Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

olesta grizus po atostogu vel vercia mus is pado nuostabiais vaizdais thumbup.gif labai dailus tortas wub.gif zodziu pirma vieta biggrin.gif
Papildyta:
first.gif
Atsakyti
labas vakarelis,pagyvenau kuri laika be pc,tai dabar negaliu akiu atplesti nuo jusu groziu wub.gif
va,kai ziuri,skaitai atrodo taip suprantama viskas,taip aiskiai parasyta,bet.....jau kaip prasikeikiau su papuosimais sias dienas,kazkada dariau is juodojo sokolado rozes-viskas ciki gavosi,dabar norejau spalvotu roziu is baltojo sokolado su dazais,pravalas kazkoks-kietumas neispasakytas,sildziau sildziau tarp pirstu,vos ne vos viena roze isgimdziau,bet ismeciau,kazkoks blaksvas skystis pradejo sunktis po dienos,ir ant lekstės padeta ji suskydo doh.gif niu oki manau,marsmallou saldainius isbandysiu irgi su dazais-vel nezinau kame reikalas,pati mase lyg ir lipdoma,bet pilna tokiu geltonu gumuliuku(pudra persijojau)gal perkaitinau as juos? g.gif tai siandien jau nieko gero nesitikedama dar Cipciuko cukrine mase uzsiminkiau,na atrodo kazkas gavosi,bet kaip pirma karta bandziau is sios mases rozes- tokios grubokos,manau gavosi, blush2.gif
ryt konstruosiu ,,mandarina,,biskvita jau issikepiau,jus man pasakykit i grietinele norint spalvotai ka nors padzibuoti ant virsaus- dazus pilti grynus reikia?na,pas mane tie kaunietiski is bazes-granulem,ar vistik mazame kiekyje vandenuko,po to pilti i grietinele,ar nepraskys?(nors desis standiklis)ech,o dar Zemaitijos grietinele nusipirkau,jau pradedu bijoti ryt dienos verysad.gif
ir dar ,jau nebesusigaudau kuris cia tu dazu siuntimas doh.gif pabusiu kukli-gal kuri galetumet man parduoti bent vienuciuka pakeli zaliu dazu,o tai dabar visi tortukai be zalumos pas mane,gelytes yra,o lapeliu nerasta ax.gif (na,jei ne tai ne,gal reiks kokiomis spinatu sultimis pabandyt dazyt biggrin.gif )
Atsakyti
Ateinu ir aš su šios dienos darbu, taip šiandien nebuvo nuotaikos nieko daryt, bet reikėjo štai kas gavosi, krikšto dukrytės gimtadieniui blush2.gif Viduje medutis, visą kitą iš cypciuko dengimo masės.
Atsakyti
Na va, Cipciukas ir Olesta pailsėjo ir vėl mums pateikia šedevrus. Merginos, pasakiški tortai thumbup.gif

Jolka, labai gražu wub.gif

neramuole, labai mielas ir švelnus tavo tortukas su batukais thumbup.gif

ikristute, žavi Barbi 4u.gif

P.S. Aš irgi savaitei važiuoju atostogauti, reikia trūputį pailsėti bigsmile.gif Grįžusi tikiuosi rasti daugybę gražių tortų. Taigi, merginos, linkiu jums kūrybingumo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 15 rugpjūčio 2009 - 22:03
QUOTE(Migle79 @ 2009 08 15, 22:01)
ikristute, žavi Barbi 4u.gif

Dėkui blush2.gif , bet vistiek dar toli iki jūsų daugelio čia įdedamų grožių, bet nieko išmoksiu ax.gif . Gerai pailsėkit, kad grįžus vėl kibtumėt į naujų tortų gaminimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho Olesta, pavarei tu cia grozybe blink.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2009 08 15, 22:12)
Dėkui blush2.gif , bet vistiek dar toli iki jūsų daugelio čia įdedamų grožių, bet nieko išmoksiu  ax.gif . Gerai pailsėkit, kad grįžus vėl kibtumėt į naujų tortų gaminimą  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
neramuole tavo tortukas nuostabus wub.gif taip lygiai, kruopščiai ir dailiai viskas padaryta swoon.gif graži spalvytė wub.gif

Olesta, tavo laivas ar tai burlaivis mane stačiai pribloškė user posted image laaabai laaaabai gražu wub.gif , o torto-laivo idėja tiesiog suuuuuuuuper thumbup.gif

ikristute, puiki barbytė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 08 15, 23:01)
Na va, Cipciukas ir Olesta pailsėjo ir vėl mums pateikia šedevrus.

Na nereikia , nepūsk čia burbulų lotuliukas.gif ...kartkartėmis į saviškius dirstelt nepamiršk mirksiukas.gif .

Olesta
ikristute
neramuole..... good.gif good.gif good.gif

--------------------------------------------------------------------------------------

O čia maniškė , vakar vakaro .....ir vėl knyga , tuoj romanus rpadėsiu rašyti doh.gif ...visi apie krikštynas bus hihihi.gif

Broliuko ir sesutės krikštynoms , tortą išsirinko mama , tiksliau tokius nurodymus gavau papuošimui .
Vidui medutis ( dviejų pilnų normų ,apie 6 kg .) , puoštas beze , visa kita cukrinė Cipciuko masė smile.gif .

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 16 rugpjūčio 2009 - 07:31
ačiū, merginos, patenkinta ir aš pati tuo savo kūriniu, o idėja tikrai ne mano, rusaičių forume radau trafaretų, kaip iš biskvito, nieko neišmetant sukonstruoti įvairių tortukų, tai vat laivukas mana labai patiko ax.gif

Migle79 gerų atostogų, pasisemk idėjų ir lauksim sugrįžtant 4u.gif
ikristute, graži tavo barbė, ir labai įdomus sprendimas puošiant padėklą 4u.gif taip ir toliau bigsmile.gif
Papildyta:
kol aš postą parašiau, Cipciukas vėl su grožybe atėjo bigsmile.gif thumbup.gif labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
CYPSIUK,LABAI GRAZI TA JUSU KNYGA wub.gif O KNYGOS SONAI CIA YRA PURKSTI PERLAMUTRU,AR NE g.gif NU NEPRIZLIBINU blush2.gif AR JUM JI TAIP BLIZGA g.gif
Atsakyti
Purkšta , tik laaaaaaabai nedauk , kartais ir nuo apšvietimo beze savaime blizga smile.gif .

Atsakyti