QUOTE(dzhina @ 2009 09 28, 13:39)
kaip Jus darot kvietini rauga?
su rupiais kvietiniais miltais ar 1 rusies? as padariau vakar su 1 rusies miltais, siandienj ziuriu jau biski burbuliuoja...

galvoju gal primaitinti reiks su rupiais? patarkit prasau
Aš darau su rupiai, o maitinu tai su rupiais, tai su paprastais ruginiais
QUOTE(Zujkia @ 2009 09 28, 14:03)
Laba diena.
Noreciau prisijungti prie jusu burio, pirmas blynas, atsiprasau duonele kaip tik kepasi naujai isigytoj duonkepej. Subtilybiu dar nezinau, bet ir nesitikiu kad is pirmo karto viskas gausis

bet daba apsiziurejau, kad jauciu busiu per mazai miltu idejus
Klausimas jau pazengusiom

per kiek laiko atsirado igudziai?

ar cia tiesiog bandyt ir kaskada vis tiek gausis?
Sveika prisijungusi

Dėl įgūdžiu, čia turbūt asmeninis dalykas, kam kaip
QUOTE(Letta @ 2009 09 28, 14:45)
Sakykit, o galiojimo laikas ant mielių, salyklo, labai svarbus?
Gavau šiandien savo užsakymą internetu, tai truputį sunerimus esu

Mielių galiojimas pasibaigęs 09.04.28, o salyklo 09.06 (bet lipdukas perklijuotas, tai įtariu, kad pajaunintas

)
Mielės gali neiškilt, gal rimtai supainiojo, gal ten pagaminimo data? Pastatyk duonele ir matysi, jei neiškils ar blogai iškils, grąžink
QUOTE(Zujkia @ 2009 09 28, 15:11)
Dar vienas klausimas labiau patyrusiom

ar yra (ir jei taip tai koks) skitumas tarp naudojamu miltu rusiu? ta prasme jei paprasti kvietiniai kokios raideles ir skaiciukai turetu but?
Taip yra, skaičiukai rodo kokybė ir malimą
QUOTE(Mrs. R @ 2009 09 28, 15:50)
Mergytes, prasymas - pradekite ruosti nauja temele, reiketu suruosti praeitos ir sios temos receptelius
bijau, kad as nespesiu su savo letu netu, kol baigsit kalbet.

Nepergyvenk, viską jau surinkau(iš dviejų temų) ir temą jau beveik paruošta, liko tik šita pabaigt
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.