QUOTE(nerez @ 2009 09 09, 13:11)
FedeSperanza, jei raugas su ruginiais miltais - tai laukinės mielės, kurios natūraliai ruginiuose miltuose būna
Ir aš kažkur skaičiau, kad ten būna vadinamosios "laukinės" mielės.
QUOTE(daistuke @ 2009 09 09, 19:35)
Sveikutės
Kai kepate pyragą duonkepėje ar maišote tešlą pačios, ar supilate visus produktus į duonkepę ir paleidžiat pyragų kepimo programą?
Kai kepate pyragą duonkepėje ar maišote tešlą pačios, ar supilate visus produktus į duonkepę ir paleidžiat pyragų kepimo programą?
Jei kepu duonkepėj, tai duonkepė viską ir daro. Nebent kartais atskirai išplaku kiaušinius - tešla puresnė gaunasi
Vakar vakare užmaišiau sausą raugą su rupiais ruginiais miltais ir vandeniu, o šiandien ryte kepiau orkaitėj apvalią duonelę. Truputį buvo darbelio, palyginus su duonkepe, bet verta užsiimti Duona minkšta, elastinga, visiškai netrupanti, nerūgšti (nedėjau salyklo ). Ir be mielių