QUOTE(Mrs. R @ 2009 09 28, 11:10)
Lung - gal nusimato kiausiniu milteliai? III vaziuoju i Vlniu...
Dar ne, vis nėra laiko į tą pusę palėkt
QUOTE(Fedes @ 2009 09 28, 20:42)
Lung
vėl užsukau į parduotuvėlę jūsų, ach,, kaip joj jauku. gaila, kad visą laiką turiu mašiną nemokamai statytis mokamoj vietoj, ko labai nemėgstu...
bet tikrai jei dar ir kava patiks, nusipirkau pabandymui tai užsuksiu dar dažniau
ir ruginiai miltai tai super duper buvo

bet va dėl miežinių norėčiau pasakyti, kad ūkininkas nepagialėjomūsų su tuo malimu - jie per stanbiai sumalti, net su pilnais grūdais irlukštais. sausainukai labai skanūs man išėjo, tik kadlukštus dabar reikia rankiotis... eisiu žiūrėt ar kaip nors išsijot įmanoma...
Apie mašinas - pasižvalgykit kieme stovėjimo aikštelės kairėje. Ten mokėt nereikia, labai patogu, kai reikia palikt ilgesniam laikui...
Apie miežinius miltus nieko negaliu pasakyt - dar neišbandžiau

Aš ant rupių kvietinių "sėdau"

: naudoju visur - duonai, blynams, mėsai apvolioti vietoj džiūvėsėlių. Gal tikrai pabandyt sijot?
O va sausainukų receptą būtų labai įdomu sužinoti
QUOTE(Letta @ 2009 09 29, 09:07)
Gerai sako:"Rytas už vakarą protingesnis"

Nu va ir išsiaiškinom

O kad iš Delonos, tai supratau iškarto, nes prekių dalykų daugiau niekur nėra
QUOTE(Vyneta @ 2009 09 29, 10:01)
Laba diena,
vakar Gimimo dienos proga iš vyro gavau išsvajotą duonkepę.
Sveika prisijungusi, su gimtadieniu
QUOTE(Gertruda @ 2009 09 29, 16:52)
Dabar, jei gaminu pagal naują, neišbandytą receptą, VISADA žiūriu kaip maišo duonkepė tešlą, kaip formuoja tešlos gumulą ir dedu papildomai miltų ar pilu skysčių jeigu jų trūksta. Ir jei įmanoma gaminu iš pusės porcijos.
Aš irgi kepdama pagal receptą, stebiu procesą, tik niekada neužsirašau, ką ir kaip koregavau, o reikėtų...