Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(meduolytee @ 2009 08 17, 23:10)

mirksiukas.gif
tą chrizanteminį tortą būtų galima nagrinėti technikos tobulumo prasme.. tobulai apdengtas, lygus, daug smulkių gėlių, šonai gausiai papuošti. Karoliukai bent man idealūs atrodo. Daug darbo įdėta, matosi gera ranka ir patirtis.
Bet kas iš to.. nedžiugina ir viskas irnesakyk.gif
Atsakyti
Na, gerai- psio prisiskaiciau- plaksiu beze, kol mikseris suges biggrin.gif

gliukozes ikalsiu- erergijos daugiau bus(pms silpniau nervus veiks ir nebesisausiu g.gif )

tadom- issikepsiu snikersa, aptepsiu sviestiniu kremu, issiminkysiu pastilaza, apdengsiu ir papuosoiu beze.
nu jeigu pavyks- tada sau diploma issirasysiu, kaip baigusi SM kursus ir islaikius mokytoju Meian, Cipciuko, Asseni, Daividijos, Rugiageles, Povilo, Migles, Naitas, Spanguolias egzaminus. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 08 17, 23:14)
tadom- issikepsiu snikersa, aptepsiu sviestiniu kremu, issiminkysiu pastilaza, apdengsiu ir papuosoiu beze.
nu jeigu pavyks- tada sau diploma issirasysiu, kaip baigusi  SM kursus ir islaikius mokytoju Meian, Cipciuko, Asseni, Daividijos, Rugiageles, Povilo, Migles, Naitas, Spanguolias  egzaminus.  lotuliukas.gif

o tai ačiū ačiū notworthy.gif kaip dažnai ir būna, eiliniai žmogeliai išugdo korifėjus laugh.gif o ypač tai aš čia "prisidėjau" laugh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš su savo žadėtu kefyriniu medučiu lotuliukas.gif

user posted image

...visgi ilga kelionė truputį padarė savo huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 17, 20:33)
Cipciuk, aciu
Psio, kaip pamaciau, taip ir nukritau. Be zodziu, tas pirmas, tai super grazus.

Merginos, prasau balso, gana plepet. Geriau pasakykit i ku cia tos mano geles panasios. Bu darau, darau, po to pasakysit, kad kaz kas ne to cia  lotuliukas.gif

user posted image

nu tamsta tiksliai ne eustoma, frezija čia gryniausia(man dar gražesnė... tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2009 08 17, 22:22)
nu tamsta tiksliai ne eustoma, frezija čia gryniausia(man dar gražesnė... tongue.gif )

Pravilno, turetu but frezija unsure.gif . Su eustoma dar vargstu karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 17 rugpjūčio 2009 - 21:55
man panašu į freziją thumbup.gif
mergaičiai turėkit sąžinės, pas mane 5 žmonės namuose, WC dažnai užimtas, o Jūs čia tokiai juokeliais svaidotės, kol mikseris suges, kol tris kartus su savim mordabojus įvyksta lotuliukas.gif bet smagu, kad gaunasi ir gaunasi gražiai thumbup.gif vargstu su pastiliažu šiandien, neturėjau nei gliukozės, nei dirbtinio medaus, įdėjau naminį ir kažkas su juo ne taip, padaryti tai padariau, ką užmaniau, bet pirmas kartas buvo geresnis g.gif
Atsakyti
naitas...ale okurat užneša į antkapį blink.gif doh.gif .....o gal tokiai progai ir darė g.gif , ten dengta mase , ir nesigynčykite - ranka profo , atidirbta , viskas lygu kaip stiklas thumbup.gif .

Asseni...frezijos , nu bet su viduriuku čio to ni tak g.gif , aš jo nedėčiau rolleyes.gif .

PovilaS.....bezas - aukščiausias balas koks gali būti thumbup.gif ....kaspiniukas liuks thumbup.gif ....gėlytės....... wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 08 17, 23:12)
vargstu su pastiliažu šiandien, neturėjau nei gliukozės, nei dirbtinio medaus, įdėjau naminį ir kažkas su juo ne taip, padaryti tai padariau, ką užmaniau, bet pirmas kartas buvo geresnis  g.gif

nu....ką aš sakiau ax.gif , su natūraliu šuds gaunasi , man ir šokoladinės rožės su juo nesigauna , o dirbtinis o .... good.gif good.gif....ir medutis man su juo ne toks skanus , kaip su dirbtiniu .
Atsakyti
Cipciuk, jis toks panasus turetu but, tik tos gelytes viduje kaip ir mazesnes pagal ideja reiktu padaryt, bet jau nieko pakeist negaliu blush2.gif .

Kaip sakoma, AS ne CIPCIUKAS, as tik mokausi blush2.gif Pirma karta tokias geles darau.

Va dar noriu Jums parodyt.
Cia tikros eustoma
user posted imageuser posted image[/URL]

O va cia mano, ka tik padarytos. Kazi, ar panasu? unsure.gif

user posted image
Atsakyti
o Taviškės kvepia eustomomis g.gif blink.gif nu klausyk, tik tiek kad negyvos, man tai panašu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 17, 23:35)
O va cia mano, ka tik padarytos. Kazi, ar panasu? unsure.gif

Na kur gi čia nepanašu, dar ir kaip panašu! thumbup.gif Aš išvis neįsivaizduoju kaip taip įmonoma padaryti ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Čia jau aukščiausias lygis...
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 08 17, 23:38)
o Taviškės kvepia eustomomis  g.gif  blink.gif  nu klausyk, tik tiek kad negyvos, man tai panašu  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Reiks pauostyt. Siandien lekiau i geliu parde ziuret kaip tikros eustomos atrodo ax.gif biggrin.gif
Atsakyti