Nu jau barbes , o kvakse man atrodo labai stilinga
As su rafaelo svajone, recepta idesiu, kai prapjausiu, gele cukrinuke, kuokeliai ryziniai makaronai, apvolioti kokose.
Greitasis variantas
KOKIOS BARBES!!!!!! TOBULUMO VIRSUNE! saunuoles, jus kaip grazu, !!
Mieloji Cipciuk, norejau pakalusti, as darysiu nevezi- pinigu maiseli, kiek man reiketu pasiruosti dengimo puosimo mases jei naudociau pastiliaza?
Mieloji Cipciuk, norejau pakalusti, as darysiu nevezi- pinigu maiseli, kiek man reiketu pasiruosti dengimo puosimo mases jei naudociau pastiliaza?
klausykit, gavau seimos uzsakyma padaryti savaitgaliui torta, nusprendziau daryt napoleona, koki recepta pasiulytumet? kad primintu toki kaip budavo anksciau, kazkuri buvot idejusi, saket kad super skanus, ir kad didelis gaunas, bet neberandu
SROVE KAIP VISAD BE ZODZIU
QUOTE(spin2liux @ 2009 08 18, 20:30)
klausykit, gavau seimos uzsakyma padaryti savaitgaliui torta, nusprendziau daryt napoleona, koki recepta pasiulytumet? kad primintu toki kaip budavo anksciau, kazkuri buvot idejusi, saket kad super skanus, ir kad didelis gaunas, bet neberandu
Napoleona is vaikystes pagal Inockos recepta- kepiau , labai patiko. Rekomenduoju
Srove- be komentaru, negaliu zandikaulio i vieta atstatyt ir kontaktu atgal isistatyt
nu kas man pasakys,kiek is parasytos normos produktu pastilazui,jo iseina? daug,mazai?
QUOTE(mmergyte @ 2009 08 18, 22:35)
nu kas man pasakys,kiek is parasytos normos produktu pastilazui,jo iseina? daug,mazai?
Is vienos normos tikrai nemazas gumulas. Man patinka su ja dirbti, nors daznai dirbu su Cypciuko mase gelytem.
Noretusi pabandyti pastilazini apdengima pasidaryti
O jau barbiu grozis
Lauksim
Nu prajuokinot Visada labai smagu jusu postus skaityt
Kaip idomiai papuostas tortas, labai grazu
Dar ir kaip tiks Grazus Bet juodas miskiukas toks slapias buna, kaip jis laikosi taip pastatytas?
QUOTE(Lion @ 2009 08 18, 14:20)
Acius Savaitgali atnesiu cielus 4
Lauksim
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 18, 17:01)
meduolyte ...jo majo , kaip ją ikušlinti ....nu tokia graži barbė , ar tu nemoki ikelti foto ?
Nu prajuokinot Visada labai smagu jusu postus skaityt
QUOTE(Srove @ 2009 08 18, 18:22)
As su rafaelo svajone, recepta idesiu, kai prapjausiu, gele cukrinuke, kuokeliai ryziniai makaronai, apvolioti kokose.
Kaip idomiai papuostas tortas, labai grazu
QUOTE(Olesta @ 2009 08 18, 21:06)
Srove, retai, bet galingai - SUŽAVĖTA
prie puikių barbių gal kartais tiks ir mano toks nelabai ryškus ridikiulis dengtas Meian mase nieko ypatingo, pusinukas juodas miškiukas
prie puikių barbių gal kartais tiks ir mano toks nelabai ryškus ridikiulis dengtas Meian mase nieko ypatingo, pusinukas juodas miškiukas
Dar ir kaip tiks Grazus Bet juodas miskiukas toks slapias buna, kaip jis laikosi taip pastatytas?
o nereikia taip šlapiai laistyti ir stovės, nuo grietinėlės prisigeria apačią subrendusio torto nupjauni ir pastatai
Mergaites, Jusu barby labai grazios.
Srove, idomus labai papuosimas, labai ispudingai atrodo
Olesta, saunuolyte . Lipdai tortukus viena po kito, kada tu speji Manes irgi laukia ridikiulis, sesutei 18 gimtadienio proga reiktu padovanot
Srove, idomus labai papuosimas, labai ispudingai atrodo
Olesta, saunuolyte . Lipdai tortukus viena po kito, kada tu speji Manes irgi laukia ridikiulis, sesutei 18 gimtadienio proga reiktu padovanot
QUOTE(Olesta @ 2009 08 18, 21:26)
o nereikia taip šlapiai laistyti ir stovės, nuo grietinėlės prisigeria apačią subrendusio torto nupjauni ir pastatai
Aaaa, viskas aisku Aciukas