Įkraunama...
Įkraunama...

Duonelę kepame pačios

QUOTE(Mrs. R @ 2009 09 28, 10:10)
la smile.gif

Lung - gal nusimato kiausiniu milteliai?  blush2.gif  III vaziuoju i Vlniu... Parauginciau jums raugo, bet bijau, kad vel MB nesustos ties reikiama sankryza lotuliukas.gif

Žinai ne tau vienai taip būna, po miestą važinėjam, o kad užvažiuot prisimenam kai jau link namu ar namie jau doh.gif
Milteliu ir aš laukiu blush2.gif , tai kai atsiras važiuosiu ir miltu paimt, o tai maniškiai beveik viska sudorojo, rijikai biggrin.gif
Atsakyti
o as kalvariju turguje nusipirkau ruginiu rupiu ir kvietiniu rupiu bei linu semenu mirksiukas.gif miltu gaunasi 1 kg 1 lt thumbup.gif jei tas diedukas neapsiskaiciavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2009 09 28, 12:31)
o as kalvariju turguje nusipirkau ruginiu rupiu ir kvietiniu rupiu bei linu semenu mirksiukas.gif miltu gaunasi  1 kg 1 lt thumbup.gif  jei tas diedukas neapsiskaiciavo g.gif

O po kiek linų sėmenis? Aš žolelių vaistinei pirkau, tai įdomu ar turguj pigiau išeina g.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2009 09 28, 13:38)
O po kiek linų sėmenis? Aš žolelių vaistinei pirkau, tai įdomu ar turguj pigiau išeina  g.gif

nepamenu kiek mokėjau ar tai 4 ar 6 lt už kg g.gif

dzhina tas dienukas su savo žmonike pardavinėja miltus, ir tikrai jie neapsigavo, tiek ir kainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2009 09 28, 12:46)
nepamenu kiek mokėjau ar tai 4 ar 6 lt už kg  g.gif

dzhina tas dienukas su savo žmonike pardavinėja miltus, ir tikrai jie neapsigavo, tiek ir kainuoja  mirksiukas.gif

Tai žmoniška kaina, reiks ir man tada nupirkt, sausainiu padaryt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2009 09 28, 13:38)
O po kiek linų sėmenis? Aš žolelių vaistinei pirkau, tai įdomu ar turguj pigiau išeina  g.gif

po 6 lt mirksiukas.gif

QUOTE(J@lanta @ 2009 09 28, 13:46)
nepamenu kiek mokėjau ar tai 4 ar 6 lt už kg  g.gif

dzhina tas dienukas su savo žmonike pardavinėja miltus, ir tikrai jie neapsigavo, tiek ir kainuoja  mirksiukas.gif

zmonos tada nemaciau, bet jis labai jau letu apsisukimu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2009 09 28, 13:56)
po 6 lt mirksiukas.gif
zmonos tada nemaciau, bet jis labai jau letu apsisukimu doh.gif  doh.gif  doh.gif

aha jo lėtumas tai doh.gif ir klausa beje taipogi, prašiau vieno kg linų sėmenų - įpylė du ( aišku ir mokėti už du reikėjo, tai dabar visada dėdu sėmėnis į ruginę duonelę - labai pagardina)
pamenu buvo prezidentės inauguracija - perku aš tas sėmėnis, ant rankų mažiukė mano, o jie man sako - o tu nenori pirkti viso kašikėlio braškių, nes mums dar ilgai teks čia stovėti kol parduosime, nes norime spėti į Katedrą į mišias už prezidentienę, na vardon tos Lietuvos nupirkau aš tą braškių krepšį

atsiprašau už offtopiką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 28 rugsėjo 2009 - 13:07
kaip Jus darot kvietini rauga?
su rupiais kvietiniais miltais ar 1 rusies? as padariau vakar su 1 rusies miltais, siandienj ziuriu jau biski burbuliuoja... ax.gif galvoju gal primaitinti reiks su rupiais? patarkit prasau blush2.gif
Atsakyti
Laba diena.
Noreciau prisijungti prie jusu burio, pirmas blynas, atsiprasau duonele kaip tik kepasi naujai isigytoj duonkepej. Subtilybiu dar nezinau, bet ir nesitikiu kad is pirmo karto viskas gausis smile.gif bet daba apsiziurejau, kad jauciu busiu per mazai miltu idejus doh.gif
Klausimas jau pazengusiom ax.gif per kiek laiko atsirado igudziai? smile.gif ar cia tiesiog bandyt ir kaskada vis tiek gausis? smile.gif
Atsakyti
Sakykit, o galiojimo laikas ant mielių, salyklo, labai svarbus?
Gavau šiandien savo užsakymą internetu, tai truputį sunerimus esu unsure.gif Mielių galiojimas pasibaigęs 09.04.28, o salyklo 09.06 (bet lipdukas perklijuotas, tai įtariu, kad pajaunintas sad.gif ) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Letta @ 2009 09 28, 15:45)
Sakykit, o galiojimo laikas ant mielių, salyklo, labai svarbus?
Gavau šiandien savo užsakymą internetu, tai truputį sunerimus esu unsure.gif Mielių galiojimas pasibaigęs 09.04.28, o salyklo 09.06 (bet lipdukas perklijuotas, tai įtariu, kad pajaunintas sad.gif ) unsure.gif

gal cia pagaminimo data? g.gif
Atsakyti
Dar vienas klausimas labiau patyrusiom ax.gif ar yra (ir jei taip tai koks) skitumas tarp naudojamu miltu rusiu? ta prasme jei paprasti kvietiniai kokios raideles ir skaiciukai turetu but?
Atsakyti