QUOTE(VILGRA @ 2006 02 23, 12:53)
VILGRA, 23 Vas 2006 - 12:53, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :
VILGRA, 23 Vas 2006 - 12:53, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :
sveika,mes valomės nuo metuku dantukus
jokiu problemu neturim,dėl to.Bet patarsiu neversti vaiko valytis dantuku,per prievarta nieko nepasieksi
Mums daktarė leido valytis dantukus su dantu pasta nuo 2metuku
Gal koki mandra dantų šepetėli nupirk 
Tiesa mes pradėjome kartu valytis dantukus,jis su savo dantu šepetėliu aš su savo,gal tai padęs 
sveika,mes valomės nuo metuku dantukus

jokiu problemu neturim,dėl to.Bet patarsiu neversti vaiko valytis dantuku,per prievarta nieko nepasieksi
Mums daktarė leido valytis dantukus su dantu pasta nuo 2metuku
Gal koki mandra dantų šepetėli nupirk

Tiesa mes pradėjome kartu valytis dantukus,jis su savo dantu šepetėliu aš su savo,gal tai padęs
sveika,
kas yra mandaras sepetelis?Man atrodo,kad butu visas demesys sutelktas i sepeteli,bet gal ir padetu,kas cia zino.Tai kokiu sepeteliu mandru Yra? o gal dar ir pasta padetu.Nepabanzius nezinosi.