot idejusi, saket kad super skanus, ir kad didelis gaunas, bet neberandu 4u.gif

Napoleona is vaikystes pagal Inockos recepta- kepiau , labai patiko. Rekomenduoju

Srove- be komentaru, negaliu zandikaulio i vieta atstatyt ir kontaktu atgal isistatyt
Atsakyti
nu kas man pasakys,kiek is parasytos normos produktu pastilazui,jo iseina? g.gif daug,mazai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 08 18, 22:35)
nu kas man pasakys,kiek is parasytos normos produktu pastilazui,jo iseina? g.gif  daug,mazai? g.gif

Is vienos normos tikrai nemazas gumulas. Man patinka su ja dirbti, nors daznai dirbu su Cypciuko mase gelytem.

Noretusi pabandyti pastilazini apdengima pasidaryti
Atsakyti
Srove, retai, bet galingai - SUŽAVĖTA wub.gif

prie puikių barbių gal kartais tiks ir mano toks nelabai ryškus ridikiulis ax.gif dengtas Meian mase ax.gif nieko ypatingo, pusinukas juodas miškiukas blush2.gif

user posted image

nugarinė pusė blush2.gif
user posted image user posted image

į kremą šiandien dėjau tik 50 g cukraus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 18 rugpjūčio 2009 - 22:24
O jau barbiu grozis wub.gif
QUOTE(Lion @ 2009 08 18, 14:20)
Acius  Savaitgali atnesiu cielus 4 

Lauksim bigsmile.gif
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 18, 17:01)
meduolyte ...jo majo , kaip ją ikušlinti  lens.gif  ....nu tokia graži barbė  wub.gif , ar tu nemoki ikelti foto ? 

Nu prajuokinot biggrin.gif Visada labai smagu jusu postus skaityt 4u.gif
QUOTE(Srove @ 2009 08 18, 18:22)
As su rafaelo svajone, recepta idesiu, kai prapjausiu, gele cukrinuke, kuokeliai ryziniai makaronai, apvolioti kokose.

Kaip idomiai papuostas tortas, labai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(Olesta @ 2009 08 18, 21:06)
Srove, retai, bet galingai - SUŽAVĖTA

prie puikių barbių gal kartais tiks ir mano toks nelabai ryškus ridikiulis  dengtas Meian mase    nieko ypatingo, pusinukas juodas miškiukas 

Dar ir kaip tiks bigsmile.gif Grazus wub.gif Bet juodas miskiukas toks slapias buna, kaip jis laikosi taip pastatytas? ax.gif
Atsakyti
o nereikia taip šlapiai laistyti ir stovės, nuo grietinėlės prisigeria 4u.gif apačią subrendusio torto nupjauni ir pastatai thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, Jusu barby labai grazios.

Srove, idomus labai papuosimas, labai ispudingai atrodo

Olesta, saunuolyte bigsmile.gif . Lipdai tortukus viena po kito, kada tu speji unsure.gif Manes irgi laukia ridikiulis, sesutei 18 gimtadienio proga reiktu padovanot

Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 08 18, 21:26)
o nereikia taip šlapiai laistyti ir stovės, nuo grietinėlės prisigeria  4u.gif apačią subrendusio torto nupjauni ir pastatai  thumbup.gif

Aaaa, viskas aisku rolleyes.gif Aciukas 4u.gif
Atsakyti