Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Povila$ @ 2009 08 17, 20:58)
Tai tada išvada viena - bezas blogai išplaktas tongue.gif  Aišku aš nesakau, į tą kefyrą pilu želatinos ir plaku, bet jis vistiek nebūna toks standus kaip grietinėlė, reikia formoje daryti, nes išbėgs visas, bet kai sustingsta, aš puošiu beze ir viskas kuo puikiausiai gaunasi  cool.gif  Praitą savaitė kaip tik tokį užsakymą turėjau, sakė viskas OK buvo, net kol iki galutinio taško nukeliavo ax.gif

O kur photo.gif lens.gif biggrin.gif ?
Atsakyti
Jusu visu tortai pasakiskai nuostabus, nebeisvardinsiu dabar visu, pameciau tiek skaiciu tiek vardus, kuris kurios ax.gif bet nuosirdziai sakau, tikrai visi labai grazus tortukai thumbup.gif wub.gif

o kas ten del bendro uzsakymo,kada paskutine diena uzsisakyti ir is kur? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 17, 20:55)
As sakiau, kad yra receptas aisingo su vandeniu  bebe.gif

niekas nesake, kad nera wink.gif
tiesiog sakiau, kad as jokio vandenelio nepilu smile.gif
Atsakyti
meduolytee...užsisaldink vandenį ir į sveikatą išgerk lotuliukas.gif ....nieko su jais nepadarysi schmoll.gif .

Asseni...viską sudedi , išmaišai ir darai kaip rašiau , nieko įpatingo jam daryti nereikia schmoll.gif ....tik ji pataria , sukti ne mikseriu , o rankomis , kuo ilgiau , rašė , kad yra sukusi net 5 valandas blink.gif ....nuo to jis tvirtesnis ir blizga , nekalbant apie baltumą .

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 17, 21:11)
meduolytee...užsisaldink vandenį ir į sveikatą išgerk  lotuliukas.gif ....nieko su jais nepadarysi  schmoll.gif .

Asseni...viską sudedi , išmaišai ir darai kaip rašiau , nieko įpatingo jam daryti nereikia  schmoll.gif ....tik ji pataria , sukti ne mikseriu , o rankomis , kuo ilgiau , rašė , kad yra sukusi net 5 valandas  blink.gif ....nuo to jis tvirtesnis ir blizga , nekalbant apie baltumą .

Gal ji neturejo ka veikt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 17, 21:06)
O kur  photo.gif  lens.gif  biggrin.gif ?

Kas kur ???....taškas lotuliukas.gif

Va jos darytas grožis ..... wub.gif wub.gif ....mums iki tokių , kai iki mėnulio pėstute doh.gif .

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 17 rugpjūčio 2009 - 20:21
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 17, 21:06)
O kur  photo.gif  lens.gif  biggrin.gif ?

Taip skubėjau, kad fotkinti net laiko neturėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 17, 21:13)
Kas kur ???....taškas  lotuliukas.gif

Koks taskas? lotuliukas.gif nuotrauka lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 08 17, 21:15)
Taip skubėjau, kad fotkinti net laiko neturėjau doh.gif

Pasirodo, gavėjai nufotkino bigsmile.gif Kai atsiųs įdėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Cipciuk, aciu
Psio, kaip pamaciau, taip ir nukritau. Be zodziu, tas pirmas, tai super grazus.

Merginos, prasau balso, gana plepet. Geriau pasakykit i ku cia tos mano geles panasios. Bu darau, darau, po to pasakysit, kad kaz kas ne to cia lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Nu klausykit, ale niekas neatspeja, kazi, argi visai nepanasu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 17, 22:13)
Va jos darytas grožis ..... wub.gif  wub.gif ....mums iki tokių , kai iki mėnulio pėstute  doh.gif .

čia aisingu dengta? ne mase?
na jeigu kalbėta apie aisingą, tai aisingu.. lygu.. gražu wub.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 08 17, 22:33)
Merginos, prasau balso, gana plepet. Geriau pasakykit i ku cia tos mano geles panasios. Bu darau, darau, po to pasakysit, kad kaz kas ne to cia  lotuliukas.gif

man tai į freziją, kadangi eustomos nesu mačiusi. tačiau kaip frezijai, tai per daug žiedų ant kotelio. O kaip eustomai... nu nesu mačiusi..
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2009 08 17, 23:00)
Nu klausykit, ale niekas neatspeja, kazi, argi visai nepanasu g.gif

nu gerai, aš spėju. Pakalnutės? g.gif
Papildyta:
ai, Cipciukas, tą pirmą izraelietišką, su chrizantemom ant antkapio, tai galit išmest. Tavo tortai žymiai gražesni. Žyyymiai žyyymiai.
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 17, 21:33)
Cipciuk, aciu
Psio, kaip pamaciau, taip ir nukritau. Be zodziu, tas pirmas, tai super grazus.

Merginos, prasau balso, gana plepet. Geriau pasakykit i ku cia tos mano geles panasios. Bu darau, darau, po to pasakysit, kad kaz kas ne to cia  lotuliukas.gif

user posted image

frezijos
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2009 08 17, 22:06)
čia aisingu dengta? ne mase?
na jeigu kalbėta apie aisingą, tai aisingu.. lygu.. gražu  wub.gif
man tai į freziją, kadangi eustomos nesu mačiusi. tačiau kaip frezijai, tai per daug žiedų ant kotelio. O kaip eustomai... nu nesu mačiusi..
Papildyta:

nu gerai, aš spėju. Pakalnutės? g.gif
Papildyta:
ai, Cipciukas, tą pirmą izraelietišką, su chrizantemom ant antkapio, tai galit išmest. Tavo tortai žymiai gražesni. Žyyymiai žyyymiai.

sutinku
Atsakyti