Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Hm.. gal ir as prisijungciau biggrin.gif tik nuspreskit is kur rinktis, ir iki kada smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 08 17, 14:52-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 08 17, 14:52)
Aš siunčiuosi iš  čia šiek tiek pigiau nei Surbitonas -

aha, nagrinėjuos.. kai pirmą kartą čia, tai sunkoka pagauti mintį.. surbitoną jau atmintinai išmokau bigsmile.gif

smile.gif+2009 08 17, 14:56-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 08 17, 14:56)
tik mergaitės kai vieną kartą mes kooperavomės pirkti rūbus va taip, tai gavom pylos nuo moderatorės ir liepė staigiai viską baigt  g.gif tai gal kaip nors ne čia ... nežinau, tik sakau kaip buvo man  mirksiukas.gif

o tai ką ji siūlė vietoj to? kaip susikooperuoti, jeigu ne bendraujant ir kalbantis?
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 17, 15:18)
aha, nagrinėjuos.. kai pirmą kartą čia, tai sunkoka pagauti mintį.. surbitoną jau atmintinai išmokau  bigsmile.gif
o tai ką ji siūlė vietoj to? kaip susikooperuoti, jeigu ne bendraujant ir kalbantis?

o cia galima ir man butu i uzsakyma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 17, 14:18)

sakė supermamos taisyklės draužia kooperatinius apsipirkimus ir daryti tai ne forume, buvom naują temą susikūrę biggrin.gif

manau e-mailais reikia, nepatogu, nu bet man taip buvo
Atsakyti
QUOTE(kersiene @ 2009 08 17, 15:22)
o cia galima ir man butu i uzsakyma  ax.gif

aišku, kad galima. Aš pasiūliau surbitono inetinę parduotuvę, o spanguolia;) pasiūlė dar vieną. Toje viskas paprastai pigiau... bet ne visko yra, ko yra surbitone. Mano pvz skardelės stuff pardėj nėra.. unsure.gif
Atsakyti
Merginos nemanau, kad dėl koperavimosi kils priblemų, nes mes rankdarbiuose tai vis susimetam visos, tai servetkų, tai kokių dėžučių tai dar ko, niekada nebuvo problemų.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 17, 14:29)
aišku, kad galima. Aš pasiūliau surbitono inetinę parduotuvę, o spanguolia;) pasiūlė dar vieną. Toje viskas paprastai pigiau... bet ne visko yra, ko yra surbitone. Mano pvz skardelės stuff pardėj nėra..  unsure.gif

Mergaites, galim atidaryti nauja pasta, pvz, apsipirkimai@gmail.com. Nors, visada bendrai pirkom ir dar negavom velniu ax.gif. Svarbiausiai cia turgaus nedaryt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 17 rugpjūčio 2009 - 13:48
QUOTE(naitas @ 2009 08 17, 12:29)
aišku, kad galima. Aš pasiūliau surbitono inetinę parduotuvę, o spanguolia;) pasiūlė dar vieną. Toje viskas paprastai pigiau... bet ne visko yra, ko yra surbitone. Mano pvz skardelės stuff pardėj nėra..  unsure.gif

Na is kurios puses paziurejus "pigiau". Pacios prekes tikrai pigesnes, bet reikia ziuret siuntimo kainas. Pvz. surbiton'as i Airija siuncia nemokamai, o stuff skaiciuoja biggrin.gif

Labas dienas biggrin.gif

Beje, moterytes, kepejeles wub.gif Gal galite pasakyti kokios firmos dazus naudojat. Reikia labai labai ryskiu (kaip pas Cypciuka biggrin.gif Gal rasciau nete kur parsisiust), nes tos pastelines spalvos mane jau zudo doh.gif Vos ne visa indeli dazu sukratau, kad bent padoria spalva isgaut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lion @ 2009 08 17, 15:45)
Pvz. surbiton'as i Airija siuncia nemokamai, o stuff skaiciuoja  biggrin.gif 

dienas 4u.gif
surbitone nors radau siuntimo įkainius, o va stuff'e nerandu. Be to, stuff' rašo, kad nesiųs už UK ribų skardų, kurios sveria daugiau kaip 1,5 kg doh.gif cyyyyyrkai bigsmile.gif
Atsakyti
Emiga, tikras princesiškas tortas wub.gif įsivaizduoju mergytės reakciją, gaila, kad iš priekio nenufotkinai, kur geriau matytųsi visa pasaka – figūrėlės, įėjimas į pilį wub.gif Šaunuolytė gražus darbelis thumbup.gif

Rekaliuke, tavo tortukas-knyga irgi laaabai laaabai patiko labai gražios rožės tau gavosi wub.gif

Meilikatyte, puiki žalia pievutė – labai gražu wub.gif

Naitas, tu tikra šaunuolytė, kad imiesi tokio titaniško darbo, jaučiuosi biškį kalta kad „susukau“ tau galvą su ta forma hihihi.gif

Merginos – turiu prašymą – nu ar aš durna ar žabala doh.gif nu nerandu antgaliuko žolytei nei Surbitone, nei Cake-Stuffe (šitame jau seniau buvau išknisus viską irgi neradau doh.gif ) – vieną Surbitone mačiau, bet komplekte ir dar plastikinis, bijau, kad nieko gero iš tokio, o vat pavienio ir metalinio nerandu cray.gif jei kas užmatysit būkit geros užrodykit, kur anys pakavoti lotuliukas.gif tada ir aš visom šešiom su jumis brisčiau į tą užsakymą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 17 rugpjūčio 2009 - 13:57
Sveikutes,
As taip pat prie jusu jungciausi jei mane priimsit, noriu formeliu atsisiusti.
O cia mano tortukasuser posted image
Puosta plakta grietinele, bet dazus piliau jau i isplakta grietinele i kuria jau buvau idejusi standiklio, tai labai ne kaip gavosi sad.gif dabar kai paskaiciau jusu komentarus pabandysiu pilti dazus dar i neplakta grietinele.
O jus tortai tai vercia is koto, net kartais sunku patiketi kad jie namuose kepti smile.gif nes tokie be priekaistu
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 17, 14:29)

Toje viskas paprastai pigiau... bet ne visko yra, ko yra surbitone.

tikrai taip - surbitono pasiūla tikrai didesnė

QUOTE(shrekiuke @ 2009 08 17, 14:37)
Merginos nemanau, kad dėl koperavimosi kils priblemų, nes mes rankdarbiuose tai vis susimetam visos, tai servetkų, tai kokių dėžučių tai dar ko, niekada nebuvo problemų.

tai tada būtų labai šaunu thumbup.gif

QUOTE(Lion @ 2009 08 17, 14:45)
Na is kurios puses paziurejus "pigiau". Pacios prekes tikrai pigesnes, bet reikia ziuret siuntimo kainas. Pvz. surbiton'as i Airija siuncia nemokamai, o stuff skaiciuoja  biggrin.gif 

mes čia kalbam apie siuntimą į Lt - aš mokėjau beveik 7 svarus už 800g. siuntinuką (tipo best rate).
Renkasi kas kur nori ir kam kokios kainos priimtinos - atsiimu žodžius kad ten pigiau - kiekvienas žiūrim pagal savo poreikius 4u.gif
Atsakyti