Dzhina tik geriausia užminkyk tešlą vakare, o kepk ryte, kad butu laiko pakilt gražiai
QUOTE(sloga @ 2009 09 19, 12:30)
na va nepaskaiciau toliau,kaip su tuo raugu yra.bet as pasveriau 200 gr ne sauso,tai jauciu mano kepanti duona bus niekam tinkanti
,tu tikriausiai kaip supratau veliau paskaucius 200 gr naudojai sauso raugo?
Na vadinasi liksiu be duoneles pietum
Nu ne, ne sauso, jei sauso, ten kitos proporcijos, nuo 200g sauso valgyt neįmanoma bus
Aš dabar bandau visokius receptus su naminiu raugu
QUOTE(mama_Greta @ 2009 09 19, 13:51)
Nu tai prasom recepto
ar cia jau buvo kur nors? kazkaip kaip tik uzsimaniau duoneles su kokiais nors idomesniais priedais
Ir man aktualu, dabar darau dukatus imbierinius, tai buvo mintys vietoj vandens, nuovirą įpilt(aš taip sausainius darau)
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.