Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

nematau rugiageles torto verysad.gif
Papildyta:
jau pamaciau,fainas teletabis biggrin.gif
Atsakyti
Nors jau saukstai po pietu, bet noriu pagirti ta idealu RiMami sokoladini torta. thumbup.gif

Rugiagele26, linksmuolis grazuolis teletabis, tik kodel uodega ant galvos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 08 16, 14:44)
Nors jau saukstai po pietu, bet noriu pagirti ta idealu RiMami sokoladini torta.  thumbup.gif

Rugiagele26, linksmuolis grazuolis teletabis, tik kodel uodega ant galvos?  biggrin.gif

Taigi pas juos tuos antenos tokios buna unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 16 rugpjūčio 2009 - 14:21
Rugiagele26,liuks teletabis,is karto matosi,kad tai jis thumbup.gif Ir aisku-nesiteisink,nera cia ko,visaks gavosi puikiai.

Olesta-jau tavo laivo groziui nera zodziu apsakyt clap_1.gif clap_1.gif
Cipciuko knygos kaip visada idealios!!! bis.gif
Lelyte grazi,as dar irgi ruosiuosi barbes gamybai-po kokiu keliu metu..
kas dar ten?neatsimenu,internetas tai yra tai nera,nuotraukos tai yra tai nera... doh.gif Ai,zodziu viskas grazu,visos viska jau moka ir reikia uzdaryt kepyklas,sutaupytu valdzia...
Atsakyti
rugiagele, teletabis thumb_yello.gif labai gražiai atrodo mirksiukas.gif ir pritariu daividijai, nėra ko teisintis - viskas nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif

Alfa159, kurį čia tu kepei g.gif tą kur biskvitas su šokoladu ax.gif džiaugiuosi, kad patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 08 16, 15:36)
rugiagele, teletabis  thumb_yello.gif labai gražiai atrodo  mirksiukas.gif ir pritariu daividijai, nėra ko teisintis - viskas nuostabu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Alfa159, kurį čia tu kepei  g.gif tą kur biskvitas su šokoladu  ax.gif džiaugiuosi, kad patiko  thumbup.gif

Oi, viska supainiojau. Atsiprasau del teletabio doh.gif , simtas metu jau vyresnieji juos uzmirso, o maze dar nesidomi, tai mano zinios isblese. blush2.gif

RiMami- as jei ka ir kepu, tai seimynai patiekiu tamsoje, nes sugebejimai puosybai zemiau kritikos. blush2.gif

Viskas, tyliu. Tik ateinu pasigrozeti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 08 15, 21:28)
nu mergaitės atsinešu kaip čia pavadinus, burlaivis turbūt, o jau su nuotykiais  doh.gif pasidariau per didelį, kai jau norėjau išpjaustyti ir formuoti, supratau, kad netelpu į padėklą, norėjau uždėti ant veidrodžio, žiūriu netelpa į šaldytuvą....kas lieka, padariau padėklą, bet tortas netelpa ant jo, tai apipjoviau aplinkui po 3 cm ir reziume turėjau paragavimui naujo vaisinio torto kilogramą  lotuliukas.gif

Na nerealiai gražus burlaivis thumbup.gif Labai fainiai žiūrisi wub.gif

Ir man tos pačios problemos buvo - netilpo "zuikis" ant padėklo, supratau, kad negalima žiūrėti pagal sausus lakštus medučio, nes viskas išbrinko (savaime aišku turėjo būti doh.gif ). Pjausčiau ir aš ausis, tad liko hibridas ir kaspiną pjausčiau, o galvos jau nebenorėjau judint. O kai pridėjau ūsus dar, tai norėjosi slėptis po lapais unsure.gif Vienžo - kepi, puoši ir mokaisi.
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 08 16, 15:50)
Oi, viska supainiojau. Atsiprasau del teletabio  doh.gif , simtas metu jau vyresnieji juos uzmirso, o maze dar nesidomi, tai mano zinios isblese.  blush2.gif

