Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Asseni @ 2009 08 15, 15:59)
Ne, kepsim, taip greitai ta liga nepraeina. Tik kainas pakelsim  lotuliukas.gif

aisku,geriau brangus ir grazus tortas,nesvarbu kad tamsoj ji valgyt reikes lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Neramuole, labai grazus ir siltas torciukas bigsmile.gif 4u.gif
QUOTE(mmergyte @ 2009 08 15, 14:02)
aisku,geriau brangus ir grazus tortas,nesvarbu kad tamsoj ji valgyt reikes lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 08 15, 16:02)
aisku,geriau brangus ir grazus tortas,nesvarbu kad tamsoj ji valgyt reikes lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kodel tamsoi, prie zvakiu sviesos mirksiukas.gif romantika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 08 15, 17:07)
kodel tamsoi, prie zvakiu sviesos  mirksiukas.gif romantika  wub.gif

thumbup.gif iš kur man paimti rudąs palvą, ganašui laiko nebeturiu doh.gif tarkuotas šokoladas nelabai tinka g.gif gal tiesiog pakeisiu kita spalva ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Mergaites kokie jusu tortai tikri groziai wub.gif
Kas del grietineles as dar pries plakdama grietinele ikisu mikserio sluoteles i saldykli na kokiom min 2 val, paskui susiplaka idealiai, net ir saules pieno (nors ji labai prasta)grietinele blush2.gif Jau kelis kartus dariau juodaji miska tai nereikejo net standikliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutyte11: 15 rugpjūčio 2009 - 17:12
nėra jau tokia prasta ta Saulės pieno, aš juodam miškui niekada į vidų nededu standiklio, jis ten nereikalingas net minėtai grietinėlei, tik papuošimams naudoju vieną pakeliuką standiklio... šluoteles būtų sudėtinga man šaldyti, dažnai prireikia, o vat cukraus šaldytuve visada dabar būna ax.gif vis gi pasidariau ganašiuką rudą ax.gif
Atsakyti
man irgi patinka saules pieno,paskutini karta kai naudojau,tai net dzibukus dariau be jokio standiklio mirksiukas.gif ir ji daug baltesne nei zp.
Atsakyti
As kelis kartus su ja dariau, tai viena kart isvis neissiplake, o kita kart gavos sviestas doh.gif Dabar visada Panevezio pieno naudoju blush2.gif
Atsakyti
rutyte11,tau nuosirdziausi sveikinimai su tokiu nuostabiu ivykiu wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
darosi pavojinga užsikrėsti nauju virusu wub.gif prisidedu prie sveikinimų 4u.gif
Atsakyti
Aciu blush2.gif
Atsakyti
nu mergaitės atsinešu kaip čia pavadinus, burlaivis turbūt, o jau su nuotykiais doh.gif pasidariau per didelį, kai jau norėjau išpjaustyti ir formuoti, supratau, kad netelpu į padėklą, norėjau uždėti ant veidrodžio, žiūriu netelpa į šaldytuvą....kas lieka, padariau padėklą, bet tortas netelpa ant jo, tai apipjoviau aplinkui po 3 cm ir reziume turėjau paragavimui naujo vaisinio torto kilogramą lotuliukas.gif kitas nuotykis su tarpais, tarpai turėjo būti visur tarp visų trijų dalių, bet vėlgi netilpo, ir baltąją burę gavau priglausti prie denio... tortas yra iš Asseni neseniai dabar įdėto grietininio biskvito, pertepimuose, grietinėlė, konservuoti vaisiai, bananai.... biskvitas labai labai skanus, aš dar dėjau vanilės kvapų, tai užkvipo visi namai, o tortas irgi skanus, bus kartojamas tikrai ne kartą mirksiukas.gif delfinai, vėliava ir gelbėjimosi ratas iš pastiliažo, delfinus specialiai dariau margus, kad nebūtų vienspalviai nuobodūs....

user posted image
Atsakyti