Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Na dabar jau kalta jauciuosi. unsure.gif Na tikrai grazuolis teletabis, labai veidukas dailus, visas labai kruopsciai papuostas, lygiai lygiai.

Jau kur maziausiai turiu noro bakstelt kam, tai tokioje temoje- cia merginos ne pletkais uzsiima, o dirba, ir dirba puikiai. thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 08 16, 16:13-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 08 16, 16:13)
Asseni labai šiltos spalvos ir liūtukas fainuolis (ne beždžionė  mirksiukas.gif ) nors aš jau pripratau prie kitokio stiliaus tavo tortų  blush2.gif bet ir šitas labai mielas ir drugeliai nenuleipo, nes aš dar bijau juos daryt, laukiu šalčių  schmoll.gif

Zinok, kaz kaip tai ir stiliaus kaip tokio neturiu. Padarau ka papraso. Dazniausiai atsiuncia internetinius pavyzdzius, tai ir bandau igyvendinti. Arba pati kokius nors pavyzdzius pasiulau. Kartu ir issirenkam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 08 16, 16:27)
Na dabar jau kalta jauciuosi.  unsure.gif Na tikrai grazuolis teletabis, labai veidukas dailus, visas labai kruopsciai papuostas, lygiai lygiai.

Jau kur maziausiai turiu noro bakstelt kam, tai tokioje temoje- cia merginos ne pletkais uzsiima, o dirba, ir dirba puikiai.  thumbup.gif

Baik tu biggrin.gif as pati suabejojau paskui, ar jie be uodegu buna biggrin.gif nera jis lygus tas teletabis... bet svarbiausia, kad nors uznesa i teletabi biggrin.gif nes bijojau,kad ceburaska nesigautu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 16, 16:28)
Zinok, kaz kaip tai ir stiliaus kaip tokio neturiu. Padarau ka papraso. Dazniausiai atsiuncia internetinius pavyzdzius, tai ir bandau igyvendinti. Arba pati kokius nors pavyzdzius pasiulau. Kartu ir issirenkam  smile.gif

žinoma žinoma, tiesiog man tokia mintis toptelėjo, kad šiek tiek kitoks šis torčiukas ax.gif bet fainuolis - tai svarbiausia.

Gal gali išduoti paslaptį kaip išgauni blizgesį figurėlių iš pastilažo?

Atsakyti
smile.gif+2009 08 16, 16:32-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 08 16, 16:32)
žinoma žinoma, tiesiog man tokia mintis toptelėjo, kad šiek tiek kitoks šis torčiukas  ax.gif bet fainuolis - tai svarbiausia.

Gal gali išduoti paslaptį kaip išgauni blizgesį figurėlių iš pastilažo?

As beveik nieko neblizginu, man nelabai patinka blizgus tortai, o jeigu tu cia apie liutuka, tai cia marcipanas, jis po saldytuvo buna kiek dregnas, o po to isdziuna ir neblizga
Atsakyti
nu jau sėdžiu bordava dabar blush2.gif AČIŪ už įvertinimą, gaila, kad tik Jums taip atrodo, bet Jūsų nuomonė man ir svarbesnė iš tikrųjų, kas nedaro, tas nesupranta, kiek darbo įdedu ir laiko ax.gif ačiū...

o kokių naujienų čia pridėjot vėl, nu gražumėlis, teletebis koks fainuolis, Asseni Tavo vienetukas tikrai ne drebančiomis rankomis ir su meile darytas wub.gif jaučiuosi kaip kažką pamiršusi paminėti....žodžiu pagyrų vertos visos 4u.gif
Atsakyti
Labas dienas biggrin.gif

QUOTE(neramuole @ 2009 08 16, 14:12)
o as visa diena prie interneto ieskau kaip lelijos zieda padaryt, mergaites plyyyz gal kuri turit kokia foto, prasau mestelkit  ax.gif

1 dalis - http://www.youtube.c...h?v=XDNMpjU8zrA

2 dalis - http://www.youtube.c...feature=channel
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 08 16, 16:47)

nu jau sėdžiu bordava dabar  blush2.gif AČIŪ už įvertinimą, gaila, kad tik Jums taip atrodo

na jei kam nors tas tortas nepatiko, tai tada nežinau ko dar galima norėti blink.gif tikrai sunku patikėti, kad kam nors nepatiko doh.gif siaubas

Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2009 08 16, 16:41)
As beveik nieko neblizginu, man nelabai patinka blizgus tortai, o jeigu tu cia apie liutuka, tai cia marcipanas, jis po saldytuvo buna kiek dregnas, o po to isdziuna ir neblizga

Aišku tada, ačiū už atsakymą 4u.gif Bandysiu ir aš kada palipdyti iš marcipano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 16, 16:32)
Baik tu biggrin.gif as pati suabejojau paskui, ar jie be uodegu buna biggrin.gif nera jis lygus tas teletabis... bet svarbiausia, kad nors uznesa i teletabi biggrin.gif nes bijojau,kad ceburaska nesigautu  doh.gif

uznesa uznesa,dar ir kaip thumbup.gif thumbup.gif as apakus,sulauksi vien pagyru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimute @ 2009 08 16, 18:48)
uznesa uznesa,dar ir kaip thumbup.gif  thumbup.gif as apakus,sulauksi vien pagyru mirksiukas.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Visu tortai nuostabus, wub.gif neminiu atskirai, nes visu sedevrai wub.gif Na ka pagaliau ir as parodau savo kurinuka, tortas dukterecios krikstynoms, klaidu tikrai daug, bet mokinuos. Viduj Cypciuko medutis, virsuj grietinele, batukai, gelytes is pastilazo. Visos idejos jusu, aciu jums blush2.gif
user posted image
Atsakyti
rekaliuke,pamokas ismokai puikiai bigsmile.gif labai grazus tortas,batukai kokie faini bigsmile.gif zodziu thumbup.gif
Atsakyti