Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Labai aciu visoms uz grazius zodzius mano tortikui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meilikatyte @ 2009 08 16, 19:27)
labas vakarelis spejau perverst tik dar nepaskaiciau ka parset nu bet tortukai visu super grazus 4u.gif
as ir dar vien tik labai greitai puostas,brolio gimtadienio proga nesiau,tortukas juodasis miskas puostas grietineles kremu ir gelytes darytos ir pastilazo  biggrin.gif

Koks vasariskai grazus tortas thumbup.gif
Atsakyti
Aš vis noriu paklausti - ar prieš laistant torto lakštus sultimis (vyšnių, apelsinų) užvirinat jas?
Aš laisčiau "Juodą mišką" šviežių vyšnių sultimis.. na ir ką.. į trečią dieną pradėjo rastis rūgimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 17, 11:00)
Aš vis noriu paklausti - ar prieš laistant torto lakštus sultimis (vyšnių, apelsinų) užvirinat jas?
Aš laisčiau "Juodą mišką" šviežių vyšnių sultimis.. na ir ką..  į trečią dieną pradėjo rastis rūgimas  unsure.gif

aš tai laistau vyšnių sirupu atskiestu su amaretu arba brendžiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 17, 10:35)
Mergaites, as cia kaip paprasaika jauciuosi  blush2.gif Bet gal kas gavo jau is Vilnieciu is Cipciuko partijos zaliu dazu ax.gif Kaip man ju reikia  doh.gif

Aciu, jau nereikia, pasidariau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 17, 11:08)
Aciu, jau nereikia, pasidariau biggrin.gif

prašom pasidalinti įdėjomis iš ko pasidarei g.gif
Atsakyti
ir vėl naujos grožybės wub.gif super....
mergaičiai, jei darysite kas užsakymą, tai prisdėčiau ir aš, man irgi kai ko trūksta dar, reikia kooperuotis ax.gif 4u.gif
jau lelijų dailumas, o tie viduriukai iš ko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 08 17, 11:11)
prašom pasidalinti įdėjomis  iš ko pasidarei g.gif

Melyna su geltona turbut maise bigsmile.gif
Atsakyti
Smulkiai malta kava ( pupelių ) rolleyes.gif ax.gif .

Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 08 17, 11:23)
Melyna su geltona turbut maise bigsmile.gif

AGA biggrin.gif
Turiu pastos pavidalo zalios, bet ji man netinka, reikejo kiek kitos spalvos, tai pasidariau is miltuku
Atsakyti
Merginos... na nepalaikykit išsišokėle blush2.gif , nors kartais gal savo postuose tokia ir atrodau blush2.gif
aš LABAI noriu išmokti pagaminti vieno kito recepto tortą, noriu išmokti papuošti. Bet kad mano šeima nemėgėjai tortų doh.gif . Geriau jau karbonadas, kotletas ...

Tai va.. nežiūrint į tai, kad aš čia beveik nieko neatnešu parodyt, tačiau seku kiekvieną temą ir vis ką nors pasimakaluoju namie.

ir užsinorėjau blėtelės iš surbitono.. pamenat, RiMami rodė kažkurioj temoj.. Esu iš ten pirkusi formelių gėlėms daryti, dažų, antgaliukų grietinėlei ir beze dzibuoti gegužės mėnesį, nebuvo su anglais problemų. Po apmokėjimo, atsiuntė siuntinį per 4 dienas. Mokėjau kreditine kortele, todėl tai irgi nepadidino kainos. PayPal jie nenori imti.

kadangi namie būnu beveik ištisai su vaikais, tai mielai galėčiau padaryti bendrą užsakymą iš surbitono. Nors taip prisidėčiau prie veiklių moterų darbo gražių rezultatų.
gal ir pasigailėsiu tą pasiūliusi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 17 rugpjūčio 2009 - 10:34
naitai bigsmile.gif bigsmile.gif galėtum man užsakyt formelių bigsmile.gif
rašau A.Ž
Atsakyti