Na dabar jau kalta jauciuosi. Na tikrai grazuolis teletabis, labai veidukas dailus, visas labai kruopsciai papuostas, lygiai lygiai.
Jau kur maziausiai turiu noro bakstelt kam, tai tokioje temoje- cia merginos ne pletkais uzsiima, o dirba, ir dirba puikiai.
+2009 08 16, 16:13-->
Zinok, kaz kaip tai ir stiliaus kaip tokio neturiu. Padarau ka papraso. Dazniausiai atsiuncia internetinius pavyzdzius, tai ir bandau igyvendinti. Arba pati kokius nors pavyzdzius pasiulau. Kartu ir issirenkam
QUOTE(spanguolia @ 2009 08 16, 16:13)
Asseni labai šiltos spalvos ir liūtukas fainuolis (ne beždžionė ) nors aš jau pripratau prie kitokio stiliaus tavo tortų bet ir šitas labai mielas ir drugeliai nenuleipo, nes aš dar bijau juos daryt, laukiu šalčių
Zinok, kaz kaip tai ir stiliaus kaip tokio neturiu. Padarau ka papraso. Dazniausiai atsiuncia internetinius pavyzdzius, tai ir bandau igyvendinti. Arba pati kokius nors pavyzdzius pasiulau. Kartu ir issirenkam
QUOTE(alfa159 @ 2009 08 16, 16:27)
Na dabar jau kalta jauciuosi. Na tikrai grazuolis teletabis, labai veidukas dailus, visas labai kruopsciai papuostas, lygiai lygiai.
Jau kur maziausiai turiu noro bakstelt kam, tai tokioje temoje- cia merginos ne pletkais uzsiima, o dirba, ir dirba puikiai.
Baik tu as pati suabejojau paskui, ar jie be uodegu buna nera jis lygus tas teletabis... bet svarbiausia, kad nors uznesa i teletabi nes bijojau,kad ceburaska nesigautu
QUOTE(Asseni @ 2009 08 16, 16:28)
žinoma žinoma, tiesiog man tokia mintis toptelėjo, kad šiek tiek kitoks šis torčiukas bet fainuolis - tai svarbiausia.
Gal gali išduoti paslaptį kaip išgauni blizgesį figurėlių iš pastilažo?
+2009 08 16, 16:32-->
As beveik nieko neblizginu, man nelabai patinka blizgus tortai, o jeigu tu cia apie liutuka, tai cia marcipanas, jis po saldytuvo buna kiek dregnas, o po to isdziuna ir neblizga
QUOTE(spanguolia @ 2009 08 16, 16:32)
žinoma žinoma, tiesiog man tokia mintis toptelėjo, kad šiek tiek kitoks šis torčiukas bet fainuolis - tai svarbiausia.
As beveik nieko neblizginu, man nelabai patinka blizgus tortai, o jeigu tu cia apie liutuka, tai cia marcipanas, jis po saldytuvo buna kiek dregnas, o po to isdziuna ir neblizga
nu jau sėdžiu bordava dabar AČIŪ už įvertinimą, gaila, kad tik Jums taip atrodo, bet Jūsų nuomonė man ir svarbesnė iš tikrųjų, kas nedaro, tas nesupranta, kiek darbo įdedu ir laiko ačiū...
o kokių naujienų čia pridėjot vėl, nu gražumėlis, teletebis koks fainuolis, Asseni Tavo vienetukas tikrai ne drebančiomis rankomis ir su meile darytas jaučiuosi kaip kažką pamiršusi paminėti....žodžiu pagyrų vertos visos
o kokių naujienų čia pridėjot vėl, nu gražumėlis, teletebis koks fainuolis, Asseni Tavo vienetukas tikrai ne drebančiomis rankomis ir su meile darytas jaučiuosi kaip kažką pamiršusi paminėti....žodžiu pagyrų vertos visos
Labas dienas
1 dalis - http://www.youtube.c...h?v=XDNMpjU8zrA
2 dalis - http://www.youtube.c...feature=channel
QUOTE(neramuole @ 2009 08 16, 14:12)
o as visa diena prie interneto ieskau kaip lelijos zieda padaryt, mergaites plyyyz gal kuri turit kokia foto, prasau mestelkit
1 dalis - http://www.youtube.c...h?v=XDNMpjU8zrA
2 dalis - http://www.youtube.c...feature=channel
QUOTE(Olesta @ 2009 08 16, 16:47)
na jei kam nors tas tortas nepatiko, tai tada nežinau ko dar galima norėti tikrai sunku patikėti, kad kam nors nepatiko siaubas
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2009 08 16, 16:41)
Aišku tada, ačiū už atsakymą Bandysiu ir aš kada palipdyti iš marcipano
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 16, 16:32)
Baik tu as pati suabejojau paskui, ar jie be uodegu buna nera jis lygus tas teletabis... bet svarbiausia, kad nors uznesa i teletabi nes bijojau,kad ceburaska nesigautu
uznesa uznesa,dar ir kaip as apakus,sulauksi vien pagyru
QUOTE(vilimute @ 2009 08 16, 18:48)
uznesa uznesa,dar ir kaip as apakus,sulauksi vien pagyru
rekaliuke,pamokas ismokai puikiai labai grazus tortas,batukai kokie faini zodziu