QUOTE(jadzka @ 2009 08 14, 08:48)
Aš pradėjau nuo duonkepės instrukcijoj esančio recepto. Sekantį kepimą išdrysau į jį primaišyt sėklų visokių, paskui prieskonių, paskui ir juodą kepiau. Kai kurios duonelės biški sukrito, kai kurios šiaip kažkas negerai buvo, bet susivalgė visos, nes skanios ir šviežios. Nė vienos iškart neišmečiau. Nė vienos nebuvo išvis nevalgomos.
tai kad duona daznai neuzsilaiko iki ryto... dar silta su sviestu sulapnojam
o duonkepes receptu neturiu(kelis nusirasiau is tetos ten tokie paprasti)... dovanu gavau naudota duonkepe tai neliko knygeles bet bandau internete susirasti instrukcija... o receptu juk pilnas pirmasis temos puslapis tai manau vistiek pasirysiu ir pati kepti ne tik is misiniu... va vakar kepiau rugeli is misinio bet norisi daugiau grudu ir ne tik duonoj bet ir ant virsaus...
ir dar klausimas. jei as ustatau funkcija kepinas normalus kur 3val kepa. tai ji ir maiso ir kildina ir kepa bet duonyteje lieka skyle nuo maisykles (to malunelio) ar galiu atidaryt inda ir istraukti ji ar cia jau nieko nepadarysi?
ir gal kas turit duonkepe clatronic BBA 2787? gal galit instrukcija pasidalint?