Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Domi95 @ 2009 08 17, 17:31)
Lion, labai grazios tavo rozes!! biggrin.gif

Ir tortai labai grazus! mirksiukas.gif

Laaabai acius wub.gif Kai diedas neperka geliu, nusilipdau pati biggrin.gif Sita balta roze puikuojasi ant zidinio ir puosia namus lotuliukas.gif
Atsakyti
Na sokoladas ir medus smile.gif arba ir marshllow, niekas ten neaprasos itr pan? Nes neturiu juodu dazu, o noriu Mcqueen draugo brolio gimtadieniui padaryti rolleyes.gif Na bent as arba, gla dar galvojau daryt su rudu cukrum dan sucker, nzn kaip cia geriau butu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domi95: 17 rugpjūčio 2009 - 18:37
Na mergynos- as pasiduodu


SUSAUDYKIT po to, bet........ pirmiausiai man dar karta isaiskin kite


1. Medaus tortui dejau grietine + grietinele . Per nakti atsaldziau, ryte puosiau beze- nuciuoze.



2. Snikersa dariau, puosiau beze- pradejo skystet ir vandeniuoti.





3. Apdengiau torta ( ananasini, kur Cipciukas parase biskvita, sokoladinis musas pertepimas. Aptepiau sviestiniu kremu ir apdengiau Meian dengimo mase. REziume- kai istraukiu torta is saldytuvo - sonai man rasoja, slapiuoja...Kame beda?


4. Aisingo isbandyto receptuka Asseni gal butu galima?



5. kazkurioje temoje cypciukas rase kazkam, kad su grietine kremu negerai beze puosti, nes bijo dregmes, tai kaip cia nenuciuozia?




Laukiu atsakymu su sautuvu pasoneje, nes neber nervu visai



Atsakyti
QUOTE(Lion @ 2009 08 17, 20:35)
Laaabai acius  wub.gif  Kai diedas neperka geliu, nusilipdau pati  biggrin.gif  Sita balta roze puikuojasi ant zidinio ir puosia namus  lotuliukas.gif


Labai praktiska ir torta ir namus galima papuost bigsmile.gif lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 08 17, 20:43)
3. Apdengiau torta ( ananasini, kur Cipciukas parase biskvita, sokoladinis musas pertepimas. Aptepiau sviestiniu kremu ir apdengiau Meian dengimo mase. REziume- kai istraukiu torta is saldytuvo - sonai man rasoja, slapiuoja...Kame beda?

aš tai galvoju, kad tiesiog yra labai karšta šiandien. Dėl to ir rasoja. Išimk pieno ar alaus butelį iš šaldytuvo - irgi rasos. Per didelis tempų skirtumas ir staigus tas skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 08 17, 19:43)
Na mergynos- as pasiduodu
SUSAUDYKIT po to, bet........    pirmiausiai man dar karta isaiskin kite
......................................
4. Aisingo isbandyto receptuka Asseni gal butu galima?
.....................


Nieko negaliu atsakyti del beze. Man viskas gerai buna
O del aisingo unsure.gif , tai recepto neturiu. Plaktas baltymas su cukraus pudra. Pudros dejau ir ziurejau konsistencija. Psio unsure.gif
Atsakyti
Meduolytee

Nu žinok aš esu ta kuriai niekas lengvai nesigauna doh.gif nu bet su bezė jau susidraugavau

Aš sakyčiau tu neišplaki gerai bezo .... man nučiuoždavo irgi - stovi tą minutę puikiai ir ilgiau, bet po to nučiuožia doh.gif radau bėdą - neišplakdavau. Tai dabar vadovaujuosi tuo - plaku kol tris kartus pasakau nu fsio, dabar jau tikrai išsiplakė - ir taip kol tikrai nusibosta su savim ginčytis arba kaip dar kitaip sakau MB kai jis man padeda plakt - plak kol suplaksi zefyrą. Nu skirtumas nerealus - bezė turi būti tokia lyg guminė, man net sunkoka kartais išspaust. Reikia pajust kaip ją gerai išplakt, nes ir aš vargau kol suradau tą momentą.
Vieną kartą kai nubėgo po gal 15 min, susinervinau ir užsivirinau dar pusę normos sirupo ir supyliau į bezė - plakiau plakiau plakiau ir ką - gavosi liuks.
Tiesa, niekada netepu tiesiai ant grietinėlės ar grietinės - apsidraudimui aptepu plonučiu sluoksniu minkšto biskvito ar medučio trupinių mase, tada plonučiu bezė ir tada dzibuoju.

