Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

PovilaS.....nebalamutink merginų , jei joms nuo grietinėlės nubėga , tai nuo grietinės 100 procentų nubėgs , aš sakau kas geriau , kai įpras prie bezo , tada bandys ir su grietinę ....reiks pabandyti žele tortą apibezuoti , jei su kefyru nenubėga , tai ir nuo vandens gal nebėgs cool.gif g.gif

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 17, 20:38)
PovilaS.....nebalamutink merginų , jei joms nuo grietinėlės nubėga , tai nuo grietinės 100 procentų nubėgs , aš sakau kas geriau , kai įpras prie bezo , tada bandys ir su grietinę ....reiks pabandyti žele tortą apibezuoti , jei su kefyru nenubėga , tai ir nuo vandens gal nebėgs  cool.gif  g.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
urgita ...kaip ten reikalai rolleyes.gif blush2.gif ???????????????

Atsakyti
Cipciuk, gal galit placiau apie aisinga. Kada koki ingriedinta det.

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 17, 20:17)
Tiesa , ką dėjai į Meian padengimo masę ?????????????....medų ar gliukozę ?????????....jei medų - rasoja ir drėgsta .

Snikerso nesu dariusi , tai negaliu pasakyti apie tai ar tinka ar ne beze papuošimas  schmoll.gif .

medu ax.gif . turiu gliukozes milteliu, kaip su jais elgtis?
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 17, 20:38)
Vienai reikia 4 min plakti, kitai 10, juk ne pas visas vienodo galingumo mikseriai  doh.gif

Oi, mano mikseris galingas kaip reikiant, bet 2 baltymus vistiek apie 10 min plaku unsure.gif
Atsakyti
As sakiau, kad yra receptas aisingo su vandeniu bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 17, 20:55)
As sakiau, kad yra receptas aisingo su vandeniu  bebe.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 17, 20:38)
PovilaS.....nebalamutink merginų , jei joms nuo grietinėlės nubėga , tai nuo grietinės 100 procentų nubėgs , aš sakau kas geriau , kai įpras prie bezo , tada bandys ir su grietinę ....reiks pabandyti žele tortą apibezuoti , jei su kefyru nenubėga , tai ir nuo vandens gal nebėgs  cool.gif  g.gif

Tai tada išvada viena - bezas blogai išplaktas tongue.gif Aišku aš nesakau, į tą kefyrą pilu želatinos ir plaku, bet jis vistiek nebūna toks standus kaip grietinėlė, reikia formoje daryti, nes išbėgs visas, bet kai sustingsta, aš puošiu beze ir viskas kuo puikiausiai gaunasi cool.gif Praitą savaitė kaip tik tokį užsakymą turėjau, sakė viskas OK buvo, net kol iki galutinio taško nukeliavo ax.gif
Atsakyti
tai reikes man pastilazo recepta su aliejum pabandyt rytoj apdengti snikerso torta, pries tai aptepus sviestiniu kremu. ziuresim kas bus....

Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 17, 20:57)

Ir nesijuok is manes biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 17, 21:55)
As sakiau, kad yra receptas aisingo su vandeniu  bebe.gif

laugh.gif prisimenu, kaip puolėm Tave laugh.gif šaunuolė, atsilaikei. Ir pasirodo, dar ne bet koks, o izraelietiškas receptas bigsmile.gif
Atsakyti