QUOTE(rsc @ 2009 09 20, 19:16)
Duonkepej? Gal galima receptuka - labai noriu naujoviskos duoneles
Duona su majonezu kepiau duonkepėj. Ne tiek ir daug naujoviškumo - dar vienas variantas iš "bulkų" serijos Bet tikrai skani. Receptas ir vaizdeliai čia Tingiu perrašinėt Dėjau trečdalį rupių kvietinių miltų (man jie labai patinka ).
QUOTE(Akrila @ 2009 09 20, 19:31)
Sveika prisijungus Labai graži duonelė Ir labai teisingas receptas - rekomenduoju visoms pradedančioms, arba kai reikia 100% garantijos - visada iškepa taip kaip reikia
QUOTE(Mrs. R @ 2009 09 20, 22:19)
Lung - kopustus dziovink, turesi visai ziemai Skaiciau Konditerijos enciklopedija, tai ten rekomenduoja duonele kepti susukta i kopusto lapus, kiek supratau, tai zalius, idomu, kas gautusi...
Gera mintis, ačiū už patarimą Bandysiu dalį džiovint, gal kur balkone ant grotelių Arba kaip vaikystėje gėlių žiedlapius - tarp storų knygų puslapių Kopūstų herbarijus
Ir vis tik - jei kas nori - su malonumu pasidalinsiu, nes daug turiu