QUOTE(J@lanta @ 2009 09 12, 15:26)
man grįžus namo po gimdymo liko 5 kg, juos numečiau per porą mėn, na bet gavus duonkepę vasario mėn - istorija dėl svorio nutylima, tie 5 kg vėl grįžo
tas pats
gerai, kad negaliu ruginės valgyt kol maitinu MP, o tai ją mėgsta vyras tai ir kepu. alia užsitavariau kvietinių miltų ir pašlo pajechalo... reikia laikytis, kad neprisikept, paskui valgau vietoj pusryčių, peitų ir vakarienės
vis dėlto ta tikra raugo duona, ir apskritai šviežia naminė yra gėėėris
gal galit man paaiškint neišmanėlei dėl batono - kame ten paslaptis, kodėl jis gaunasi baltas, o ne pilkas? iš kokios rūšies miltų kepate?
Papildyta:
QUOTE(laurechka @ 2009 09 12, 21:43)
Nu jau labas... Nei aš vištom vadinau, nei ką...
Tiesiog be komentarų....
žiūrėk su humoru, man patiko ir tavo pasisakymas, ir Mrs. R atsakymas
man taip pat juoda duona be raugo tik parduotuvinė duona. na, gali kepti, bet tai nebus nei tikra, nei lietuviška, nei juoda.