olesta grizus po atostogu vel vercia mus is pado nuostabiais vaizdais labai dailus tortas zodziu pirma vieta
Papildyta:
labas vakarelis,pagyvenau kuri laika be pc,tai dabar negaliu akiu atplesti nuo jusu groziu
va,kai ziuri,skaitai atrodo taip suprantama viskas,taip aiskiai parasyta,bet.....jau kaip prasikeikiau su papuosimais sias dienas,kazkada dariau is juodojo sokolado rozes-viskas ciki gavosi,dabar norejau spalvotu roziu is baltojo sokolado su dazais,pravalas kazkoks-kietumas neispasakytas,sildziau sildziau tarp pirstu,vos ne vos viena roze isgimdziau,bet ismeciau,kazkoks blaksvas skystis pradejo sunktis po dienos,ir ant lekstės padeta ji suskydo niu oki manau,marsmallou saldainius isbandysiu irgi su dazais-vel nezinau kame reikalas,pati mase lyg ir lipdoma,bet pilna tokiu geltonu gumuliuku(pudra persijojau)gal perkaitinau as juos? tai siandien jau nieko gero nesitikedama dar Cipciuko cukrine mase uzsiminkiau,na atrodo kazkas gavosi,bet kaip pirma karta bandziau is sios mases rozes- tokios grubokos,manau gavosi,
ryt konstruosiu ,,mandarina,,biskvita jau issikepiau,jus man pasakykit i grietinele norint spalvotai ka nors padzibuoti ant virsaus- dazus pilti grynus reikia?na,pas mane tie kaunietiski is bazes-granulem,ar vistik mazame kiekyje vandenuko,po to pilti i grietinele,ar nepraskys?(nors desis standiklis)ech,o dar Zemaitijos grietinele nusipirkau,jau pradedu bijoti ryt dienos
ir dar ,jau nebesusigaudau kuris cia tu dazu siuntimas pabusiu kukli-gal kuri galetumet man parduoti bent vienuciuka pakeli zaliu dazu,o tai dabar visi tortukai be zalumos pas mane,gelytes yra,o lapeliu nerasta (na,jei ne tai ne,gal reiks kokiomis spinatu sultimis pabandyt dazyt )
va,kai ziuri,skaitai atrodo taip suprantama viskas,taip aiskiai parasyta,bet.....jau kaip prasikeikiau su papuosimais sias dienas,kazkada dariau is juodojo sokolado rozes-viskas ciki gavosi,dabar norejau spalvotu roziu is baltojo sokolado su dazais,pravalas kazkoks-kietumas neispasakytas,sildziau sildziau tarp pirstu,vos ne vos viena roze isgimdziau,bet ismeciau,kazkoks blaksvas skystis pradejo sunktis po dienos,ir ant lekstės padeta ji suskydo niu oki manau,marsmallou saldainius isbandysiu irgi su dazais-vel nezinau kame reikalas,pati mase lyg ir lipdoma,bet pilna tokiu geltonu gumuliuku(pudra persijojau)gal perkaitinau as juos? tai siandien jau nieko gero nesitikedama dar Cipciuko cukrine mase uzsiminkiau,na atrodo kazkas gavosi,bet kaip pirma karta bandziau is sios mases rozes- tokios grubokos,manau gavosi,
ryt konstruosiu ,,mandarina,,biskvita jau issikepiau,jus man pasakykit i grietinele norint spalvotai ka nors padzibuoti ant virsaus- dazus pilti grynus reikia?na,pas mane tie kaunietiski is bazes-granulem,ar vistik mazame kiekyje vandenuko,po to pilti i grietinele,ar nepraskys?(nors desis standiklis)ech,o dar Zemaitijos grietinele nusipirkau,jau pradedu bijoti ryt dienos
ir dar ,jau nebesusigaudau kuris cia tu dazu siuntimas pabusiu kukli-gal kuri galetumet man parduoti bent vienuciuka pakeli zaliu dazu,o tai dabar visi tortukai be zalumos pas mane,gelytes yra,o lapeliu nerasta (na,jei ne tai ne,gal reiks kokiomis spinatu sultimis pabandyt dazyt )
Ateinu ir aš su šios dienos darbu, taip šiandien nebuvo nuotaikos nieko daryt, bet reikėjo štai kas gavosi, krikšto dukrytės gimtadieniui Viduje medutis, visą kitą iš cypciuko dengimo masės.
