Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 17, 23:17)
PovilaS.....bezas - aukščiausias balas koks gali būti  thumbup.gif ....kaspiniukas liuks  thumbup.gif ....gėlytės.......  wink.gif

Na bezas, sutinku - geras, kaspinėlis irgi visai nieko, na, bet gėlytės mano akim žiūrint nelabai... lotuliukas.gif Aplamai man šitas tortas kažkoks "nedadarytas", apie užrašą išvis nekalbu - tragedija hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lion @ 2009 08 17, 13:27)
As jau 3 kartus uzsakinejau ir visad nemokamai siunte  g.gif  Nors ju puslapy parasyta kiek kainuoja i Airija  g.gif  Sekasi man  biggrin.gif

Nu dievazi sekasi tau, kad ir toliau taip bigsmile.gif
QUOTE(Lion @ 2009 08 17, 13:33)
Kreivu ranku darbas  doh.gif  blush2.gif

Nu jooo, kreivu mat jai blink.gif Neispasakytas grozis wub.gif Kuo ta rata dengei? Labai superinis... Man kita savaite rata padaryt reiks ax.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 17, 19:13)
Va jos darytas grožis ..... wub.gif  wub.gif ....mums iki tokių , kai iki mėnulio pėstute 

Man jusu grazesni ir siltesni tortai mirksiukas.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 08 17, 19:33)
Merginos, prasau balso, gana plepet. Geriau pasakykit i ku cia tos mano geles panasios. Bu darau, darau, po to pasakysit, kad kaz kas ne to cia  lotuliukas.gif

Kuo tikriausios frezijos wub.gif Ir eustomos labai panasios bigsmile.gif Saunuole, ka ir besakyt thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
asseni gelytes kaip tikros, kaip tau taip pavyksta bigsmile.gif butum arciau prasyciaus i kursus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 08 18, 00:16)
asseni gelytes kaip tikros, kaip tau taip pavyksta  bigsmile.gif butum arciau prasyciaus i kursus  ax.gif

A Jus juokus kreciat unsure.gif Net neisivaizdavau, kad galiu tokias geles padaryt, kol nereikejo. Frezijas, tai bent gabalais radau internete, kaip galima pasidaryt is cukrines mases, o eustomu tai niekur nera, tai ziuriu i tikru paveiksliuka ir bandau daryt
Atsakyti

Jooo ... teisingai ... aš ne Asseni aš dar tik mokausi blink.gif kol kas net nebandau įsivaizduot kad nors pusė tiek sugebėčiau padaryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 18, 00:19)
A Jus juokus kreciat unsure.gif Net neisivaizdavau, kad galiu tokias geles padaryt, kol nereikejo. Frezijas, tai bent gabalais radau internete, kaip galima pasidaryt is cukrines mases, o eustomu tai niekur nera, tai ziuriu i tikru paveiksliuka ir bandau daryt

Bet gavosi taip kaip butu tikra blink.gif as iki siolei dar negaliu uzsimerkti.
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2009 08 17, 22:07)

Kuo ta rata dengei?

g.gif Skleroze mano geriausias draugas doh.gif As kaskart vis kita mase isbandau, tai dabar tikrai nepamenu kuri ten buvo doh.gif Gal Cipciuko, gal Meian, gal pastiliazas, o gal ir is protingos knygos kurios nors lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lion @ 2009 08 17, 22:24)
g.gif  Skleroze mano geriausias draugas  doh.gif  As kaskart vis kita mase isbandau, tai dabar tikrai nepamenu kuri ten buvo  doh.gif  Gal Cipciuko, gal Meian, gal pastiliazas, o gal ir is protingos knygos kurios nors  lotuliukas.gif

Jeigu prisiminsi, brukstelk ax.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Asseni- nu nerealios tavo gelytes , aijsku, kad lb panasios, ner net zodziu... ok.gif Kuria mase naudojei?
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 17, 22:35)
Va dar noriu Jums parodyt.
Cia tikros eustoma
user posted imageuser posted image[/URL]
O va cia mano, ka tik padarytos. Kazi, ar panasu? unsure.gif
user posted image

blink.gif thumbup.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
Asseni, tavo geles kaip tikros, net pradejau uzuosti freziju kvapa lotuliukas.gif
As jau noriu aps tave i kursus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonėlė @ 2009 08 18, 10:10)
Asseni, tavo geles kaip tikros, net pradejau uzuosti freziju kvapa  lotuliukas.gif
As jau noriu aps tave i kursus  blush2.gif

Atvaziuok, atvaziuok, vis nesulaukiu mirksiukas.gif
Atsakyti