QUOTE(Letta @ 2009 09 20, 10:59)
O jūs užminkote duonkepėj? O po to ryte kepate taip pat duonkepėj? Kiek laiko kepimo nustatot? Ir per naktį paliekat kur? Kambario temperatūroj, ar šaldytuve?
Užminkau duonkepei ir palieku joje, o ryte kepu
QUOTE(Junda @ 2009 09 20, 11:41)
Imbiero 1/2 a.š.
Kalendros 1/2 a.š.
Smulkinti sausi ar švieži?
QUOTE(Junda @ 2009 09 20, 13:10)
Ir dar noriu paklaust ar bandėte kas kepti iš grikių miltų? Ar skaniai gavos? Gal kokį receptuką turit?
Grikių miltų duona su vaisiais
Vieno kilogramo kepaliukui:
1 puodelis-240ml
1 puodelis vandens
3 šaukštai graikinių riešutų aliejaus
2 šaukštai medaus
1/2 puodelio grikių miltų
2,5 puodelio kvietinių miltų
1,5 šaukštelio druskos
1 šaukštelis cinamono
2 šaukšteliai sausų mielių
Po signalo supilti
1/2 puodelio smulkintų datulių
1/2 puodelio razinų
1/2 puodelio smulkintų graikinių riešutų ar/ir kitų
(aš naudojau slyvas, razinas, migdolus ir anakardžio riešutus)
Kepti duonkepėje "pilno grudo" programa.
Papildyta:
Akrila sveika prisijungusi, o duonelė labai gardžiai atrodo
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.