QUOTE(paiduke @ 2009 08 19, 18:50)
dėja tas parodymas ką siunti nepadeda, vieniem parodai o kiti vistiek tikrina, man nieks niekada neliepė atplėšti kai siunčiu lietuvoje, bet va šį kartą kažkur kažkam įtartina pasidarė, ar tiesiog iš eilės viską tikrino
o pieno miltelių dar turiu nemažai, parašyk až kur pristatyti
aš kai pridėjau graikiškų riešutų į varškės pyragą, tai man panaši spalva pyrago gavosi kaip taviškio

tokia "purvina"
na, bet aerouostuose užsieny mačiau jau bent raštelį įdeda, kad sorry tikrinom, ne vagys iškuitė

o čia gauni viską aukštyn kojom, neaišku, ar viską, ir tik spėlioji, kad matai įtartina pasirodė kažkam...
QUOTE(Elika @ 2009 08 19, 22:19)
Kiek bandžiau darbe parašyt - tiek neleido..

vis metė ta žodį "ERROR"

o vakarais ilsėjausi nuo pc
Taigi, norėjau pasidalint bandymo su ruginės duonelės kepimu duonkepėje

Galiu pasakyti tik tiek, kad daugiau tokios duonelės duonkepėje nekepsiu, nes gavosi visai neiškilusi, pakankamai kieta (bet suvalgėm, nereikėjo išmesti) ir nepalyginama su duonele, kepta orkaitėje

(kalbu apie plikytą duonelę su raugu, kurią laikiau per naktį, paskui tokia pat duonelę, iš tokios pat tešlos kepiau skirtingai - viena kepaliuką orkaitėje, o kitą duonkepėje).
niu va, kaip gaila tai girdėt. gal jau mūsų skonis nebe "kaimiškas"

šiaip esu ragavusi duonelės iš tikros krosnies, tai ten ir irgi buvo skani, bet neįprasta mums duona, bet ir tešla buvo žymiai kietesnė ir rūgštesnė, nei aš minkau, tai manau dėl to ir skyrėsi. šiaip apie 1 kg kepaliukas iškepė ten per 1 val gal.
o man su raugu pagal batono receptą gaunasi kvietinė plikyta duona

na, skanu nerealiai, ir nesvarbu, kokį raugą naudot, bandžiau ir su ruginiu, ir su kvietiniu, svarbu kad pakankamas kiekis rupesnių miltų būtų, tai duonelė gaunasi nereali. bet vat įdomu, ar iš viso įmanoma padaryti batona su raugu?...
kame ten paslaptis, nuo ko jis baltas pasidaro, kai kepi su mielėm? ar čia nuo miltų malimo priklauso? gal kas žinot...