Sveikos, jungiuos į jūsų gretas, nes šiandien gavau duonkepę Panasonic SD 254. Dar realiai neišbandžiau. Paskaičiau, kad jos galingumas 550W. Ar tai reiškia, kad man niekas neskrus? Hmz...
QUOTE(mama_Greta @ 2009 09 10, 20:55)
Man irgi patinka su daigintais kviecias - naudoju tuos, kur dziovinti, is maximos. ir nereikia nei mirkyt ju, nei ka, bet priduoda malonaus rupumo tamsesnei duonai
Aš tai grudus pas ūkininką pripirkau, tai juos ir sau ir paukščiam naudoju
QUOTE(Junda @ 2009 09 10, 21:22)
Sveikos, jungiuos į jūsų gretas, nes šiandien gavau duonkepę Panasonic SD 254. Dar realiai neišbandžiau. Paskaičiau, kad jos galingumas 550W. Ar tai reiškia, kad man niekas neskrus? Hmz...
Baik tu čia, viskas gausis Pažiūrėk, netgi paliginimui, beveik visos duonkepės vienodo galingumo, tai kad nepergyvenk, o kibk į darbą
QUOTE(nataliuncik @ 2009 09 10, 22:39)
man kaimynas tiesiai is elevatoriaus 5 kg zadejo atvesti tai galvoju ar sukepsiu as juos kaip nors ar kokiu pauksciuku isigyti
QUOTE(dzhina @ 2009 09 10, 21:41)
man kaimynas tiesiai is elevatoriaus 5 kg zadejo atvesti tai galvoju ar sukepsiu as juos kaip nors ar kokiu pauksciuku isigyti
Tai dabar sveiką duoną darysi o paukščiam daigus duodu, ypač kai peri
QUOTE(dzhina @ 2009 09 10, 22:41)
man kaimynas tiesiai is elevatoriaus 5 kg zadejo atvesti tai galvoju ar sukepsiu as juos kaip nors ar kokiu pauksciuku isigyti
Atsivežiau ir aš iš kaimo tikrų rugių. Jau išbandžiau pati susimalti. Tiesa, aš maliau su Thermonix aparatu, tai gavosi liuks miltai! Nors galima pavargti ir su kavamale pasimalti. Duona su pačios maltais grūdais gaunasi žymiai skanesnė ir aromatingesnė.
QUOTE(Junda @ 2009 09 10, 20:22)
Sveikos, jungiuos į jūsų gretas, nes šiandien gavau duonkepę Panasonic SD 254. Dar realiai neišbandžiau. Paskaičiau, kad jos galingumas 550W. Ar tai reiškia, kad man niekas neskrus? Hmz...
Pas mane modelis 255 Viskas čiki gaunas. Kartais viršus šviesus būna (jei kepam mažą kepaliuką), bet skonis nuo to gi nesikeičia
sveikutės, nepykit,kad įlindau, bet gal ką sudomins...
QUOTE(Čili @ 2009 09 11, 18:58)
Parduodu kątik gautą iš LaRedoute DUONKEPĘ, kaina 140Lt, su siuntimu man pačiai gavosi daugiau. Ji nauja, tingisi grąžinimu užsiimti, neapgalvotai nusipirkau, bet nenaudosiu
Duonkepė ČIA
Atvežčiau į Vilnių ir pakeliui iš Kupiškio į jį Rašyti až
Duonkepė ČIA
Atvežčiau į Vilnių ir pakeliui iš Kupiškio į jį Rašyti až
Turiu porą klausimų, kurie turbūt šimtus kartų jau čia aptarti, bet labai atsiprašau skubiai reik atsakymo, negaliu visų temų perskaityt.
Wholemeal miltai tai čia kurie? Pas mus tokių yra pirkti? (turiu tik anglišką instrukciją).
Aš jūs dedat sviestą ištirpdytą ar šaltą?
Šiuo metu kepu duoną su saulėgrąžom, linų sėmenim ir aguonom, kažin kas gausis...
Labai sudomino knygutėj pateiktas duonos su pesto receptas. Ar kas esat kepusios? Kaip išėjo?
Wholemeal miltai tai čia kurie? Pas mus tokių yra pirkti? (turiu tik anglišką instrukciją).
Aš jūs dedat sviestą ištirpdytą ar šaltą?
Šiuo metu kepu duoną su saulėgrąžom, linų sėmenim ir aguonom, kažin kas gausis...
Labai sudomino knygutėj pateiktas duonos su pesto receptas. Ar kas esat kepusios? Kaip išėjo?
1. Wholemeal - nesijoti miltai
2. dedu aliejų
3. jei viska darai tiksliai pagal receptą, dažniausia išeina
2. dedu aliejų
3. jei viska darai tiksliai pagal receptą, dažniausia išeina
Cili - neissidirbinek, pakuok aparata ir pirmyn o jei jau taip nenori, pas mane yra norinciu kai paragauja sveciuos duonos, uzsako surast APARATA
kepiau siand duonele duonkepej ir pakisau kopusto lapa labai skanu.... greit lapai, skirti bandoms uzsibaigs....
junda - dedu kamb temp sviesta, papjaustyta gabaliukais, jei isimu is saldytuvo - patirpinu...
del raugo iskyla daug klausimu....
pasakysiu, ka darau ir ko nedarau. Taigi - maisau rauga stikliniame ar plastmasiniame inde. mediniu ar plastmasiniu saukstu. Vandeni naudoju parduotuvini, ne is krano ar sulinio. Naujus indus gerai isplaunu ar nuplikau verdanciu vandeniu. Visada i rauga iberiu gera sauksta rupiai maltu kvietiniu miltu.
kepiau siand duonele duonkepej ir pakisau kopusto lapa labai skanu.... greit lapai, skirti bandoms uzsibaigs....
junda - dedu kamb temp sviesta, papjaustyta gabaliukais, jei isimu is saldytuvo - patirpinu...
del raugo iskyla daug klausimu....
pasakysiu, ka darau ir ko nedarau. Taigi - maisau rauga stikliniame ar plastmasiniame inde. mediniu ar plastmasiniu saukstu. Vandeni naudoju parduotuvini, ne is krano ar sulinio. Naujus indus gerai isplaunu ar nuplikau verdanciu vandeniu. Visada i rauga iberiu gera sauksta rupiai maltu kvietiniu miltu.
QUOTE(nataliuncik @ 2009 09 11, 20:43)
1. Wholemeal - nesijoti miltai
Tai jų būna parduotuvėse? Taip ir vadinasi Kvietiniai nesijoti miltai? Mano duonkepė neturi programos ruginei duonai kepti, tai reik suprast, kad valgysim tik baltą duoną??
QUOTE(Junda @ 2009 09 11, 20:27)
Tai jų būna parduotuvėse? Taip ir vadinasi Kvietiniai nesijoti miltai? Mano duonkepė neturi programos ruginei duonai kepti, tai reik suprast, kad valgysim tik baltą duoną??
Na, mamos čia atkalusios sitemas, viską kepa Pas mane yra spec programa, plius ir maišymo peilukas kitas dedasi...