Aš sakyčiau nepakankamai gerai išplaki bezė - plak kol nervai nebelaikys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spanguolia :): 17 rugpjūčio 2009 - 18:56
smile.gif+2009 08 17, 20:55-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 08 17, 20:55)
Aš sakyčiau tu neišplaki gerai bezo .... man nučiuoždavo irgi - stovi tą minutę puikiai ir ilgiau, bet po to nučiuožia  doh.gif radau bėdą - neišplakdavau. Tai dabar vadovaujuosi tuo - plaku kol tris kartus pasakau nu fsio, dabar jau tikrai išsiplakė - ir taip kol tikrai nusibosta su savim ginčytis arba kaip dar kitaip sakau MB kai jis man padeda plakt - plak kol suplaksi zefyrą. Nu skirtumas nerealus - bezė turi būti tokia lyg guminė, man net sunkoka kartais išspaust. Reikia pajust kaip ją gerai išplakt, nes ir aš vargau kol suradau tą momentą.
Vieną kartą kai nubėgo po gal 15 min, susinervinau ir užsivirinau dar pusę normos sirupo ir supyliau į bezė - plakiau plakiau plakiau ir ką - gavosi liuks.
Tiesa, niekada netepu tiesiai ant grietinėlės ar grietinės - apsidraudimui aptepu plonučiu sluoksniu minkšto biskvito ar medučio trupinių mase, tada plonučiu bezė ir tada dzibuoju.

Aš sakyčiau nepakankamai gerai išplaki bezė - plak kol nervai nebelaikys  biggrin.gif

va čia tai paaiškinimas thumbup.gif wub.gif net aš supratau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 08 17, 19:43)
Na mergynos- as pasiduodu
SUSAUDYKIT po to, bet........    pirmiausiai man dar karta isaiskin kite
1. Medaus tortui  dejau grietine + grietinele . Per nakti atsaldziau, ryte puosiau beze- nuciuoze.
2. Snikersa dariau, puosiau beze- pradejo skystet ir vandeniuoti.
3. Apdengiau torta ( ananasini, kur Cipciukas parase biskvita, sokoladinis musas pertepimas. Aptepiau sviestiniu kremu ir apdengiau Meian dengimo mase. REziume- kai istraukiu torta is saldytuvo - sonai man rasoja, slapiuoja...Kame beda?
4. Aisingo isbandyto receptuka Asseni gal butu galima?
5. kazkurioje temoje cypciukas rase kazkam, kad su grietine kremu negerai beze puosti, nes bijo dregmes, tai kaip cia nenuciuozia?
Laukiu atsakymu su sautuvu pasoneje, nes neber nervu visai


1. Kremu nereikėjo aptepti torto viršaus ir nedatepti lakštų iki pačio krašto, turi likti apie 1cm be nieko, tą tarpą užpilys bezė.
2. Taip ir turėjo atsitikti, snikersą beze galima puošti tik aptepus sviestiniu kremu.
3. Tai ir gerai, kad jie nėra sausi, valgyti bus skaniau. lotuliukas.gif
5. Nesupratau šito klausimo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 17, 19:49)
aš tai galvoju, kad tiesiog yra labai karšta šiandien. Dėl to ir rasoja. Išimk pieno ar alaus butelį iš šaldytuvo - irgi rasos. Per didelis tempų skirtumas ir staigus tas skirtumas.

O del sonu, tai is dalies sutinku. Temperaturos skirtumai, bet, jeigu gerai dengta, tai beveik neatsiranda dregmes. Tik pacioje pradzioje, kai tik istrauki is saldytuvo, o kai pastovi, tai apdziuna siek tiek. Bet viskas priklauso nuo pacios mases. pirktine Minordijos mase visiskai nedraugauja su karstu oru, bent man.
Papildyta:
meduolytee, vienoje is temu Cipciukas puikiai paaiskino del beze. Ji net minutemis parase, kiek virti sirupa, kiek plakt. Verdu sirupa lygiai 8 min, ipilus sirupa plaku apie 4 min. Superinis beze gaunas.
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 17, 20:59)
pirktine Minordijos mase visiskai nedraugauja su karstu oru, bent man.

tyžta?
šiaip tai man atrodo, kad visos masės, padarytos iš cukraus pudros, karštam drėgnam ore turi tendenciją tirpti, leistis. Jau rašiau, kad skaičiau kažkur youtube.com komentarą prie dengimo mase, kad rašė filipinietė, kuri sakė, jog Filipinuose praktiškai neįmanoma apdengti cukraus pudros mase, nes yra drėgnas ir karštas klimatas.
Kas pas mus kartas nuo karto ir būna - filipinietiškas klimatas laugh.gif lyja lyja, karšta.. drėgna..
Atsakyti
spanguolia--Tiesa, niekada netepu tiesiai ant grietinėlės ar grietinės - apsidraudimui aptepu plonučiu sluoksniu minkšto biskvito ar medučio trupinių mase, tada plonučiu bezė ir tada dzibuoju.

turi omenyje biskvita sumaisai su sviestu ir cukraus pudra+ trupiniai?




as niekada neaptepu torto virsaus ir sonu kremu ( bent jau stengiuosi, kiek imanoma neaptepti)


del to rasojimo mases, jei sonai rasoja- tai aisingas nenuciuos?


Atsakyti