Hm.. gal ir as prisijungciau tik nuspreskit is kur rinktis, ir iki kada
+2009 08 17, 14:52-->
aha, nagrinėjuos.. kai pirmą kartą čia, tai sunkoka pagauti mintį.. surbitoną jau atmintinai išmokau
+2009 08 17, 14:56-->
o tai ką ji siūlė vietoj to? kaip susikooperuoti, jeigu ne bendraujant ir kalbantis?
QUOTE(spanguolia @ 2009 08 17, 14:52)
Aš siunčiuosi iš čia šiek tiek pigiau nei Surbitonas -
aha, nagrinėjuos.. kai pirmą kartą čia, tai sunkoka pagauti mintį.. surbitoną jau atmintinai išmokau
+2009 08 17, 14:56-->
QUOTE(spanguolia @ 2009 08 17, 14:56)
tik mergaitės kai vieną kartą mes kooperavomės pirkti rūbus va taip, tai gavom pylos nuo moderatorės ir liepė staigiai viską baigt tai gal kaip nors ne čia ... nežinau, tik sakau kaip buvo man
o tai ką ji siūlė vietoj to? kaip susikooperuoti, jeigu ne bendraujant ir kalbantis?
QUOTE(naitas @ 2009 08 17, 15:18)
o cia galima ir man butu i uzsakyma
QUOTE(naitas @ 2009 08 17, 14:18)
sakė supermamos taisyklės draužia kooperatinius apsipirkimus ir daryti tai ne forume, buvom naują temą susikūrę
manau e-mailais reikia, nepatogu, nu bet man taip buvo
QUOTE(kersiene @ 2009 08 17, 15:22)
aišku, kad galima. Aš pasiūliau surbitono inetinę parduotuvę, o spanguolia;) pasiūlė dar vieną. Toje viskas paprastai pigiau... bet ne visko yra, ko yra surbitone. Mano pvz skardelės stuff pardėj nėra..
Merginos nemanau, kad dėl koperavimosi kils priblemų, nes mes rankdarbiuose tai vis susimetam visos, tai servetkų, tai kokių dėžučių tai dar ko, niekada nebuvo problemų.
QUOTE(naitas @ 2009 08 17, 14:29)
aišku, kad galima. Aš pasiūliau surbitono inetinę parduotuvę, o spanguolia;) pasiūlė dar vieną. Toje viskas paprastai pigiau... bet ne visko yra, ko yra surbitone. Mano pvz skardelės stuff pardėj nėra..
Mergaites, galim atidaryti nauja pasta, pvz, apsipirkimai@gmail.com. Nors, visada bendrai pirkom ir dar negavom velniu . Svarbiausiai cia turgaus nedaryt
QUOTE(naitas @ 2009 08 17, 12:29)
Na is kurios puses paziurejus "pigiau". Pacios prekes tikrai pigesnes, bet reikia ziuret siuntimo kainas. Pvz. surbiton'as i Airija siuncia nemokamai, o stuff skaiciuoja
Labas dienas
Beje, moterytes, kepejeles Gal galite pasakyti kokios firmos dazus naudojat. Reikia labai labai ryskiu (kaip pas Cypciuka Gal rasciau nete kur parsisiust), nes tos pastelines spalvos mane jau zudo Vos ne visa indeli dazu sukratau, kad bent padoria spalva isgaut
QUOTE(Lion @ 2009 08 17, 15:45)
dienas
surbitone nors radau siuntimo įkainius, o va stuff'e nerandu. Be to, stuff' rašo, kad nesiųs už UK ribų skardų, kurios sveria daugiau kaip 1,5 kg cyyyyyrkai
Emiga, tikras princesiškas tortas įsivaizduoju mergytės reakciją, gaila, kad iš priekio nenufotkinai, kur geriau matytųsi visa pasaka figūrėlės, įėjimas į pilį Šaunuolytė gražus darbelis
Rekaliuke, tavo tortukas-knyga irgi laaabai laaabai patiko labai gražios rožės tau gavosi
Meilikatyte, puiki žalia pievutė labai gražu
Naitas, tu tikra šaunuolytė, kad imiesi tokio titaniško darbo, jaučiuosi biškį kalta kad susukau tau galvą su ta forma
Merginos turiu prašymą nu ar aš durna ar žabala nu nerandu antgaliuko žolytei nei Surbitone, nei Cake-Stuffe (šitame jau seniau buvau išknisus viską irgi neradau ) vieną Surbitone mačiau, bet komplekte ir dar plastikinis, bijau, kad nieko gero iš tokio, o vat pavienio ir metalinio nerandu jei kas užmatysit būkit geros užrodykit, kur anys pakavoti tada ir aš visom šešiom su jumis brisčiau į tą užsakymą
Rekaliuke, tavo tortukas-knyga irgi laaabai laaabai patiko labai gražios rožės tau gavosi
Meilikatyte, puiki žalia pievutė labai gražu
Naitas, tu tikra šaunuolytė, kad imiesi tokio titaniško darbo, jaučiuosi biškį kalta kad susukau tau galvą su ta forma
Merginos turiu prašymą nu ar aš durna ar žabala nu nerandu antgaliuko žolytei nei Surbitone, nei Cake-Stuffe (šitame jau seniau buvau išknisus viską irgi neradau ) vieną Surbitone mačiau, bet komplekte ir dar plastikinis, bijau, kad nieko gero iš tokio, o vat pavienio ir metalinio nerandu jei kas užmatysit būkit geros užrodykit, kur anys pakavoti tada ir aš visom šešiom su jumis brisčiau į tą užsakymą
Sveikutes,
As taip pat prie jusu jungciausi jei mane priimsit, noriu formeliu atsisiusti.
O cia mano tortukas
Puosta plakta grietinele, bet dazus piliau jau i isplakta grietinele i kuria jau buvau idejusi standiklio, tai labai ne kaip gavosi dabar kai paskaiciau jusu komentarus pabandysiu pilti dazus dar i neplakta grietinele.
O jus tortai tai vercia is koto, net kartais sunku patiketi kad jie namuose kepti nes tokie be priekaistu
As taip pat prie jusu jungciausi jei mane priimsit, noriu formeliu atsisiusti.
O cia mano tortukas
Puosta plakta grietinele, bet dazus piliau jau i isplakta grietinele i kuria jau buvau idejusi standiklio, tai labai ne kaip gavosi dabar kai paskaiciau jusu komentarus pabandysiu pilti dazus dar i neplakta grietinele.
O jus tortai tai vercia is koto, net kartais sunku patiketi kad jie namuose kepti nes tokie be priekaistu
QUOTE(naitas @ 2009 08 17, 14:29)
tikrai taip - surbitono pasiūla tikrai didesnė
QUOTE(shrekiuke @ 2009 08 17, 14:37)
Merginos nemanau, kad dėl koperavimosi kils priblemų, nes mes rankdarbiuose tai vis susimetam visos, tai servetkų, tai kokių dėžučių tai dar ko, niekada nebuvo problemų.
tai tada būtų labai šaunu
QUOTE(Lion @ 2009 08 17, 14:45)
Na is kurios puses paziurejus "pigiau". Pacios prekes tikrai pigesnes, bet reikia ziuret siuntimo kainas. Pvz. surbiton'as i Airija siuncia nemokamai, o stuff skaiciuoja
mes čia kalbam apie siuntimą į Lt - aš mokėjau beveik 7 svarus už 800g. siuntinuką (tipo best rate).
Renkasi kas kur nori ir kam kokios kainos priimtinos - atsiimu žodžius kad ten pigiau - kiekvienas žiūrim pagal savo poreikius