QUOTE(Mrs. R @ 2009 09 11, 22:24)
kepiau siand duonele duonkepej ir pakisau kopusto lapa
labai skanu.... greit
lapai, skirti bandoms uzsibaigs....
del raugo iskyla daug klausimu....
"Lapai, skirti bandoms" - tie dideli, kurie nesusisukę į gūžes? Ar kaip?
Kyla, kyla. Ir raugas kyla, ir klausimai kartu su juo
Kiek laiko gali būti raugas ne šaldytuve, jis gali perrūgti? Neturėjau laiko kepti, bijau, saviškį perlaikiau...
QUOTE(Junda @ 2009 09 11, 22:51)
Tai man tipo reikės raugą pačiai daryt, o jūs su savo modeliu galėsit paprastai ją išsikept?
Raugas, arba auginamas arba sausas milteliais, ruginei duonai bet kokiu atveju reikalingas. O dėl savo modeliuko nepergyvenk - puikiai galima apseiti ir su pagrindine programa
QUOTE(Junda @ 2009 09 12, 00:05)
O nesijoti miltai ne tas pats kas rupūs miltai? (Sorry už turbūt buką klausimą.)
Būna rupūs sijoti ir rupūs nesijoti. Parduotuvėse mačiau tik sijotus ir tokius smulkiai rupius. Nesijoti dažniausiai būna rupesni, su pasilikusiom sėlenom (labai sveikia
). Tokių miltukų galima nusipirkti turguose, pas ūkininkus, arba DeLonoje
Beje, nuo pirmadienio DeLonoje bus naujienų kepėjėlėms -
apelsinų žievelių cukatai - keksams, pyragams ir kitiems skanumynams
Naujienų bus ir daugiau