Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Migle79 koks puikus tortukas, nu nuostabus tiesiog wub.gif

RiMami tinkliukas pasakiskas, idealus, prie nieko neprikibsi thumbup.gif

Asseni koki lygus biskvitai ir be jokio pilvo bigsmile.gif man nei tokiu iskept, nei juo labiau taip lygiai ir plonai perpjauti neiseina doh.gif

Vaidosee smagus margutis smile.gif o sausainiukais sonus neisejo dengti?
Atsakyti
eglejk- pabijojau,kad issileis,patarimo negavau,tai pabijojau eksperimentuoti blush2.gif
Atsakyti
Vielučių tai aš ką tik pundą didelį nusipirkau, man per daug bet kitaip nepardavė kaip pilną pakuotę, tai aš galiu, bet kaip man paduoti tokį daiktą???? g.gif

Nu va, mislijau mislija, ir kaip žirafai per ilgą kaklą, atslinko mintis uošvienės tortui papuošti, drugiui nulūžo sparnas, tai aš dabaigiau kitą, tai vat taip ir gavosi toks lūžena lotuliukas.gif grietinėlei likau ištikima, viduje tiesiog tortas su bananais ir amaretu ax.gif tai vat į tinklelių temą, pašildai šokoladą, papaiši ant kepimo popieriaus ir į šaldytuvą, kol minkštas gali suraityti, o jei reikia tiesaus kaip mano tinkelis ant viršaus, tai taip ir palieki tiesų 4u.gif

user posted image

Atsakyti
Olesta, nu nerealiai grazu. O kodel tiesiai ant torto nepaisei?

O jeigu per pasta?

Merginos, pasakykit, kur man rasyti ta recepta, ten gal labiau ne tiek receptas, kiek visas tepimo procesas su nuotraukom parodytas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 14 rugpjūčio 2009 - 11:20
Olesta, na nerealiai grazu !!! wub.gif wub.gif
Migles meskiukai irgi kaip visada tobuli wub.gif Ir Vaidoses fainuolis margutis wub.gif Ir kitu, ko nepaminejau blush2.gif Man isvis cia tokie groziai dedami, taip noretusi taip moket, bet kad toli grazu sviecia tokie sugebejimai doh.gif biggrin.gif

Asseni, dek cia ta recepta, jeigu su proceso nuotraukom, tai labai i tema bus mirksiukas.gif blush2.gif Laukiu ir as blush2.gif

Klausimas -jeigu siandien puosiu grietinele, o valgysim torta tik ryt vakare -nieko nenutiks? g.gif Beje, medutis suteptas nuo treciadienio net -irgi nebus nieko blogo iki ryt vakaro? g.gif blush2.gif
Atsakyti
g.gif nežinau, kodėl nepaišiau, nes karštas ant grietinėlės tai būtų man pavandenijus, man gerai ir iš šaldiklio persikėlė figūrine puse į viršų ax.gif aš tik sumislijau, kad geltona ir ruda dera ir padariau rolleyes.gif

pumpica, medutis bus labai labai skanus, o grietinėle dirbk jau šiandien, nieko jai nenutiks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 14 rugpjūčio 2009 - 11:35
mergaites as vel apsalus, tik nauja temele o jau tokie groziai blink.gif thumbup.gif rimami tinkliukas jau toks fainutis, prasau papasakok kaip darei ji ax.gif
Asseni, gelytems vielutes as pirkau geliu paduotuveje kur daro puokstes blush2.gif jas nuvalau spiritu ir naudoju savo reikmem ax.gif
Atsakyti
Nu groziu groziai.Siunciu didziausius komplimentus :
ASSENI tavo torta noreciau pavadinti "SALDZIOJI VILA" biggrin.gif Is ko zolyte padaryta,ten kokie tai pabarstukai ar pati kazka sumeistravai?
MIGLE, masinytes be jokio broko ir atrodo nepriekaistingai thumbup.gif
DAIVIDIJA,man grazu tas burbulas ir su nutirpusiu dugnu,labai daug puosnumo suteike tie gintariukai bigsmile.gif
OLESTA,sveika sugrizusi!!!Matyti,kad pailsejai gerai,nes kaip dejai tai pilna programa lotuliukas.gif Grazu!!!!! Tinklelis labai jau prasmatniai atrodo bigsmile.gif

