Įkraunama...
Įkraunama...

1-2 m. vaikas nenori valytis dantukų

Kadangi pirmas dantukas isdygo tik metu laiko, tai pradejom iskart ji valyti, o ypac kai as kartu su juo valausi tai tikras smagumelis smile.gif
Atsakyti
mes irgi karts nuo karto valomes bet ne labai mums tai patinka verysad.gif
Atsakyti
mazylei metukai, ji valyti nesiduoda dantuku .... mes nupirkom jai dantu sepetuka ir tiesiog kai maudosi ar prausiasi, duodam dantu sepetuka ir jinai ji kramto 4u.gif sese parodo kaip reik valyti dantukus,ir ji kartoja tongue.gif ... per prievarta nekisu ir nevalau jai dantuku... su pirmaja mergyte irgi taip dariau ir jau 5metai kaip ji valosi kiekviena vakara dantukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Nevalau biggrin.gif tik nereikia plaut smegenis kuo tai gresia tongue.gif
Atsakyti
Mes valom. Tik koks tas valymas - issiziojes nepabuna, kad graziai isvalyti, bet jei duodi paciam sepeteli, tai gali nors ir pusvalandi ji kramtyti biggrin.gif Nezinau ar kas issivalo.. Bet pora trejeta kartu per savaite kazkaip siaip ne taip patys pavalom daugiau.
Atsakyti
mano metuku ir keliu menesiu leisdavo valyti, dabar 1,6 nebesileidzia, pati tik kazka makaluoja po burna... valomes visada kartu smile.gif
Atsakyti
Paskutinis mūsų mergytės dantų valymo fintas: mama dainuoja tokią dainelę
valom dantį apatinį, kur išdygo pirmutinis.
Valom šoninį dantuką, kur sukramto agurkiuką ir t.t. ir pan.
tada mergina sėdi išsižiojus ir galiu padoriai išvalyt dantukus, po to kai mano fantazija baigiasi duodu dar pačiai pasiterliot su šepetuku biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis anksciau duodavosi valomas, o dabar pats ima sepeteli ir kazkaip tik nuciulpia pasta (man taip atrodo). Nezinau kaip priversti trinti dantukus. Gal tikrai kokia dainele dainuoti?
Atsakyti
QUOTE(JuRu @ 2011 10 17, 19:05)
Maniskis anksciau duodavosi valomas, o dabar pats ima sepeteli ir kazkaip tik nuciulpia pasta (man taip atrodo). Nezinau kaip priversti trinti dantukus. Gal tikrai kokia dainele dainuoti?

O nebandėt kartu su juo valyti dantukus, tokie pipirai labai mėgsta mėgdžioti, mums tai veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiketukas @ 2011 10 18, 08:24)
O nebandėt kartu su juo valyti dantukus, tokie pipirai labai mėgsta mėgdžioti, mums tai veikia  smile.gif

Esu bandziusi, bet jis tik paziuri, pamakaluoja sepetuka po burna, o prie dantu neprisiliecia. Na, gal reikia vel ir vel rodyti, kol suvoks viso sio reikalo esme. Nes kol kas tai jis, matyt, galvoja, kad tai pastos ciulpimas. biggrin.gif
Atsakyti
Manoji irgi labai mėgsta pati valytis dantukus, bet toks tas jos valymas... smile.gif Neseniai buvo sugalvojusi, kad mamai neleis valyti dantukų, tik ji pati, tada griebiausi susitarimo taktikos – jei leis valyti dantukus mamai, po to galės pati valytis arba dabar valys pati, o po to mama. smile.gif Tai dabar pati kiek laiko valosi, tada sako „jau“ ir duoda man šepetuką. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvse @ 2011 08 21, 22:05)
niekada specialiai nekisau dantu sepetuko i burna, o vie ryta valausi dantis ir mazoji (1,6m) pribega , issizioja, matai ir jai prireike, iki siol viskas puikiai.

o tai ta dantu pasta kur nuo 6 men nereikia ispjauti, ar iskalauti? blush2.gif
Atsakyti