QUOTE(meduolytee @ 2009 08 17, 19:43)
Na mergynos- as pasiduodu
SUSAUDYKIT po to, bet........ pirmiausiai man dar karta isaiskin kite
1. Medaus tortui dejau grietine + grietinele . Per nakti atsaldziau, ryte puosiau beze- nuciuoze.
2. Snikersa dariau, puosiau beze- pradejo skystet ir vandeniuoti.
3. Apdengiau torta ( ananasini, kur Cipciukas parase biskvita, sokoladinis musas pertepimas. Aptepiau sviestiniu kremu ir apdengiau Meian dengimo mase. REziume- kai istraukiu torta is saldytuvo - sonai man rasoja, slapiuoja...Kame beda?
4. Aisingo isbandyto receptuka Asseni gal butu galima?
5. kazkurioje temoje cypciukas rase kazkam, kad su grietine kremu negerai beze puosti, nes bijo dregmes, tai kaip cia nenuciuozia?
Laukiu atsakymu su sautuvu pasoneje, nes neber nervu visai
1. Kremu nereikėjo aptepti torto viršaus ir nedatepti lakštų iki pačio krašto, turi likti apie 1cm be nieko, tą tarpą užpilys bezė.
2. Taip ir turėjo atsitikti, snikersą beze galima puošti tik aptepus sviestiniu kremu.
3. Tai ir gerai, kad jie nėra sausi, valgyti bus skaniau.
5. Nesupratau šito klausimo...