O dabar atnesu naujienu,siandien nusipirkau "Nuo ik virtuve",o ten musu CIPCIUKAS su savo groziais.Dad jei gerai atpazinau is darbu,tai ir MIGLE79 ir dar viena is darbu atpazinau,bet niko nebepamenu,zinau tik tai ,kad labai graziai buvo padariusi pinavijas. Tai mergaites SVEIKINU jus ir i spauda papuolusiais su savo groziais!!!!!!!! bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif
Esu apstulbusi nuo visu tortu, mergaites patobuleje esat labai labai. Visu net nevardinsiu, bet tiesiog nuostabus tortai wub.gif
QUOTE(Asseni @ 2009 08 14, 08:22)
Merginos, gal turite kas nors nuotraukas kaip daromos cukrines eustomos. Labai reikia
Papildyta:
Ir/ar gal kas turit parduot vielutes gelems daryt. Buciau labai dekinga

Kas tos eustomos? blush2.gif

O vielutes turiu as mirksiukas.gif Baltos ir zalios. Galeciau ir padovanot, labai daug neturiu, bet negaila rolleyes.gif Ir dar man rodos keliu skirtingu dydziu turiu. Jei ka, rasyk, vakare paziuresiu. As Lazdynuose, gal tu kur netoli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 07 22, 23:39)

PASTILAŽAS (tortų dekoracijų lipdymui) (Asseni)

1 val. šaukštas želatinos,
60 ml. vandens,
1 a. š. citrinų rūgšties,
2 a. š. gliukozės (neturint, galima dėti dirbtinį medų),
250 gr. cukraus pudros,
120 gr. krakmolo.

Vandenuką sumaišyti su citrinos rūgštimi, užpilti želatiną, palaikyti, paskui ištirpinti ir supilti kartu su gliukoze/medumi į krakmolo, cukraus pudros masę.
Pastilažas labai malonus darbo metu , ilgai galima dirbt, labai elastingas, o paskui kai išdžiūna, tai laiko super.

[/img][/url]

labutis visom kepejelem man reike skubios pagalbos help.gif help.gif help.gif PASTILAŽAS dariau palei si receptuka nesuprantu kaskas cia negerai man per daug gavosi cukraus pudros visa nesusinaudojo ir dar negaliu nieko padaryt iskociot issikociuoja pavizdziuj isspaudziu koke gelyte noriu ja dabaikt formuot ji man sutrupa kas cia negerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meilikatyte @ 2009 08 14, 10:37)
labutis visom kepejelem man reike skubios pagalbos help.gif  help.gif  help.gif PASTILAŽAS dariau palei si receptuka nesuprantu kaskas cia negerai man per daug gavosi cukraus pudros visa nesusinaudojo ir dar negaliu nieko padaryt iskociot issikociuoja pavizdziuj isspaudziu koke gelyte noriu ja dabaikt formuot ji man sutrupa kas cia negerai 4u.gif

nu kaip keista, o man su tiek pudros tai tik kose gavosi g.gif Gal medus turi itakos ar gliukoze? g.gif as dejau naturalu g.gif
Atsakyti
nesuprantu, kaip tas pastiliažas darosi po galais, kad vienom, kaip košė, tame tarpe ir man dvigubai cukraus pudros prireikė, o tau net per daug doh.gif Asseni, prašom nuo iki parašyti, kaip tą gerą daiktą darai žingsnis po žingsnio, nes mes ryškiai kažką darome ne taip blush2.gif
Atsakyti