Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Pintikė @ 2009 08 15, 21:45)

jus man pasakykit i grietinele norint spalvotai ka nors padzibuoti ant virsaus- dazus pilti grynus reikia?na,pas mane tie kaunietiski is bazes-granulem,ar vistik mazame kiekyje vandenuko,po to pilti i grietinele,ar nepraskys?(nors desis standiklis)

labas rytas,merginos,please,atsakykite prasau i klausima,nes vakare jau teks gaminti,aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2009 08 16, 10:08)
labas rytas,merginos,please,atsakykite prasau i klausima,nes vakare jau teks gaminti,aciu is anksto  4u.gif

i grietinele dazus pilk granulemis, tik po truputi, kad spalva nenuryskintum, ir pilk i dar neplakta grietinele, zodziu kai pili cukru berk ir dazus, tada jie kuo puikiausiai istirps mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 08 16, 05:28)
ačiū, merginos, patenkinta ir aš pati tuo savo kūriniu, o idėja tikrai ne mano, rusaičių forume radau trafaretų, kaip iš biskvito, nieko neišmetant sukonstruoti įvairių tortukų, tai vat laivukas mana labai patiko  ax.gif

Gal turi kokia nuoroda? ax.gif ax.gif

Pintike, mano galva, tai dazus reikia pilti tokius kokie yra, nieko neskiesk schmoll.gif Tik nedek pacioj pabaigoj plakimo, kaip as dejau, dek anskciau mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaites gal galit pamokinti kaip daryti lelijos zieda, gal foto kuri turit, ypac kaip ta viduriuka padaryt, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2009 08 16, 10:08)
labas rytas,merginos,please,atsakykite prasau i klausima,nes vakare jau teks gaminti,aciu is anksto  4u.gif

Pilk granulėmis po truputį vos pradėjusi plakti, kai pasieksi norimo intensyvumo spalvą, nebepilk, plak tokiau, ir į pabaigą plakimo, įsiplak planuoto standiklio, neskiesk su vandeniu, neskiedžiu niekada schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 16, 08:57)
Purkšta , tik laaaaaaabai nedauk , kartais ir nuo apšvietimo beze savaime blizga  smile.gif .

Aš negaliu atsižiūrėt į jūsų tortus wub.gif Man labai labai mieli visi jie ... pasaka ...

Cipciuk norėjau paklausti ar purškiat perlamutrą su visa ta įranga (kompresoriumi?) ar gal yra kas paprasčiau, nes nemanau, kad man tokiai kepėjai kompresoriaus reikia tongue.gif o purkšta su perlamutru man labai labai gražu (aišku atitinkama proga).

Atnešu ir aš savo darbelį ir eilinį kartą gavosi ne taip kaip norėjau ir ne tas kas norėjau( nei katinas, nei zuikis, o iš akių tikras nindzia doh.gif ) nes apsiskaičiavau doh.gif Viduje Cipciuko medutis su želė, dzibukai beze, gėlytės pastilažas.

user posted image
Atsakyti
koks čia fainuolis, kokios gyvos spalvos bigsmile.gif thumbup.gif labai labai dailus, man į katinėlį labai panašu wub.gif
Atsakyti
aciu labai labai uz atsakymus,mergaites,dar noriu paklausti,jei pagal recepta pertepimams reikia 800 gr grietineles,as turiu 900 gr,tai manau pertepimams uzteks 700 gr -jos as nedazysiu,virsui siek tiek ka nors pamarginti ar uzteks tu 200 gr grietineles,ar toks nedidelis kiekis irgi gerai isiplaka?
Atsakyti
pamarginimui pakaks, bet ne aptepimui visiškam, išsiplaka gerai, tik cukraus pasimažink ir rūgštelės 4u.gif
Atsakyti
Cipciuk, o dievuliau kokį grožį atnešėt bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif fantastiška knyga wub.gif thumbup.gif o romanų kuo daugiau tuo geriau wink.gif jūs tik rašykit lotuliukas.gif

Spanguolia, tavo torčiukas nerealus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif žiūriu irgi protingai išpjaustytas, kad nė trupučio nesusigadintų thumbup.gif iš ausų sprendžiu, kad čia zuikis hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 16 rugpjūčio 2009 - 11:16
QUOTE(Olesta @ 2009 08 15, 22:28)
nu mergaitės atsinešu kaip čia pavadinus, burlaivis turbūt, o jau su nuotykiais  doh.gif pasidariau per didelį, kai jau norėjau išpjaustyti ir formuoti, supratau, kad netelpu į padėklą, norėjau uždėti ant veidrodžio, žiūriu netelpa į šaldytuvą....kas lieka, padariau padėklą, bet tortas netelpa ant jo, tai apipjoviau aplinkui po 3 cm ir reziume turėjau paragavimui naujo vaisinio torto kilogramą  lotuliukas.gif  kitas nuotykis su tarpais, tarpai turėjo būti visur tarp visų trijų dalių, bet vėlgi netilpo, ir baltąją burę gavau priglausti prie denio... tortas yra iš Asseni neseniai dabar įdėto grietininio biskvito, pertepimuose, grietinėlė, konservuoti vaisiai, bananai.... biskvitas labai labai skanus, aš dar dėjau vanilės kvapų, tai užkvipo visi namai, o tortas irgi skanus, bus kartojamas tikrai ne kartą  mirksiukas.gif  delfinai, vėliava ir gelbėjimosi ratas iš pastiliažo, delfinus specialiai dariau margus, kad nebūtų vienspalviai nuobodūs....

user posted image

pasakiskai grazus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Oij, moteriskes... kokie groziai blink.gif koks laivas blink.gif bigsmile.gif lele bigsmile.gif ir knyga bigsmile.gif ir visi kiti!

O as bandziau susidraugauti su beze cool.gif na issiplake tai liuks, ir pasidenge lyg gerai, tik pilvukas gavosi kazkoks pasileides g.gif o siaip siek tiek jau perkandu beze. Laukiu ar nenubegs ji, bet jau pusdienis praejo nuo uztepimo, tai gal viskas gerai bus unsure.gif

Na spekit kas cia per dalykas tas mano tortas lotuliukas.gif paziuresim ar atspesit ir ar panasu i tai, ka norejau parodyt blink.gif

Nu bet realiai tortas tikrai graziau ziurisi, nu nemoku nufotkint... ieskojau vietos ir vienur, ir kitur, nors nusisauk negrazi fotke gaunasi... ir geltoni dzibukai grazus gavosi, bet fotkej kazko jie neaiskus. Nu ka as cia teisinuosi biggrin.gif

Viduj Cipciuko medutis.

Papildyta:
Nesuprantu per kur ikelt foto. Radikal streikuoja, ar kas ten mad.gif

Uzkniso tos nuotraukos jau mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 16 rugpjūčio 2009 - 13:31