RiMami- as jei ka ir kepu, tai seimynai patiekiu tamsoje, nes sugebejimai puosybai zemiau kritikos.  blush2.gif

Viskas, tyliu. Tik ateinu pasigrozeti.  4u.gif

Bet ta uodegele ne i ta puse susukau, bet svarbu esme biggrin.gif

Dar reikia eit i fotografavimo kursus lotuliukas.gif arba fotika gera nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, sainuoles, o tai as jau galvojau, kad savaitgalis bus tuscias biggrin.gif
Olesta, Bravo. Labai sauniai padekla papuosei
Cipciuko knygos nuostabios
spanguolia smile.gif, superinis darbas su beze
ikristute, Lelyte tai jau tokia UCHH biggrin.gif thumbup.gif , puosni, tikra princese
JOLKA999, nepamenu, ar minejau tavo tortuka, bet ideja labai grazi

O jau Rugiageles teletabis, tai pats nuostabiausias thumbup.gif thumbup.gif

As nelabai norejau rodyti savo vienetuko, jis man nelabai vykes gavosi, vis gi senokai su grietinele turejau reikalo, tai rankos labai drebejo. Bet kadangi siandien gavau sms, kad tortas labai patiko ir buvo labai skanus, tai is tos laimes nusprendziau ir Jums parodyt. O kadangi Jus dalyvavot gamybos procese lotuliukas.gif , tai kas viduje zinote mirksiukas.gif Drugeliai sokoladas

Aisku, nuotraukos kokybe tai ŠŠŠŠ...... Stai Cia jis yra kiek kitaip nufotkintas, tai geriau matosi tiek rastas, tiek brokas blush2.gif doh.gif

user posted image

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 16, 15:57)
Dar reikia eit i fotografavimo kursus  lotuliukas.gif arba fotika gera nusipirkt biggrin.gif

Rugiagele, as einu su tavim i kursus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 16 rugpjūčio 2009 - 15:06
Oho, kaip grazu bigsmile.gif Cipciuk, Olesta, Neramuole, Ikristute, Spanguolia, Rigiagele, sauniai padirbejot wub.gif Rugiagele, nesiteisink, tikrai labai grazus teletabis 4u.gif
Asseni, ir jis tau nelabai vykes??? blink.gif Nerealaus grozio tortukas, toks labai svelnus ir siltas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
asseni labai dailus vienetukas thumbup.gif
Rugiagele be reikalo taip pergyvenai, tau puikiai pavyko, tikras teletabis bigsmile.gif
olestos laivas uhhh, ot sugeba motera thumbup.gif
spanguolia labai saunus darbelis rolleyes.gif
ikristute grazi lelyte, sukneles spalvyte labai labai.... wub.gif
cypciuk kaip visada be komentaru, noriu ir as tokia knyga ismokt daryt, su kokiu antgaliu sonus apdzibuojat kur dvigubas rastelis g.gif
jolka, tavo visi tortukai tokie silti rolleyes.gif bigsmile.gif

o as visa diena prie interneto ieskau kaip lelijos zieda padaryt, mergaites plyyyz gal kuri turit kokia foto, prasau mestelkit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 16, 16:02)

As nelabai norejau rodyti savo vienetuko, jis man nelabai vykes gavosi

Asseni labai šiltos spalvos ir liūtukas fainuolis (ne beždžionė mirksiukas.gif ) nors aš jau pripratau prie kitokio stiliaus tavo tortų blush2.gif bet ir šitas labai mielas ir drugeliai nenuleipo, nes aš dar bijau juos daryt, laukiu šalčių schmoll.gif

Gal gali išduoti paslaptį kaip išgauti tokį fainą figurėlių blizgesį iš pastilažo. Žiūriu ir pas rusaites ir pas tave taip gražiai blizga, o man kai bandau negražiai gaunasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spanguolia :): 16 rugpjūčio 2009 - 15:29