Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2009 08 16, 16:47)
nu jau sėdžiu bordava dabar  blush2.gif

lotuliukas.gif , o kodel bordava biggrin.gif , kad visoms patinka laivas, man irgi labai krito i aki, as zuvis, tai man laivai, jura biggrin.gif labai i tema, zodziu labai fainas laivelis 4u.gif wub.gif

Rugiageles teletabis irgi cool, mano megiami herojai lotuliukas.gif
good.gif

Cipciukas, viena po kitos meto superines knygas ploja.gif

Rekaliuke-mielas, grazutis tortas wub.gif
Atsakyti
prisidedau prie Jolkos999 žodžių, tikrai tortas puikus - rašom pirmą dešimtuką į kepėjėlių pažymių knygelę 4u.gif
ai gal tokia diena, raudonuoti man tik belieka....kažkaip nesitikėjau iš to paprasto trikampių statinio tiek pagyrų 4u.gif o netiko ne pats tortas, o jo kaina, pamoka, kad kainą reikia aptarti iš anksto, o ne pirmiausiai paisyti kliento norų
Atsakyti
QUOTE(rekaliuke @ 2009 08 16, 16:41)
Visu tortai nuostabus,  wub.gif  neminiu atskirai, nes visu sedevrai  wub.gif  Na ka pagaliau ir as parodau savo kurinuka, tortas dukterecios krikstynoms, klaidu tikrai daug, bet mokinuos. Viduj Cypciuko medutis, virsuj grietinele, batukai, gelytes is pastilazo. Visos idejos jusu, aciu jums  blush2.gif

Labai grazus darbelis,pamokas ismokai puikiai lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na,mergicos,noriu visoms padekoti uz patarimus,Srovei uz ,,Mandarinini,, tortuka ir patarimus del jo kepimo,nezinau,nevertetu turbut cia kisti to savo ,,sedevro,,bet tiesiog tiek padejot,pasirodysiu kas gavosi blush2.gif *****,tais ruzavais raituzais viska sugadinau doh.gif norejau kaip nors graziau priraitoti,o gavosi....kaip visada ,ai,tebunie tai tipo ,,santuokos pinkles,, nes tortas sesei- antruju vestuviu metiniu sukakties proga biggrin.gif rozytes ir sirdeles is Cipciuko cukrines mases,toliau -grietinele,migdolu sonai,taip receptas reikalauja ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pintikė: 16 rugpjūčio 2009 - 20:02
QUOTE(Olesta @ 2009 08 16, 17:51)
prisidedau prie Jolkos999 žodžių, tikrai tortas puikus - rašom pirmą dešimtuką į kepėjėlių pažymių knygelę  4u.gif
ai gal tokia diena, raudonuoti man tik belieka....kažkaip nesitikėjau iš to paprasto trikampių statinio tiek pagyrų  4u.gif o netiko ne pats tortas, o jo kaina, pamoka, kad kainą reikia aptarti iš anksto, o ne pirmiausiai paisyti kliento norų

zmones nori moketi uz torta maziau negu kainuoja produktai.
Blyn vaikus nukirsiu,ivare infarkta,net rankos dreba-surado didziausia kirmele,kokiu 10cm ilgio ir atvilko i virtuve,kai pradejau klykt,tai MB net issigandes atvare doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 08 16, 21:03)
zmones nori moketi uz torta maziau negu kainuoja produktai.
Blyn vaikus nukirsiu,ivare infarkta,net rankos dreba-surado didziausia kirmele,kokiu 10cm ilgio ir atvilko i virtuve,kai pradejau klykt,tai MB net issigandes atvare doh.gif

lotuliukas.gif blink.gif blink.gif blink.gif fu... nekenciu situ gyviu...
Atsakyti
rekaliuke, viespat, kokios spalvos grazios wub.gif , koks lygumas tobulas wub.gif, jau batuku ir roziu dailumas wub.gif . Man super patinka, labai grazu wub.gif
QUOTE(Pintikė @ 2009 08 16, 21:00)
.............nevertetu turbut cia kisti to savo ,,sedevro,,

Vertetu, vertetu thumbup.gif thumbup.gif

Srove
, sirdingai dekinga uz pamokas mirksiukas.gif , as dabar irgi moku biggrin.gif Bet lektuvelis tavo, tai ir atrodo, kad isskrys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 16 rugpjūčio 2009 - 20:29
mergaičiai, jei Jūsų darbai tokie pirmieji, tai jau laukiu kokio 25-o bigsmile.gif super dailūs ir šilti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
beje,ar zinote ,kad siuo metu maximose visai Dr.Oetker produkcijai 30% nuolaida,tai ir visokie tortu pabarstukai,standikliai,zele,kremai ir daug visokio gerio tortams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2009 08 16, 21:41)
beje,ar zinote ,kad siuo metu maximose visai Dr.Oetker produkcijai 30% nuolaida,tai ir visokie tortu pabarstukai,standikliai,zele,kremai ir daug visokio gerio tortams mirksiukas.gif

JAU UŽPIRKTA cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2009 08 16, 21:41)

Pas mus nieko gero nebuna... tik zeles, standikliai, kremai, zelatina...
Atsakyti
Tai merginos, kas turi zurnala su musu zvaigsdem ploja.gif liezuvis.gif saunuolytem ploja.gif kepejom, birthday.gif , gal gali ji nuskanuot, nes as neberandu virtuves nuo.iki is pradziu dar galvojau , kad bus paprastam, bet neradau unsure.gif doh.gif ,, gi ikelkit pasiziuret?
Atsakyti