Na va, Cipciukas ir Olesta pailsėjo ir vėl mums pateikia šedevrus. Merginos, pasakiški tortai
Jolka, labai gražu
neramuole, labai mielas ir švelnus tavo tortukas su batukais
ikristute, žavi Barbi
P.S. Aš irgi savaitei važiuoju atostogauti, reikia trūputį pailsėti Grįžusi tikiuosi rasti daugybę gražių tortų. Taigi, merginos, linkiu jums kūrybingumo
Jolka, labai gražu
neramuole, labai mielas ir švelnus tavo tortukas su batukais
ikristute, žavi Barbi
P.S. Aš irgi savaitei važiuoju atostogauti, reikia trūputį pailsėti Grįžusi tikiuosi rasti daugybę gražių tortų. Taigi, merginos, linkiu jums kūrybingumo
QUOTE(Migle79 @ 2009 08 15, 22:01)
Dėkui , bet vistiek dar toli iki jūsų daugelio čia įdedamų grožių, bet nieko išmoksiu . Gerai pailsėkit, kad grįžus vėl kibtumėt į naujų tortų gaminimą
Oho Olesta, pavarei tu cia grozybe
QUOTE(ikristute @ 2009 08 15, 22:12)
Dėkui , bet vistiek dar toli iki jūsų daugelio čia įdedamų grožių, bet nieko išmoksiu . Gerai pailsėkit, kad grįžus vėl kibtumėt į naujų tortų gaminimą
Ačiū
neramuole tavo tortukas nuostabus taip lygiai, kruopščiai ir dailiai viskas padaryta graži spalvytė
Olesta, tavo laivas ar tai burlaivis mane stačiai pribloškė laaabai laaaabai gražu , o torto-laivo idėja tiesiog suuuuuuuuper
ikristute, puiki barbytė
Olesta, tavo laivas ar tai burlaivis mane stačiai pribloškė laaabai laaaabai gražu , o torto-laivo idėja tiesiog suuuuuuuuper
ikristute, puiki barbytė
QUOTE(Migle79 @ 2009 08 15, 23:01)
Na nereikia , nepūsk čia burbulų ...kartkartėmis į saviškius dirstelt nepamiršk .
Olesta
ikristute
neramuole.....
--------------------------------------------------------------------------------------
O čia maniškė , vakar vakaro .....ir vėl knyga , tuoj romanus rpadėsiu rašyti ...visi apie krikštynas bus
Broliuko ir sesutės krikštynoms , tortą išsirinko mama , tiksliau tokius nurodymus gavau papuošimui .
Vidui medutis ( dviejų pilnų normų ,apie 6 kg .) , puoštas beze , visa kita cukrinė Cipciuko masė .
ačiū, merginos, patenkinta ir aš pati tuo savo kūriniu, o idėja tikrai ne mano, rusaičių forume radau trafaretų, kaip iš biskvito, nieko neišmetant sukonstruoti įvairių tortukų, tai vat laivukas mana labai patiko
Migle79 gerų atostogų, pasisemk idėjų ir lauksim sugrįžtant
ikristute, graži tavo barbė, ir labai įdomus sprendimas puošiant padėklą taip ir toliau
Papildyta:
kol aš postą parašiau, Cipciukas vėl su grožybe atėjo labai labai gražu
Migle79 gerų atostogų, pasisemk idėjų ir lauksim sugrįžtant
ikristute, graži tavo barbė, ir labai įdomus sprendimas puošiant padėklą taip ir toliau
Papildyta:
kol aš postą parašiau, Cipciukas vėl su grožybe atėjo labai labai gražu
CYPSIUK,LABAI GRAZI TA JUSU KNYGA O KNYGOS SONAI CIA YRA PURKSTI PERLAMUTRU,AR NE NU NEPRIZLIBINU AR JUM JI TAIP BLIZGA