Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Asseni @ 2009 08 17, 14:32)
Oj, mergaites, musu norinciu yra daug, tik reikia kaz kam uzsiimti paciu rimciausiu reikalu. Paciu uzsakymu

taip kaip kažkuriam puslapy sakiau šįryt, galiu užsiimti..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 17, 13:36)
taip kaip kažkuriam puslapy sakiau šįryt, galiu užsiimti..

tai az jau kreipiamės, jei galima 4u.gif ačiū už ryžtą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 08 17, 13:40)
tai az jau kreipiamės, jei galima  4u.gif ačiū už ryžtą  4u.gif

olesta,kai bus pas naitą-susikoperuosim kaip nors iki pnv kartu ax.gif gerai?
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 08 17, 14:40)
tai az jau kreipiamės, jei galima  4u.gif ačiū už ryžtą  4u.gif

nu dafai wub.gif pradedam wub.gif
nes labai nedrąsu bristi į gana brangokus vandenis vienai. O kai daugiau jungiasi, tada jau galima ir drąsiau pasijusti.. tik kad va Asm dėžutė pradeda kištis... gal reikia kokią atskirą susikurti..
ir susitarti, iki kurios dienos mes čia renkamės tuos pirkinukus..
aš tai perku RiMami skardelę http://www.surbitona..._Aluminium.html
ką kitos nori pirkti, nepliurpsiu hihihi.gif
Atsakyti
Naitas as irgi kooperuojuos, veliau susziuresiu ko noresiu. Ir tau i az parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos

Aš siunčiuosi iš čia šiek tiek pigiau nei Surbitonas - jei norite pasižiūrėkit, nes pirksiu sau. Tiesa, prekės ateina per savaitę.
Tiesa, man pusbrolis atsiuntė dažų iš Amerikos americolor, tai man gavosi pigiau nei pirkt Lt . Prašysiu dar, jei norite galiu paprašyt kad daugiau atsiųstų, nesupyks.
(Man 21g buteliukas dažų kainavo 8lt )

oi, sorriuks, mergaitės - jau susikoperavot, nekreipkit dėmesio. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spanguolia :): 17 rugpjūčio 2009 - 12:54
naitas, aukselis tu musu oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif , nerealu. Tu kol kas rinkis norincius, o paskuj paskelbk kiek musu yra . Gal atidaryk ta proga nauja tema, ka manai?
Papildyta:
smile.gif+2009 08 17, 13:52-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 08 17, 13:52)
Sveikos

Aš siunčiuosi iš  čia šiek tiek pigiau nei Surbitonas - jei norite pasižiūrėkit, nes pirksiu sau. Tiesa, prekės ateina per savaitę.
Tiesa, man pusbrolis atsiuntė dažų iš Amerikos americolor, tai man gavosi pigiau nei pirkt Lt . Prašysiu dar, jei norite galiu paprašyt kad daugiau atsiųstų, nesupyks.
(Man 21g buteliukas dažų kainavo 8lt )

oi, sorriuks, mergaitės - jau susikoperavot, nekreipkit dėmesio.  blush2.gif

Cia tikrai pigiau. Ot, rupuze, ka tik parsisiunciau is cia prekiu, o dabar reikia papildomai, zinociau, kad reikes, is kart uzsisakyciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 17, 13:53)
naitas, aukselis tu musu oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif , nerealu. Tu kol kas rinkis norincius, o paskuj paskelbk kiek musu yra . Gal atidaryk ta proga nauja tema, ka manai?

tik mergaitės kai vieną kartą mes kooperavomės pirkti rūbus va taip, tai gavom pylos nuo moderatorės ir liepė staigiai viską baigt g.gif tai gal kaip nors ne čia ... nežinau, tik sakau kaip buvo man mirksiukas.gif
Atsakyti
labas,kepejeles!

skaiciau skaiciau...ir va rezultatas...pirmas blynas.Meian dengimo mase,visa kita pastilazas,dar beze...Cipciuko 4u.gif buvo gudi naktis kai pradejau lipnt ir deliot..oj kaip pradziamokslei uztrunka doh.gif bet turejau padaryti truks plis...mazylei siandien 4....

reikia dar mokytis oj mokytis blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiga: 17 rugpjūčio 2009 - 13:04
emiga, kaip grazu, o kas ten per figureles tokios wub.gif
Atsakyti
keliu ir as savo tortuka kepta seses vyrui.Norejos spalvoto,bet dazu neturiu tai isejo toks.Viduje snikersas,dengtas sokoladine mase,gelytes is pastilazo.Nelabai vykes,bet kaip pirmam kartui gerai smile.gif URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL]
user posted image
ir as noreciau pasizvalgyti po surbitona ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 17, 12:03)
emiga, kaip grazu, o kas ten per figureles tokios  wub.gif

Ten Disney porele..mieganti grazuole su filipu...parsisiunciau is ebay..tortui skirta,bet nevalgoma..o languose princesiu veidukai tai vafliniai printuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiga: 17 rugpjūčio 2009 - 13:08